icon

Gynekológ v 16. týždni nič neprezradil. Je to normálne?

dena424
19. jún 2026

Ahojte som v 16 tt.. Dnes som mala poradňu ale moj gynekológ mi absolutne nič nepovedal čo nebolo zvykom stále mi povedal v akom som týždni koľko meria babetko že bije srdiečko teraz len povedal že sa hýbe a chcela som sa dozvedieť či je to chlapec alebo dievčatko tak to mi povedal a že je otočene zadočkom je to normálne? Nevadi to... Teraz mam take pochybnosti že je niečo zle preto mi už ani nič nepovedal alebo je to normálne

anonym_fe7213
19. jún 2026

Ak by sa mu niečo nezdalo,tak by to povedal a riešil, snáď

anonym_70a2e7
19. jún 2026

@dena424 áno, lekári bežne taja informácie o zdravotnom stave . A samozrejme mozu aj za to, že dieťa je otočené chrbtom... Kto to kedy videl takého neschopného lekára čo nevie od chrbta určiť pohlavie 🙄

dena424
autor
19. jún 2026
@anonym_70a2e7

@dena424 áno, lekári bežne taja informácie o zdravotnom stave . A samozrejme mozu aj za to, že dieťa je otočené chrbtom... Kto to kedy videl takého neschopného lekára čo nevie od chrbta určiť pohlavie 🙄

@anonym_70a2e7 čo už no

anonym_e4c723
19. jún 2026

No a ty si sa nič neopytala? Napr že aké je dlhé? Koľko váži? Nepustil ti srdiečko? Možno si bola jeho 30ta pacientka v ten deň a už mal dosť
Tak keď je otocene zadočkom, tak fakt nemôže vidieť aké je to pohlavie.

dena424
autor
19. jún 2026
@anonym_e4c723

No a ty si sa nič neopytala? Napr že aké je dlhé? Koľko váži? Nepustil ti srdiečko? Možno si bola jeho 30ta pacientka v ten deň a už mal dosť
Tak keď je otocene zadočkom, tak fakt nemôže vidieť aké je to pohlavie.

@anonym_e4c723 o pohlavie mi nejde vôbec a doteraz to hovoril vždy koľko meria a srdiečko púšťal preto som prekvapená

anonym_0d8884
19. jún 2026

žeby bol vyhorení? Máme niekoľko detí, ale ani pri jednom tehu mi lekár nepodával info. Možno aj preto že kedysi bolo omnoho viac tehu žien ako teraz - nebolo času.

anonym_c63efb
19. jún 2026

@dena424 tak ked je otocene zadockom asi tazko bude vediet urcit pohlavie, jedine zeby zobral vestecku gulu. Kazdopadne, to ze nic nepovedal je divne ale pytala si sa ho aj a aj tak nepovedal alebo si bola ticho? Mne napriklad nikdy nepovedal kolko meria aj tak ja sa v tom nevyznam ale povedal ze je mensi oproti MS a srdiecko bije atd vzdy sa viac rozhovori. Viem, ze niektore zeny vedia presne aj HCg a mne cisla hodnot pri nicom nehovori len ci je v norme alebo znizene/zvysene. A info nemas ani na leksrskej sprave? Mne vzdy dava po vysetreni vytlacenu + aj do tehu knizky zapise.

uskrnica
19. jún 2026

Ak by moje vysetrenie prebehlo takto bez slov, tak by som sa asi nieco opytala, ak by som mala zaujem, nie? Teda aspon ja to vidim takto 😀

anonym_8b71ec
19. jún 2026

@dena424 teraz sú in siamské dvojčatá 😁

anonym_622de9
19. jún 2026

@dena424 ja som v 16-17tt nemala ani sono tak buď rada.. môj lekár robil iba tie povinné sona

chlebikova
19. jún 2026

@dena424 podla mna mal len zly den alebo ma nejake osobne problemy a preto nebol tak zhovorcivy. Prajem tebe a babatku vela zdravia ❤️

svetlonos
19. jún 2026

@dena424
A prečo si sa ho nič nepýtala? Veď sa opýtaj a vybavená vec. Povedz, že pre neho si xyz tehotná aké pre teba je to vzácne a rada by si mala info.

dena424
autor
19. jún 2026
@chlebikova

@dena424 podla mna mal len zly den alebo ma nejake osobne problemy a preto nebol tak zhovorcivy. Prajem tebe a babatku vela zdravia ❤️

@chlebikova ďakujem krasne❤️

anonym_4c3155
20. jún 2026

@dena424 a prečo sa neopýtaš? 😅😅😅 bože ženské, pohlavie v 16 tt tažko zistiť, počkaj do 18tt vtedy je pohlavie na 100% vyvinuté

dena424
autor
20. jún 2026
@anonym_4c3155

@dena424 a prečo sa neopýtaš? 😅😅😅 bože ženské, pohlavie v 16 tt tažko zistiť, počkaj do 18tt vtedy je pohlavie na 100% vyvinuté

