Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
Ale som pocula, ze na druhej strane to moc dobre neni... Vraj potom rodicky dobre nespolupracuju.. Ze dychaju tak jak sa naucili a nepocuvaju sestricky...
Ale ja asi nieco skusim najst. Mam doma dvd - joga v tehotenstve, ale to je o nicom.. A samu ma to nebavi
stani....no ja som pocuvala na slovo, praveze je to fajn, lebo ak mas tlaky a niesi este otvorena, tak musis dychat rychlo.....ak ides tlacit tak pomaly, teda mne to vyhovovalo.....a este sa kadeco dozvies 😀
monti veru chod, aspon nebudes sama 😉
a aspon budem vediet co tam mam potom robit aj ked si myslim ze pri porode nebudem ani vediet ako sa volam.😀
jaj neboj, budes vediet, vsetko ubehen 😀 tesim sa ked si napiseme ked sa narodia 😀 to bude sranda
musim si to zistit, ale asi co najskor, ked ja som taka leniva na cvicenie ☹ Ale pre mimco to urobim.
Montinka aj ja si myslim, ze budem pri porode uplne mimo...
hm no odkedy som dostala na plavarni super zapal uz tam nikdy nepojdem a uz vobec nie ked som tehotna
sandrika.....to ako sa ti podarilo take male brusino 😨 ja som este len 26 ale mam 2 krat take velke, 😅
ty si ako moja segra, ale parada, lebo nemusi vacsie veci kupovat 😉
stani plavanie je dobre, ak si uplne zdrava, ak ti netrvdne brusko
monti a pri plavani sa da chranit, das si tampon a ide 😉
monti zavidim ti ze si doma, ja by som uz tak chcela byt doma, je to uplne ine ak si doma a v robote, furt ma tam seru a zbytocne ma rozculuju, tolko mam este papierovaciek neviem kde mi hlava stoji, tak by som chcela vsetko brat, sak jak bude tak bude, ale nejde mi to , to je asi tymi hormonmi 😠
hm no didi ja by som chcela byt v praci este. drahy sa mi ma opytat ci jeho veduci nepozna niekoho kto by zamestnal tehotnu no moc velku nadej tomu nedavam.☹
ale viem ale boze ked takto peniaze zaraba iba drahy a boze citim sa ako prizivnik. 😒
a hlavne sa mi nechce uz kontaktovat s mojim byvalym zamestnavatelom a ak si nenajdem nieco nove budem si od musiet pytat potvrdenia
ja som bola doma 2 mesiace na PNke a nemohla som sa dockat, kedy pojdem do roboty... Aj ked je to tu niekedy o drzku, ale zavreta doma- hmmmmmmmm
A klobuk dolu pred babenkami, co cele tehu prezije v nemocke...
stani...no to hej, ale mne sa uz blizi 7 mesiac, tak sa tesim...
no to ano, to je este horsie ako v robote, urcite
to ano, na materskej v pohode, ale na PNke.... Mne dokopy nic nebolo, bol som na zaciatku tehu, a preto ze som mala predtym MA, tak ma nechal doma kym sa to rozbehne...

stanka, este to dobehnes 😀 a vies co budes mat?
monti, no to je tazko, ked nevieme presne adresu, ja tak od buku k buku hladam 😀