icon

Čo mi pomôže na pálenie záhy v 28. týždni tehotenstva?

dedenini
8. feb 2012

skusila som uz asi vsetko..od jogurtov, citronovej stavy ,a ine... aj pirule od lekarky, ktore mi nezaberaju... uz ani spavat nemozem koli tomu.. je to pre mna velmi neznesitelne a neviem co mam robit.. som v 28 tyzdni a je to cim viac horsie a horsie... dakujem za rady

mimi
10. feb 2012

ja si davam sirup gastrotuss a spim na dvoch vankusoch. Pisete, ze Fatra pomaha,vyskusam aj to. 🙂

lenkax7
10. feb 2012

mlieko,mandle a tortove oblatky

mowinka1
7. okt 2012

bebe keksy mi väčšinou zaberu a to ma palieva každý den ...

erickaa
7. okt 2012

Spolahnut sa mozes jedine na porod 🙂 A dovtedy sem-tam hlt fatry extra liecivej 🙂

misulka47
7. okt 2012

vyskusaj TUMS

sandrikacsg
7. okt 2012

asi ta sklamem, ale mna zaha palievala pernamentne tak, ze mi nepomohlo nic 😅 az porod 😅 😀 skusala som homeo, fatru, mandle, mlieko a nic nic nic..

wks
7. okt 2012

Ahoj, mne zabralo jedine studené mlieko priamo z chladničky a pila som to po dúškoch nie veľa naraz🙂

squella
18. okt 2012

Tiež pomáhalo iba mliečko, či už bolo za studena z chladničky alebo trošku odstaté vonku. Po dúškoch alebo naraz deci, vždy to zabralo 🙂 aspoň jedna istota. A netráp sa, to je normálne, majú to mnohé maminky. Mňa napríklad raz páli celý deň aj týždeň a inokedy zase nič aj viac dní za sebou. Držkaj sa a pi mliečko 🙂

mnavik
18. okt 2012

Mne pomohli pukance a tortové oplatky

zuzina17
15. feb 2013

moze sa v tehotenstve soda bikarbona?

dena10
15. feb 2013

Ja som vyskúšala všetko možné (čo tu baby uviedli), ale ku koncu už nepomáhalo nič. Aby som vôbec mohla zaspať dala som si sódu bicarbónu, kým ma nezobudilo ďalšie pálenie záhy a tak dokola - až do pôrodu 😉

gumidekmomo
15. feb 2013

ja som jedavala obycajne biele burizony to vzdy zabralo 😉

vlasta21
15. feb 2013

Ahoj, mne pomáhali aj pelendrekové cukríky, tie podlhovasté🙂)Hoci ich nemám rada vtedy som ich pojedla🙂)

petuskaa
15. feb 2013

Jednoznacne Fatra,ja som ju pila aj v ramci pitneho rezimu 🙂

lucia006
15. feb 2013

presne viem ako sa citits ,mna v tehot.velmi palila zaha cez den aj v noci 😒 mne nepomohlo nic okrem cmulacich tAbletiek RENNIE spomarancovou prichutou dostanes ich vlekarni mozu ich kludne tehotne zeny. 😵 hned to prejde ked vycmulas jednu tabletku a spis pokojne 😉

lienka1701
15. feb 2013

mňa občas páli záha aj teraz a som v 23tt pálila ma asi týžden aj na začiatku tehu...mne pomáha mlieko tak skús možno pomôže 🙂

natalia1205
24. feb 2013

mne lieky,Fatra a mlieko zaberali tak na chvíľu,a tak som skúsila mandle a zabrali-2-4 jadierka rozhrýsť na kašu.Nosím ich už aj v kabelke🙂 ,zobkám ich aj keď nemám záhu. Konečne zmizli moje kyslé dni 🙂

greeny
24. feb 2013

gaviscon

kat21
27. feb 2013

pomoze ti ak sa napijes mlieka a spat treba vo vyvysenej polohe.Tiez sa vyhybat jedlam,ktore palenie zahy sposobuju 🙂 drzim palce,je to nechutne,ale prejde to 🙂

szjanka
27. feb 2013

Tums

ivec79
27. feb 2013

mna palila cele tehu, nepomahalo vobec nic, zajedala som buchty na pare s treskou, atd... strasne pocity a kedy to prestalo? asi tak dvanast hodin pre narodenim mojho krasneho syna a chlpaty nebol 🙂 vydrz to!

modrofuzik11
27. feb 2013

mineralka fatra je super.

hela_tn
27. feb 2013

mne pomohla Sulinka a mandle v supke

viktoria2011
27. feb 2013

Jednoznačne MANDLE nesolené,nepražené,obyčajné ošúpané MANDLE 😉 Mne to poradila doktorka už na konci tehu ked som si celé tehu odkrútila s tou záhou ale aspon na konci sa mi uľavilo....Takže šup do tesca kúpiť pol kilový balík mandlí a za hrsť schrúmať 😉

lejlla
27. feb 2013

Mne pomahalo mlieko,lyzicka obycajnej horcice,kukuricne chrumky,a dr. mi poradil gastrotus tabletky...

lucikusik
27. feb 2013

Mne pomáhala Fatra minerálka, nelúpané mandle, mlieko a homeopatiká Gastrocynesine ( neviem či si ten názov dobre pamätám). A ešte mi pomáhalo jesť po malých dávkach a často. Každú chvíľku som niečo chrúmala. V noci som si pridala ešte jeden vankúš, aby kyselina nestúpala hore - to trochu pomáhalo. Ešte mi jedna známa radila zjesť kávovú lyžičku horčice, ale len horčicu bez chleba alebo niečoho iného. A ešte zázvorový čaj. To som už nestihla vyskúšať, lebo asi v polovici 5.mesiaca to postupne prešlo, ale ten hnusný pocit si dobre pamätám. Držím palce nech ti niečo zaberie.

gergi7
27. feb 2013

mne nepomohlo vobec niiiiic 🙄 . a to som pocas dvoch tehotenstiev vyskusala vsetkoooo... a v poslednych minutach porodu to bolo do slova a do pismena najhorsie 🙄 .

lenyy
27. feb 2013

Jednoznacne bezkvasove pecivo MACES! VRELOodporucam,ale to klasicke balenie take co sa v tekej velke krabici predava alebo v takom vacsom bielom sacku.

meggy004
22. mar 2013

urob si pukance v mikrovlnke...okamžite sťahujú kyselinu - overené a neškodné 😉

strociatka
22. mar 2013

Mandle, ale pozor nesolene, neprazene 🙂 dobru chut 😉