Doppler - odposluch srdiečka
ahojte...kupila som si odposluch srdiecka, kedze vzhladom na moje skusenosti (3x MA) sa velmi bojim o babo...chcem sa opytat, ci neviete ako casto ho mozem pouzivat a ci neuskodi nejako babatku??? ak s tym mate niektora skusenost dajte mi vediet dakujem 🙂
nemala som ho doma, ale pri prvej som prelezala cele tehu v nemocke a srdiecko babätku kontrolovali doplerom rano, naobed aj vecer kazdy den 😉
@livocka21 ahoj ja to mam doma, tiez som si to kupila, aby som nebola v strese , lebo som mala 1MA a proste som zas nechcela prist k Dr. a nic na sone a sok, tak som si ho kupila pre pokoj v dusi a naozaj mi to pomahalo, najprv som sa snazila tak raz za 3-4dni pocuvat, ale ked som bola na PN tak som bola sama doma a potom, ked uz sa lahsie hladalo som ho pocuvala raz denne velmi kratko, len ci je tam, velmi ma to ukludnovalo 😉 Teraz ked uz citim pohyby tak nepouzivam, stacia mi pohyby 😎
Babatkam to neskodi, keby si to pocuvala nejak ze veeelmi casto a veeelmi dlho tak ich to moze skor rusit
A kde to môžem kúpiť ??
@livocka21 my sme pocuvali 2-3x do tyzdna, potom uz kopkal a nebolo treba tak casto 😉
ja som pouzivala dopler zo zaciatku.Teraz ked uz citim pohyby tak ho zapnem len obcas a to len preto,ze dlho nekopka a hned dostanem taky silny kopanec od mrnuska,ze dopler okamzite vypinam 😀 😀 😀 Uz mu to vadi.
Baby a stalo sa vam niekedy ze ste srdiecko nevedeli najst? Lebo ja som ho vzdy zatial nasla a dnes poobede sa mi vobec nedarilo tak to je potom iny stres...som teraz v nejakom 13-14tt
nemá niekto ten odposluch na predaj???? mala by som zaujem
ahoj ja som mam tiez od 9tyzdna....pocuvam iba ked sa mi nieco nezda a to iba na 2/3min.niekedy ho najdem hned inokedy to trva dlho...kupila som na nete novy na stranke brendon za 31eur
@barbara088
Ahoj, maš tento?
http://www.brendon.sk/Products/Details/22361
A počula si tlkot srdiečka už od 9 tého týždňa?Píšu že až od 12 týždňa. alebo máš niečo iné?
ahoj lucky...ano mam presne tento a pocula som od 9 tyzdna sice som to dost dlho hladala ale teraz uz to ide jednoduchsie
kočky ak by ste mali zaujem,mám na predaj úplne nový 🙂
@addrianna00 za kolko predávas? 🙂
@andy57 uz ho nemam ☹
Baby ak by ste mali zaujem ja mam doppler kt.uz nepouzivam.
Ahojte dievcatá 🙂 máte niektorá na predaj doppler ?
Ahoj, ak sa mozem opytat odkial si kupila doppler ?
Vdaka za odpoved 🙂
Ahojte... Nema niekto na predaj? A neskodi to babetku?
@adulka691 vôbec to neškodí. Pýtala som sa môjho gynekológa. A kupit si ho mozes iba za 31,90 aj so sluchatkami, 2CD a gelom cez www.angelsounds.sk

ahoj, ja som ho tiez mala. niekde pisu par minut denne, niekde par minut tyzdenne. ja som tych par minut tyzdenne skor, iba ked sa mi nieco nezdalo. a odkedy som citila pohyby, tak uz som to pouzivala len malicko - to ako ich citit, je presnejsia metoda na zistenie, ci je babatko v poriadku. drzim palce a prajem prijemne tehotenstvo.