icon

Cítila by som, keby sa stalo niečo bábätku v brušku?

deboraaa
3. júl 2015

Ahojte viem že musím myslieť pozitívne ale stále mi vrtá v hlave keby sa bábu dačo stalo žeby už tam nebolo a tak. Budem to ja cítiť alebo mať príznaky ? Som už v 19 týždni takže riziko je menšie však ? Keby sa to stalo počas tých dní čo nejdem k doktorovi tak by som o tom vedela či sa dačo deje ale bo tak ? Telo by mi dalo vedieť ? A ostalo by mi bruško také veľké ako mám ? či by som mohla dostať aj menzes ? Nerozumiem sa tomu tak sa pýtam 🙂 Ja sa cítim dobre a v pondelok idem k doktorovi až sa bojím. Ak ma nič nebolí tak je všetko ok ? čí ?? Dakujem 🙂

peta_petruska
3. júl 2015

@deboraaa veď bábo nemôže v 19tt len tak zmiznúť 🙂 neboj sa, nestresuj, všetko bude v poriadku, tehotenstvo nie je choroba 🙂

hanka_april
3. júl 2015

@deboraaa ak este necitis pohyby, za chvilku budes citit a potom sa to uz stava take "realnejsie" 🙂 aspon ja uz som potom mala taky pocit spokojnejsi, ked kopalo.... 😵

janickacrazy
3. júl 2015

@deboraaa Neviem, či už cítiš kopančeky, ale ak áno, tak určite vieš aj podľa toho, že bábo je v poriadku. Hlavne sa nestresuj, neprospieva to tebe ani maličkému. Stať sa može hocikedy hocičo, len netreba na to myslieť, rizikový je najma prvý trimester a ten už máš za sebou, tak mysli pozitívne, všetko bude dobré, neboj.

safranca15
3. júl 2015

To by si mormalne mala uz kontrakcie a zacala by si velmi krvacat a musela bycsi ist na vycistenie ja som uz v 22tt rodila aj ked bolo mrtve

kafedame
3. júl 2015

Ahoj,bud kľudná,bábo je určite v poriadku! Nemysli na zlé veci a na to,že sa bábatku niečo stalo.Zbytočne tým stresuješ seba aj maličké.Oddychuj,hľadkaj si bruško,spievaj bábatku,rozprávaj sa sním 🙂 Kúp si knižku pre budúce mamičky,alebo časopisy..čítaj si,zbieraj informácie..prídeš na úplne iné myšlienky 🙂 Vyberte sa s budúcim oteckom na nákupy,smer bábatkovské vecičky,a hned ti bude lepšie.Užívaj si tehulkovanie,lebo ani sa nenazdáš,bábatko budeš mať v náručí-a bruško ti už bude chýbať. Držím palce 😵 !

janickacrazy
3. júl 2015

@safranca15 Vždy to tak nemusí byť, ale nechcem radšej to tu veľmi rozoberať a zbytočne vyplašiť zakladateľku, treba veriť, že všetko bude v pohode.

safranca15
3. júl 2015

@janickacrazy tak viem ze vzdy nie ale ja hovor hlavne o svojej skusenosti ale ano hlavne je mysliet pozitivne

deboraaa
autor
3. júl 2015

Dakujem vám veľmi pekne 🙂

kvecia
Autor odpoveď zmazal
bonaqa2013
3. júl 2015

mám 4 deti, ale takto som nerozmýšľala ani raz. to nie je normálne aby sa niekto takto bál.... A čo potom keď sa bábo narodí. aj vtedy vznikajú rôzne situácie....

smileeek
9. júl 2015

@janickacrazy a ako moze prebiehat este?