Chlapčenské meno Linus alebo Jared
Viem že tém výber mena je tu veľa, ake všade sa len hádajú. Ja by som chcela počuť názor, pre a proti viacerých ľudí na chlapčenské mená Linus a Jared. Priezvisko je Panschow, zatiaľ žijeme na SVK ale kde budeme o 5-10 rokov to nik nevie (Nemecko, Španielsko, USA) Staršie sestričky sa volajú Fiona a Ella, ich bratček od mami a jej nového partnera je Phillip Alexander a partnerove deti su Natalie a Daniel. Ďakujem
mne sa páči Jared, Linus mi evokuje Linux, a takých je nás určite viac, minimálne je veľa ľudí, ktorí ten operačný systém používajú
Linus je nádherné meno. Pred rokmi som pracovala v Rakúsku v jednej rodine, kde mali asi 1 ročného živého chlapčeka Linusa. My sme dali deťom tiež netradičné mená. Dcérka sa volá Noemi a syn je Timon. Držím palce vo výbere.
@bagerka znamena lan 🙂 (ta rastlina z ktorej sa robia lanove veci). podla mna krasny vyhnam, taky prirodny 🙂
Chcela som byt ustipacna, co sa vyberu mena tyka, ale potom som precitala hore spravu o slachticnom povode manzela panej nemky a zarty ma rychlo presli.. to este niekto dokaze v roku 2017 sa vystatovat slachtickym povodom? 👍🏻 Uz by vas to aj mohlo prejst, velkomozne panstvo..
omg to je zlozenie modernej rodiny , tie moderne mena su k tomu velmi dolezite - Staršie sestričky sa volajú Fiona a Ella, ich bratček od mami a jej nového partnera je Phillip Alexander a partnerove deti su Natalie a Daniel. Este treba dopasovat mena deti byvaleho manzela s terajsiou partnerkou. 🙂
v tych menach a vztahoch som sa stratila ako v mexickej telenovele, ale meno linus sa mi paci, lebo mi pripomina peanuts
Ďakujem všetkým za príspevky, želám krásneho Silvestra a šťastný Nový rok!
Ak to bude chlapec, na 99,99% bude Linus

@bagerka Lino nie je zla skratka pre meno, ak nestretnes starku zo slovenska... lebo volakedy bolo trendy davat si linoleum miesto podlahy a my sme to volali lino 😂 ale je to naozaj krasne meno a ak sa pren rozhodnete urcite budete/najdete vhodne sposoby ako ho volat.... moj maly sa vola Teodor, volam ho Teo ked nieco od neho chcem. Hajzlik ked je zly, milanek ked sa liska. Teos ked neposlucha a vela dalsieho.... takze neries ako ho budes volat lebo to si casom najdes.... rozhodni sa podla toho co ti je blizsie
.
Páči, nepáči- to je fuk. Jedno je isté, meno je prvý a najstabilnejší kapitál čo dávaš svojmu dieťaťu do života. Ono s ním bude žiť. Tak zvažuj triezvo, určite sa ti zato raz poďakuju, v horšom pripade nie

@bagerka Nie, neprepoculi. Jednoducho Jared je v nemecky hovoriacich krajinach take nijake meno. Hlavne medzi domacimi. Nemci, hlavne studovani a vyssia spolocnost preferuju hlavne klasicke mena.
Zijem v De 20 rokov, mam muza Nemca zo slachticneho rodu, sama som nemeckeho povodu zo strany oboch rodicov a v spolocnosti, v ktorej sa pohybujeme my, su typicke mena z anglicky hovoriacich krajin velmi malo, vlastne takmer vobec,zastupene. A ak, tak su to bud zmiesne manzelstva alebo cisto cudzinci.