@anonym_4c3155 ale ved mne vôbec nejde o pohlavie prečo to každý pise😂

anonym_4c3155
20. jún 2026
@dena424

@anonym_4c3155 ale ved mne vôbec nejde o pohlavie prečo to každý pise😂

@dena424 a o čo ti ide ? Doktor nie je povinny vsetko komnetovať, ak potrebuješ veď sa pýtaj, doktor nemusí ti oznamovať, ak je všetko v poriadku, povedal by ti len keby o v pohode nebolo

dena424
autor
20. jún 2026
@anonym_4c3155

@dena424 a o čo ti ide ? Doktor nie je povinny vsetko komnetovať, ak potrebuješ veď sa pýtaj, doktor nemusí ti oznamovať, ak je všetko v poriadku, povedal by ti len keby o v pohode nebolo

@anonym_4c3155 a prečo to komentujes ty keď sa ti niečo nepáči ja sa pýtam či je to normalne ja sa nesťažujem lebo doteraz mi všetko povedal čo je na tom keď sa spytam či to mali tak aj iné ženy a či je to v poriadku pane bože trosku treba čítať z porozumenim

dena424
autor
20. jún 2026
@dena424

@anonym_4c3155 a prečo to komentujes ty keď sa ti niečo nepáči ja sa pýtam či je to normalne ja sa nesťažujem lebo doteraz mi všetko povedal čo je na tom keď sa spytam či to mali tak aj iné ženy a či je to v poriadku pane bože trosku treba čítať z porozumenim

@dena424 pytala som sa či to nevadí či to je normálne nesťažovala som sa každý tu píše uplne blbosti že sa sťažujem a to iste o pohlavie pihlave mi lekar povedal som pisala len každý tu píše uplny opak tak si to precitaj ešte raz aby si pochopila

michaela329
20. jún 2026

Možno len mal takú náladu. Vždy, keď bolo niečo zle - tak mi doktor povedal a smeroval ma ďalej. Rovnako u kamarátok.

fok
22. jún 2026

A nechceš vedieť akú má farbu oci? 🙈🙏🏻 ja som v 28 týždni a neviem koľko babatko meria ani vazi. Pohlavie som sa dozvedela v 23 týždni…

dena424
autor
24. jún 2026
@fok

A nechceš vedieť akú má farbu oci? 🙈🙏🏻 ja som v 28 týždni a neviem koľko babatko meria ani vazi. Pohlavie som sa dozvedela v 23 týždni…

@fok niekoho to zaujima niekoho nie.... Keď ti od prvej kontroly hovorí koľko meria a zrazu nič tak asi je to ine že?😊 A nehovorim že musi mi to povedať pytala som sa len či je to skratka normalne či na tom neni niečo zle že zrazu nepovedal treba čítať z porozumením😊😊

simca06022011
24. jún 2026

mne uz v tomto tyzdni moj gynekolog dieta nemeral ani nepustal srdiecko, myslim ze okolo 11-12tt to bolo naposledy, potom uz len pozrel a vybevene. A po 20tt sa islo na velke sono, a tam uz sa kadeco pozeralo. A TAM sa moje dieta neukazalo vobec, ani otocita sa nedalo nejak chodzou nijak.. proste figu sme videli.. vedeli sme ze ma 20 prstov a na 90% to nebude chlapec, a to moj gyn povedal v tom 12tt ze to bude chlapec.. cize pokoooj.. nabuduce mozno bude vidiet viac :D nic to neznamena,ze nepovedal...

fok
24. jún 2026
@dena424

@fok niekoho to zaujima niekoho nie.... Keď ti od prvej kontroly hovorí koľko meria a zrazu nič tak asi je to ine že?😊 A nehovorim že musi mi to povedať pytala som sa len či je to skratka normalne či na tom neni niečo zle že zrazu nepovedal treba čítať z porozumením😊😊

@dena424 to nie je že by má to nezaujímalo… asi nemáš dôveru v svojho lekára a hlavne ak máš nejaké pochybnosti treba sa pýtať Jeho Nie tu na modrom koniku.

dena424
autor
24. jún 2026
@simca06022011

mne uz v tomto tyzdni moj gynekolog dieta nemeral ani nepustal srdiecko, myslim ze okolo 11-12tt to bolo naposledy, potom uz len pozrel a vybevene. A po 20tt sa islo na velke sono, a tam uz sa kadeco pozeralo. A TAM sa moje dieta neukazalo vobec, ani otocita sa nedalo nejak chodzou nijak.. proste figu sme videli.. vedeli sme ze ma 20 prstov a na 90% to nebude chlapec, a to moj gyn povedal v tom 12tt ze to bude chlapec.. cize pokoooj.. nabuduce mozno bude vidiet viac :D nic to neznamena,ze nepovedal...

@simca06022011 ďakujem upokojilo ma to