icon

Fajčenie počas tehotenstva

dagmara1245
19. jan 2015

Chodím sem pod iny nick,tento je umelo vytvorený pretože nežiadam o opovrhovanie alebo osočovanie z fajčenia. Takže som tehotna a fajčím..menej ako predtým ale fajčím...a touto cestou hladam mamičky ktore fajčili v tehotenstve a už porodili...či je všetko v poriadku...

dagmara1245
autor
19. jan 2015

no dostala som presne to čo som čakala,opovrhovanie a osočovanie 🙂 mamičky dokonale ktoré ste cele tehotenstvo žili v bubline aby ste sa nebodaj nenadýchli plynov z áut a podobne,chodte sa venovať svojim deťom a nevypisujte tu na fora niečo,o čo vás nikto nežiada.Dakujem

mamulienka30
19. jan 2015

@dollynkaa ked fajcis ide do mlieka cely ten bordel a chemia s cigariet, preto nemas fajcit, ked dojcis! Nie kvoli mnozstvu mlieka! Boze dobry ludia aspon sa skuste zamysliet, ze PRECO, kym nieco robite. Ked chces fajcit dalej - mas dietatu davat UM! Ale tak u vztahu teba a dietata - si a budes navzdy asi len ty dolezita podla toho, ako pises.

moni73
19. jan 2015

@iskricka55 to "co chuti, neskodi", si nemyslela vazne, ze nie?!

mamulienka30
19. jan 2015

@dagmara1245 - neurazaj zeny, ktorym na ich dietatu zalezi. Kedze je cas obeda, nase deti - spia obedny spanok. Idealne napisat adminovi, nech tu napise tvoj skutocny nick, ci aj potom budes taka hviezda! Lebo to nie, za to sa slecna/pani hanbi! Ved vie preco!

dagmara1245
autor
19. jan 2015

@mamulienka30 ja neuražam ženy , ktorým zaleží na ich deťoch ale tie ženy uražajú mna a ty tiež , typom dala by som ti po papuli..

katussska24
19. jan 2015

@dagmara1245 ako ... ja viem, že budem hnusná, ale keď sa neviem vzdať cigarety -alebo čohokoľvek, čo dieťatku reálne škodí, tak netreba mať deti. starostlivosť o dieťa a jeho výchova prinesie ďalšie obmedzenia a obety, ak je nám to nepríjemné, treba zvážiť čo je pre nás to pravé a čo od života chceme. inak povedané, nedá sa sedieť 1 zadkom na 2 stoličkách...
žiaľ, jednu vec neznesiem, ak sa dieťaťu reálne škodí pre pohodlie mamičky. fajčenie a cigarety škodia reálne, závažne - tu to nie je vec názoru. poznám mamičky, ktoré by dali život za 1 zdravé dieťa..takže sorry.

lorela
19. jan 2015

@dagmara1245 Bojíš sa, či bude všetko v poriadku a napriek tomu fajčíš??? Nepochopiteľné!
Net máš, tak si prečítaj čo všetko môže spôsobiť dieťatku fajčenie počas tehotenstva.

maribell
19. jan 2015

@dagmara1245 to ze by ti dala po papuli neni urazka ale zdravy rozum ... skoda ze zivot to zariadil tak, ze tebe sa narodi zdrave dieta (nie ze by som ti priala aby bolo chore) ale matky ktore by obetovali zivot pre svoje dieta tym sa narodi vazne chore alebo postihnute ... tato tema bola vytovrena iba na to aby ste sa tu fajciarky navzajom utvrdzovali v nazoroch ze fajcenie pre dieta nieje skodlive? ... neviem co je ubohejsie.. ci to, ze fajcis ked si tehotna alebo to, ze si to obhajujes anonymne

angelyana
19. jan 2015

Poprosim admina vymazat tuto temu, kedze jej zakladatelka je riadna krava a mala by dostat po papuli.. Resp nemat NIKDY dieta!! Kolka nespravodlivost-miliony zien nemaju deti, lebo nemozu, a taketo luzy nicia zivoty nevinnych...

ibo
19. jan 2015

No vidite a ja poznam mamicku,ktora este aj pila pocas tehotnestva a dietatko je zdrave....
@dagmara1245 popravde ja som bola fajciarka aj pocas tehu,ale typom 1 skatulka...zapalila som si tak jednu za dva dni...aj mne doktor povedal,ze by som nemala prestat,lebo ako budrm mat ja abstaky tak aj dieta....nakoniec som s tym sekla a aj ked som kojila som prestala...no ale ako nahle som prestala kojit tak spm si veru aj zapalila 🙂a inak moja mala ma rocik a nic jej nieje...musim si zaklopat na drevo

lorela
19. jan 2015

@silaviat Aký šok? Nie je to celkom pravda, možno u tuhých závislých fajčiarok, ktoré denne vyfajčia 2 krabičky.
Ja som prestala hneď, ako som sa dozvedela o tehotenstve a žiadne problémy som nemala, a predovšetkým bábätko nemalo žiadne problémy ani predtým, ani teraz po pár rokoch.

