icon

Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?

loss
1. nov 2007

verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵

deina
2. nov 2007

😀 Ale zas po porode to tiez nepojde lahko...

miriamka
2. nov 2007

Deina...a v ktorom tt si sa dozvedela pohlavie babatka?Na 3D ultrazvuku?

deina
2. nov 2007

V 20tt, na klasickom, morfologickom. 🙂 Bolo to pekne vidiet, aj sa maly ukazal. Na 3D ideme v stredu, tak dufam, ze nam to tam potvrdia (ale aj v tehu knizke uz mam napisane, ze XY, tak si aj lekar musel byt isty).

babulina
2. nov 2007

deina, a bude Michal ci Michael?

miriamka
2. nov 2007

Ja som vzdy myslela,ze pohlavie je vidno len na 3D 😉

deina
2. nov 2007

Michal, babulina. K nasmu priezvisku sa viac hoci Michal, s Michaelom by tam uz bolo privela e-cok.

radulka77
2. nov 2007

Ahojte kočky.. konečne dobrá téma kde nájdem "rovesníčky" čo sa týka tehot. 🙂 Joj ako vam závidím že už viete pohlavie.. ja si ešte počkám..

miriamka
2. nov 2007

Deina...a tusila si ze mas v brusku chlapceka,ci bolo to prekvapko?
Lebo ja tusim,ze tam mam dievcatko 😉

deina
2. nov 2007

Nebolo prekvapko, bola som presvedcena o tom, ze je to chlapec. 🙂 A je.

babulina
2. nov 2007

miriamka aj na normalnom, ale neni to az take iste, nam zistili z plodovej vody a mame to nabeton iste 😉
deina, obe su peknucke, a je fakt ze treba uvazovat aj v kombinacii s priezviskom,minule som videla babicku s vnucikom a kricala na neho Mauricius,so slovenskym priezviskom ziadna vyhra 😉

miriamka
2. nov 2007

Jeeej,lebo ja stale tvrdim,ze som tak silno presvedcena ze je tam dievcatko...ze keby doky povedal ze je tam chlapcek,asi mu ani neuverim 😀

deina
2. nov 2007

Mauricius? 😀 Asi ho splodili na svadobnej ceste, esteze neboli niekde na Seychellach alebo v Karibiku.

radulka77
2. nov 2007

no s tými menami je to katastrofa čo dnešní rodičia vedia vymyslieť.. už keď je Kevin Kapusta tak mám dosť! 😀

babulina
2. nov 2007

radka zas az tak dlho nie, zalezi ci mas v brusku hanblivku alebo nie

deina
2. nov 2007

My mame v skole Luciusa. Ale akosi sa mi to meno k tomu krpcovi hodi. 😀

miriamka
2. nov 2007

A prve pohyby ste v ktorom tt citili?

babulina
2. nov 2007

ja asi tak po 18tt

deina
2. nov 2007

U mna to bolo koncom 18tt. 😉 Vtedy som si nimi bola uz ista, predtym mi len zblnkalo.

radulka77
2. nov 2007

no vidíš to je tiež pravda.. tak uvidíme.. ale ja idem teraz len na trippletest a ultrazvuk mi asi nebude robiť.. no uvidíme 😉

radulka77
2. nov 2007

deina: a keď si cítila prvé pohyby mala si už viditeľné bruško? či to s tým nesúvisí? lebo ja mám len také krpaté.. 🙂

deina
2. nov 2007

Uz dlho ho mam viditelne, snad od zaciatku. Mam taky pocit, ze najviac rastlo v 14-15tt a odvtedy veru neprestalo, ale rastie paradne. Je obrovske. 😀 Skoda, ze sa mi kila neusadili aj inde ako na bruchu a prsiach, trosku mohlo ist aj do ruk a noh, nech nie su take chude...

babulina
2. nov 2007

chudsie baby citia skorej pohyby, a zalezi od toho ako ma drobcek silne nozicky, s bruskom to asi moc nema docinenia

pre tie ktore idete na tripple testy a nahodou vam vyjdu zle, moc sa nelakajte, su casto nepresne, takze nestresovat sa moc, poznam z vlastnej skusenosti, ale drzim palce nech su v pohode 😉

verulka
2. nov 2007

caute baby, strasne vela vas pise, ze sa balo mat sex...tomu nechapem- ako jaska, ked sa krvaca, nizko placenta, zly priebeh predosleho tehu...ale inak. Vsak babu to neskodi...V tomto smere sme my v pohode (ale bol oto tak pri kazdom). Po porode je u mna sex desny stres, aby smeneostali opat tehu- teraz sa toho nebojim 😀
deina, neboj etse porastie 😉 pohyby nesuvisia s velkostou bruska...ja ich uz chvilku citim a aj dr. potvrdila, ze su to jasne pohyby 😉

radulka77
2. nov 2007

ďakujem za ukludnenie.. snáď to bude ok s tými testami 😉 a čo sa týka tých pohybov no možno už čoskoro.. aj keď bruško mám malé, pribrala som zatiaľ len 1kg, takže čakám že sa to rozbehne v budúcich týždňoch.. k tomu Vianoce to bude papania 🙂

miriamka
2. nov 2007

Radka...bud rada ze vela nepriberas 🙂

radulka77
2. nov 2007

verulka: s tym sexom je to ťažké, keď človek je opatrný a môj manžel duplovane! Ale snáď teraz po ďalšej kontrole keď už som za tou rizikovou hranicou tak to bude ok 😉

radulka77
2. nov 2007

no veď sa to asi rozbehne za chvíľku 😉 a kilečká pôjdu hore.. chi, nevadí.. no škoda musím ísť preč, tak sa majte pekne som rada že som sa do tejto témy mohla zapojiť, nabudúce prídem zase sem 🙂 😎

loss
autor
3. nov 2007

caute babulky

miriamka
3. nov 2007

Ahoj Loss,prajem ti krasny vikend!

sandrika
3. nov 2007

Mne tiež sexík chutil prvé 3 mesiace a teraz už nič...chuť sa vytráca , no možno to bude aj tým, že mi dopkino povedal, že mám veľmi nízko uloženú placentu tak máme byť opatrní...