Dá sa v 16 týždni urobiť potrat?
moju sestru jej priatel uniesol ,drzal ju unho doma na silu .Konecne sa jej p 6 mes.podarilo od neho utiect,bil ju on a aj jeho mama ,znasilnoval ju a chcel ju zbavit svojprávnosti .lenze je tehotná 16.t a dieta za ziadnu cenu nechce !!! da sa to ? za odpoved dakujem
No ak je toto pravda,nebudem patrat co sa tam dialo ako sa to riesilo...ale myslim ze pri znasilneni je mozne urobit potrat na rozhodnuti sudom.Mozno je to blbost ale ist za nejakym pravnikom.
Dajme prec predsudky a nikto znas nemoze vediet co ta zena zazila a dieta je pre nu utrpenie.Ak by sa dieta malo narodit a dozvediet sa ze bolo spolodene z nasilia aj to moze niest dosledky na dietatu...Niesom za potraty,ale pri genetickych choronbach a znasilneni to dokazem ja akceptovat....dieta za nic nemoze ale ani ta zena a bude musiet ho vynosit porodit a zit stym ze nenavidi svoje dieta ktore je niekde inde a ona nedokaza premoct nenavist...nieje to len jedna strana mince...neodsudzovat vazene dami!!!
zvláštny príbeh,,, V prvom rada ste mali kontaktovať políciu a nie to písať na verejné fórum. Dieťaťko ale nemôže ta to, že jeho ,,otec" je debil. Veď dieťa sa dá dať aj na adopciu. Je to oveľa lepšie riešenie, lebo takto má nádej žiť normálny život, kdežto potratom všetko končí☹
No tak k tomu to ani neviem čo povedať je to strašné!!! ☹ Ale podľa mňa si ta kočka s nás robí srandu ale je to dosť nechutní žart ak to nieje pravda!!! 😠 je to smutné 😖
www.ru-486.eu
potrat je možné urobiť do 22-týždňa tehotenstva
selimrey do 22tt, ale len vtedy ak je predpoklad na chorobu bábätka 😔 . bežne sa robí do 12tt.
hlavne, že už 9. júna mala uhačkované "pre sy novca" capačky... fakt sa mi to celé nezdá, ale v živote sa niekedy dejú veci....
v každom prípade - 16tt je už dosť.. iste by sa našiel gynekológ, ktorý zákrok spraví.. ale keď už sa mimi hýbe.. a je zdravé... :-/ neviem.. asi by som to ozaj riešila vynosením a daním k adopcii....
neuveritelne, ked si sestre doteraz nepomohla, tak jej teraz vysvetli, co je anonymny porod, pretoze ten cloviecik je uz hotovy, rovnocenny s matkou a chce zit
Rieseni je viacero...zabitie toho babetka je len prilievanie oleja do ohna a okrem ineho vražda. Existuju hniezda záchrany, adopcia, poradna pre dievcata a zeny v nudzi Alexis...a asi by bolo dobre obratit sa na odbornikov.
klud babenky, otazka bola zalozena este vo februari, takze je to uz zrejme pasé... ale ako "poctenicko" do uprsaneho prazdninoveho pocasia dobre... akurat trochu drasticke a koniec si mozme len domysliet... 😉
SUHLASIM S anjelickom 26.V prvom rade dobry psycholog ,no hlavne PODPORA RODINY.Dietatko sa da dat na adopciu hned poporode ani ho nemusmamicka,i vidiet ak si to nezela.I ked takyto ANJELIK je tym najzranitelnejsim vo svete ked je opustene a odkazane na milost zivota.Porozmyslaj dievcatko nad svojim rozhodnutim,ten njelik nemusi byt obrazom zla a nasilia ale pravym opakom.Drzim ti palce a daj vediet ako ste sa rozhodli.Ja cakam 4 babo a chcela som ist na potrat ale nedokazala som to,iked su moje zivotne podmienky ine.DAJ VEDIET AKO SI SA ROZHODLA JA SOM TU MA MODROM KONIKU NASLA UZASNU PODPORU ZIEN. 🙂
Ak je naozaj tato tema pravdiva,tak to muselo byt pre tvoju sestru a rodinu velmi bolestive. V prvom rade sa nebojte kontaktovat policiu, psychologa . Prosim,nech si toho anjelika necha. Ved v nej rastie pod jej srdieckom. Potrebuje vasu podporu.
mohla by si napisat viac ako je to dalej nema rada temy ked niekto da otazku, zienky poradia a potom ticho, napis aspon ci baby, si necha ci je okej, aby sme mohli kludne spavat 😵 , ako to dopadlo....

fuj je mi zle z teba 🙄