Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
ach do kelu pardon. hrozne ked mate podobne nicki no didi a miri no joj sa mi to pletie. 😅
no ahojte.....tak teda som tu na skok, teda monti ty si ma myslisl s mirkou?? 😀 😀 😀 😀 o mne a bezomna?? 😅 😅 😅
mirka ahoj ako si sa vyspala?? ja prertektne, uz mam aj pomaly navarene, este aj som pizzu urobila na ranajky 😀
didi tato noc bola celkom v pohode..hehe sem tam som sa zobudila ale inak ok 😀 eej ta ty si sikovnica
tak vidis, drobec by sa mal tak trochu ukludnit pred porodom, mozno sa uz ukludnuje 😉
no som 😀 a vy co varite?? ci este nic??
ahojte. aj ja som spala dobre iba drobec ma uz o siedmej zobudil hm asi bol hladny.😀 no didi vidis ako sa mylim
ahoj monti.......teda sme sa tu opat stretli, no ked budem doma tak tu budem furt az do porodu a ked mi maly da tak aj po porode 😀 ...............no aspon viem ,ze namna myslis 😉
hm no myslim na obidve no. vsak aj vy na mna obcas nie?😀 hm co ides dnes varit na obed?
didi u nas navarila babka..ja dnes nie..tak aspon tak..my to mame podelene....kedy ja a kedy ona...no neviem cez den dost vystrajal hehe
monti ahojky..no jasne ze myslime aj my na teba 🙂
hm ja som to vedela.🙂 hm miri ani ja nevarim hm ved este si toho uzijem ked budeme byvat sami.
monti no ja aj variim lebo ja rada..ale aj babka chce tak v poho..niekedy mi to aj vyhovuje 😀

monti si precitaj vyssie 😀