Čo mi pomôže na pálenie záhy v 28. týždni tehotenstva?
skusila som uz asi vsetko..od jogurtov, citronovej stavy ,a ine... aj pirule od lekarky, ktore mi nezaberaju... uz ani spavat nemozem koli tomu.. je to pre mna velmi neznesitelne a neviem co mam robit.. som v 28 tyzdni a je to cim viac horsie a horsie... dakujem za rady
mlieko,mandle a tortove oblatky
bebe keksy mi väčšinou zaberu a to ma palieva každý den ...
Spolahnut sa mozes jedine na porod 🙂 A dovtedy sem-tam hlt fatry extra liecivej 🙂
vyskusaj TUMS
asi ta sklamem, ale mna zaha palievala pernamentne tak, ze mi nepomohlo nic 😅 az porod 😅 😀 skusala som homeo, fatru, mandle, mlieko a nic nic nic..
Ahoj, mne zabralo jedine studené mlieko priamo z chladničky a pila som to po dúškoch nie veľa naraz🙂
Tiež pomáhalo iba mliečko, či už bolo za studena z chladničky alebo trošku odstaté vonku. Po dúškoch alebo naraz deci, vždy to zabralo 🙂 aspoň jedna istota. A netráp sa, to je normálne, majú to mnohé maminky. Mňa napríklad raz páli celý deň aj týždeň a inokedy zase nič aj viac dní za sebou. Držkaj sa a pi mliečko 🙂
Mne pomohli pukance a tortové oplatky
moze sa v tehotenstve soda bikarbona?
Ja som vyskúšala všetko možné (čo tu baby uviedli), ale ku koncu už nepomáhalo nič. Aby som vôbec mohla zaspať dala som si sódu bicarbónu, kým ma nezobudilo ďalšie pálenie záhy a tak dokola - až do pôrodu 😉
ja som jedavala obycajne biele burizony to vzdy zabralo 😉
Ahoj, mne pomáhali aj pelendrekové cukríky, tie podlhovasté🙂)Hoci ich nemám rada vtedy som ich pojedla🙂)
Jednoznacne Fatra,ja som ju pila aj v ramci pitneho rezimu 🙂
presne viem ako sa citits ,mna v tehot.velmi palila zaha cez den aj v noci 😒 mne nepomohlo nic okrem cmulacich tAbletiek RENNIE spomarancovou prichutou dostanes ich vlekarni mozu ich kludne tehotne zeny. 😵 hned to prejde ked vycmulas jednu tabletku a spis pokojne 😉
mňa občas páli záha aj teraz a som v 23tt pálila ma asi týžden aj na začiatku tehu...mne pomáha mlieko tak skús možno pomôže 🙂
mne lieky,Fatra a mlieko zaberali tak na chvíľu,a tak som skúsila mandle a zabrali-2-4 jadierka rozhrýsť na kašu.Nosím ich už aj v kabelke🙂 ,zobkám ich aj keď nemám záhu. Konečne zmizli moje kyslé dni 🙂
gaviscon
pomoze ti ak sa napijes mlieka a spat treba vo vyvysenej polohe.Tiez sa vyhybat jedlam,ktore palenie zahy sposobuju 🙂 drzim palce,je to nechutne,ale prejde to 🙂
Tums
mna palila cele tehu, nepomahalo vobec nic, zajedala som buchty na pare s treskou, atd... strasne pocity a kedy to prestalo? asi tak dvanast hodin pre narodenim mojho krasneho syna a chlpaty nebol 🙂 vydrz to!
mineralka fatra je super.
mne pomohla Sulinka a mandle v supke
Jednoznačne MANDLE nesolené,nepražené,obyčajné ošúpané MANDLE 😉 Mne to poradila doktorka už na konci tehu ked som si celé tehu odkrútila s tou záhou ale aspon na konci sa mi uľavilo....Takže šup do tesca kúpiť pol kilový balík mandlí a za hrsť schrúmať 😉
Mne pomahalo mlieko,lyzicka obycajnej horcice,kukuricne chrumky,a dr. mi poradil gastrotus tabletky...
Mne pomáhala Fatra minerálka, nelúpané mandle, mlieko a homeopatiká Gastrocynesine ( neviem či si ten názov dobre pamätám). A ešte mi pomáhalo jesť po malých dávkach a často. Každú chvíľku som niečo chrúmala. V noci som si pridala ešte jeden vankúš, aby kyselina nestúpala hore - to trochu pomáhalo. Ešte mi jedna známa radila zjesť kávovú lyžičku horčice, ale len horčicu bez chleba alebo niečoho iného. A ešte zázvorový čaj. To som už nestihla vyskúšať, lebo asi v polovici 5.mesiaca to postupne prešlo, ale ten hnusný pocit si dobre pamätám. Držím palce nech ti niečo zaberie.
mne nepomohlo vobec niiiiic 🙄 . a to som pocas dvoch tehotenstiev vyskusala vsetkoooo... a v poslednych minutach porodu to bolo do slova a do pismena najhorsie 🙄 .
Jednoznacne bezkvasove pecivo MACES! VRELOodporucam,ale to klasicke balenie take co sa v tekej velke krabici predava alebo v takom vacsom bielom sacku.
urob si pukance v mikrovlnke...okamžite sťahujú kyselinu - overené a neškodné 😉
Mandle, ale pozor nesolene, neprazene 🙂 dobru chut 😉

ja si davam sirup gastrotuss a spim na dvoch vankusoch. Pisete, ze Fatra pomaha,vyskusam aj to. 🙂