Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
hm hadam nie
monti no aj ja hehe..niekedy vazne spim v polosede 😀
naozaj? to bratrancov maly tak spal ked som ho strazila som sa prebrala ze skontrolujem ci dycha kuknem a on v tureckom sede sedel a ja sa divam ze co robi a on spinkal.😀
monti ta ja nie v tureckom sede..ale tak opreta o vankuse hehe
hm hej ved to ja len tak taky priklad maly no
monti ale zlate to muselo byt
hm no on vselijake poloha hadze pocas noci. minule som mala jeho nozky pod nosom.😀
monti aspon sa ti lepsie spalo..auuuuuuuuuuu ako mi zatlacil na cosi..normalne ma take prudke pohyby
Ahojte.Vidim ze mate uz vyssie TT a chcela by som sa spytat od kedy ste citili pohybi?
pardon pohyby 😅
bianca ja az nejakom 19- 20 tt aj to iba take bublinky najprv
ooo didi to aj to moje uz vie tak dobre niekedy hlavne do mocoveho mechura to je hrozne vtedy
bianka aj ja tak uz som zacala vnimat okolo toho 20tt....predtym len take uplne mierne..to sa neda s tym co citim teraz ani porovnat... 😀
monti ja niesom didi 😠 😀
normalne vam zavidim 🙂
ups miruska prepac mi pardon.🙂 😀 bianca neboj sa este si to uzijes.🙂
monti nevadii ved ja zo zartu 😀
bianka neboj sa...rychlo ti to zbehne... 😉
montinka :len som strasne nedockava 😀
hm bianca viem si predstavit aj ja som bola taka hlavne preto ze som si chcela byt ista ze drobec je v poriadku.🙂 hm no dobre miri ked len zo zartu.🙂
bianka...mne to teraz sa akosi vlecie...uz by som chcela mat po pôrode a stale cosi...vies...
monti ako by som mohla na teba inak 😎
montinka no ja tiez prave pre to.
hmmm no neviem miri.🙂 joj akosi som vyhladla idem nieco pohladat. hm mamina robila novy recept ale je tam pecienka tak neviem ci to ochutnam ta sa vraj nemoze
monti pecienku velmi nejedz obsahuje prilis vela vitaminu A a to spôsobuje vady plodu...aj ja milujem pecienku ale cele tehu ju nejem.. aj ja som vyhladla ale maly je pri zaludku tak aby mi zle nebolo hehe
hm idem si dat fazulu didi.🙂 bianca neboj sa dockas sa 😉
montiiiiiiiiiii didusa tu nieje 😀
joj pecienka.Ja ju zboznujem ale teraz mam utrum
bianca teraz ju nepapaj...v tehu radsej..aj ja ju lubim 🙂
ved som nenapisala didi. miri co sa ti to zdalo?
montinka • 27tt • Dnes o 20:23
Ktoré pravidlá porušuje: | Zruš
hm idem si dat fazulu didi. bianca neboj sa dockas sa

monti ale tak snad sa nic nestane..ja niekedy zaspim prave tak