Grochal a určenie pohlavia
Určil vám pohlavie dobre? 🙂 🙂
Nieco ruzove 🙂
@anakristina určite 🙂 veselo kupuj 🙂 grochal je ozaj odborník 😉
mohol byť pri vás aj manžel/priateľ keď vás vyšetroval?
Koľko stojí to vyšetrenie na určenie pohlavia?
@mobilbabie za irčenie pohlavia sa neplatí. On Ťa vyšetrí buď v 1.,2. alebo 3.trimestri a na tom vyšetrení, resp.na ultrazvuku,ak je dieťatko sprácne otočene a neskrýva sa, tak ti povie pohlavie. Mne povedal v 12tt a v 20tt mi to potvrdil,že to bude chlapček. Ale celkovo sa k nemu nechodí len kvôli určeniu pohlavia. Premeriava dieťatko, či sa všetko vyvįja ako má atď. 🙂
@mobilbabie prve sono vysetrenie stoji 50€, cennik ma aj na svojej webovej stranke. objednava sa telefonicky, telefon dviha prave on. Ked pojdes opakovane na dalsie sono k nemu, platis 30€. Za foto zo sona ak mas zaujem on sa plati 8€, vid cennik. Ja som unho bola aj kvoli pohlaviu a venoval sa nam na 120% Mily, prijemny, odbornik a velmi empaticky.
@tulipanikdiddlina dakujem
Baby, Grochal sa nemýlil 🙂 3.3. O 2:48 sa nám narodila Aya 🙂 sono hodne podobné terajšiemu výzoru 🙂
My sme boli v 13 tt a povedal ze sa nevie vyjadrit k pohlaviu. Lebo je maly zle otoceny. V 20 tt len tukol na brocho a hned ze chlapina tak aj bolo 🙂. Teraz v 12 tt povedal ze na 70% dievcatko ale vraj nekupovat este nic ruzove 🙂 tak uvidime.
Baby čo myslite dievčatko ??
@55minnie55 mne povedal to iste s tym kocikom a uistil ma ze cakam vytuzeneho chlapca! 🙂
Mal pravdu, narodilo sa mi dievčatko a už má vyše pol roka 🙂))
okrem toho, že má MUDr. Grochal vyspelú techniku, je absolútny odborník 🙂, i keď mýliť sa je ľudské, on sa naozaj nemýli 🙂, čo povie platí, či pohlavie, alebo ohľadne plodu 🙂
za tie peniaze to stojí 😉
Baby a ten Grochal robi aj morfologicke sono? da sa k nemu objednat aj ked nie som jeho pac s tym.ze si to zaplatim komplet cele?a nejaky kontakt nanho?dakujem
@ciernypes
http://www.femicare.org
jeho web,
samozrejme ta zoberie bez listka, on robi morfo sono najlepsie,
a samozrejme platit si to musis, kedze je sukromny
na webe ma cennik..
a nam sa tiez trafil do pohlavia, pozeral to minimalne 5 x za cely cas čo sme tam boli (asi 40minut) ...aby to urcil dobre
@55minnie55
@55minnie55 a musel kupovat ci mal pravdu??? :(
@55minnie55
@55minnie55 a musel kupovat ci mal pravdu??? 🙂 ;)
Len ho nezabudnite upozornit,ze chcete aj fotky 🙂 nam sa do pohlavia trafil 🙂

@gabuchah dakujem pekne za rychlu odpoved 🙂 tak mozem kupit niec