icon

Čo ste pili namiesto kávy v tehotenstve?

datelinka31
5. mar 2021

Poraďte čo piť :D u mňa mala káva aj psychologický efekt pauzy pre seba, dať si kávu koláčik.. teraz mi to chýba, občas si dám bezkofeinovú, ale nejako mi nechutí teraz.

Strana
z2
datelinka31
autor
6. mar 2021

@dankanka áno počula som o tom, záleží asi ako sa ten kofeín z nich odstraňuje

alex666
6. mar 2021

@datelinka31 Pila som 1 normalnu kavu rano a potom bud bezkofeinovu alebo Caro.

datelinka31
autor
6. mar 2021

@andreatytler najprv mi nechutila prvé mesiace a teraz mi nejako tiež nechýba. Tak si hovorím, že vydržím, ani v jednom tehu som nepila 🙂

dankanka
6. mar 2021

@datelinka31 pochybujem ze na sk bežne zozenies bezkofeinovu kavu, ktira nie je plná chemikálií.. Preto radsej s kofeinom, kvalitnú kávu. Kludne aj dve denne len slabšie ked tak.. Ale mne v prvom trimestri ani na chut nešla..

datelinka31
autor
8. mar 2021

@dankanka kukla som to a táto je organická, zbavená kofeínu co2 metódou :D tak snáď to bude ok. Ono ja pijem jednu kávu denne a hneď to cítim, tak verím tomu, že ten kofeín by sa rovnako dostal hneď aj k babu

dankanka
8. mar 2021

@datelinka31 neviem.. Ja som pila kavu vzdy, len v prvom trimestri mi nechutila.. Mala vzdy pekne spala a aj dost teraz prespí, viac a dlhšie ako ja.. Ja pijem kavu od puberty.. A nikdy som sa tak dobre nevyspala ako na materskej 🙂 klop klop klop

mamusa34
10. mar 2021

@datelinka31 ahojky ja si dám nesku a len lyžičku kávy tak na 2deci .myslím že to není vôbec silné .ešte tam šupnem mlieko

mamusa34
10. mar 2021

Minule som kúpila 0,5l Kofolu že okostujem kúsok ,po dlhých mesiacoch .no fuj .. absolútne mi to nešlo dolu .a tak som sa bála že mi budú tie čierne vody chýbať ..

datelinka31
autor
10. mar 2021

@mamusa34 ja som inak v každom tehu mala chuť zase na colu :D našťastie teraz sa držím ale niekedy sa to nedalo ovládať. Možno to súviselo aj s tým že mi bolo zle vždy prvé 3 mesiace

Strana
z2