veronkarisko
19. jan 2015

Ako baby, nechapem vás...ja som fajčila od 15. V 19,5 som otehotnela a v ten den som sa uz nedotkla cicigariet!!!! Ani pocas kojenia. Je to nezodpovedné a hodne opovrhnutia aj ked sa niekto bude obhajovat ze nie!! Ked to zvladne,, mlade stena,, tak preco nie,, vyspela,, žena?????

dagmara1245
autor
19. jan 2015

...

dollynkaa
19. jan 2015

@mamulienka30 citala si nadpis temy? nepis pokial nemas skusenosti s tym.a ked nefajcis tak uz vobec ne.

veronkarisko
19. jan 2015

@dagmara1245 trápne, ziadas aby sme ti tlieskali lebo si slaba a sebecka prestať s fajčením? Ked ta nik nepodporí uz ti nema nikto nic písať.....trochu detinske nie?

dagmara1245
autor
19. jan 2015

@veronkarisko prečítaj si nadpis témy,dakujem..

dagmara1245
autor
19. jan 2015

hlavne sa ukludnite,teiž sa nebudem zapájať do tem o alkohole napr.ked nepiijem a nikdy som nepila..

dollynkaa
19. jan 2015

@dagmara1245 nemala si sem pisat lebo ako vidis matky co nefajcia sa tu budu do teba aj tak obuvat.svatice

veronkarisko
19. jan 2015

@dagmara1245 citat viem, ďakujem. Mala si skôr ako tému dať: ,, kto ma pochvali a odporučí mi fajčenie v tehotenstve, nech píše,,

dagmara1245
autor
19. jan 2015

@admin prosím zmazať temu,je to zbytočné

matuskova003
19. jan 2015

@dagmara1245 no nie tak podme všetky ruky hore a mexická vlna už letí pre Teba... načo si chcela dieťatko v brušku keď už teraz mu robíš to najhoršie čo môžeš ? si sebec , len tolko Ti poviem. a je mi jedno čo si myslíš, či sa urazíš , je to len 9 mesiacov . mas jest ovocie, mas sa nejak o seba starat, a poviem Ti nič krajšie ako ta bublina bez cigariet a alkoholu a podobnych vecí pre mna neexistovala..

veronkarisko
19. jan 2015

@dollynkaa a mimochodom ja opäť fajčim, ale nie v prítomnosti malého. Ja nie som svätica, ale materstvo je o obete vlastného pohodlia. @dagmara1245

dagmara1245
autor
19. jan 2015

@matuskova003 neexistovala a prispievaš do fora kde sa rieši niečo uplne ine..

matuskova003
19. jan 2015

@veronkarisko to bohuzial mnohe nepochopia :( A vieščo ? je mi luto toho jej babatka, lebo my sa tu možme aj pretrhnut, ona si bude spokojne vypalovat zobačik... :( je mi z toho mizerne ...

matuskova003
19. jan 2015

@dagmara1245 aha prepáč ty si tu hladáš kamarátky spolufajčiarky a ja Ti to tu kazím... nemám sa Ti nahodou ospravedlnit ? ....

dagmara1245
autor
19. jan 2015

@matuskova003 hlavne kllud,neviem čo sa rozčuluješ..

dollynkaa
19. jan 2015

@veronkarisko mne to je uplne jedno to je tvoja vec.slecna sa pytala odpoved dostala.len zbytocne sem rypu mamicky co nefajcia.ta tema sa ich netyka

sisaka
19. jan 2015

Slovenski lekari su bud uplne vymleti, alebo zaspali dobu .... Ziadne pomale prestavanie, ci len znizenie davky. S fajcenim treba okamzite a uplne prestat. Na adresu tychto matiek sa radsej nevyjadrujem, lebo by som bola adminom vymazana za pouzivanie nadavok. Spochybnovanie faktov o skodlivosti fajcenia je len ubohy pokus o ospravedlnenie spravania, ktore je neospravenitelne, egoizmus niektorych ludi je neuveritelny... chudence deti

matuskova003
19. jan 2015

@dagmara1245 nad tebou sa nerozculujem , nepoznam Ta a si mi ukradnutá. ale to babatko... :( prosím nefajci. vydrz to . ja viem že to je tažké... ale skus to kvoli nemu. ak ho miluješ a to urcite ze ho , tak kvoli nemu to nerob. predstav si , že si zavreta v nejakej komore a pomaly Ti do miestností puštajú jed. a ty nemožeš nič len drzat kym to neprestane . tak takto sa cíti ono.

maribell
19. jan 2015

@dollynkaa a coho sa tema tyka?.. to akoze vazne myslela ze sem maju pisat mamicky co fajcili v tehu ze ci sa im narodili zdrave deti? 😕 to je akoze nejaka anketa? ... neni to chore? ... tak logicky vie ze fajcenie skodi tak si tu nebude hladat obhajobu