Gynekológ v 16. týždni nič neprezradil. Je to normálne?
Ahojte som v 16 tt.. Dnes som mala poradňu ale moj gynekológ mi absolutne nič nepovedal čo nebolo zvykom stále mi povedal v akom som týždni koľko meria babetko že bije srdiečko teraz len povedal že sa hýbe a chcela som sa dozvedieť či je to chlapec alebo dievčatko tak to mi povedal a že je otočene zadočkom je to normálne? Nevadi to... Teraz mam take pochybnosti že je niečo zle preto mi už ani nič nepovedal alebo je to normálne
@dena424 áno, lekári bežne taja informácie o zdravotnom stave . A samozrejme mozu aj za to, že dieťa je otočené chrbtom... Kto to kedy videl takého neschopného lekára čo nevie od chrbta určiť pohlavie 🙄
No a ty si sa nič neopytala? Napr že aké je dlhé? Koľko váži? Nepustil ti srdiečko? Možno si bola jeho 30ta pacientka v ten deň a už mal dosť
Tak keď je otocene zadočkom, tak fakt nemôže vidieť aké je to pohlavie.
No a ty si sa nič neopytala? Napr že aké je dlhé? Koľko váži? Nepustil ti srdiečko? Možno si bola jeho 30ta pacientka v ten deň a už mal dosť
Tak keď je otocene zadočkom, tak fakt nemôže vidieť aké je to pohlavie.
@anonym_e4c723 o pohlavie mi nejde vôbec a doteraz to hovoril vždy koľko meria a srdiečko púšťal preto som prekvapená
žeby bol vyhorení? Máme niekoľko detí, ale ani pri jednom tehu mi lekár nepodával info. Možno aj preto že kedysi bolo omnoho viac tehu žien ako teraz - nebolo času.
@dena424 tak ked je otocene zadockom asi tazko bude vediet urcit pohlavie, jedine zeby zobral vestecku gulu. Kazdopadne, to ze nic nepovedal je divne ale pytala si sa ho aj a aj tak nepovedal alebo si bola ticho? Mne napriklad nikdy nepovedal kolko meria aj tak ja sa v tom nevyznam ale povedal ze je mensi oproti MS a srdiecko bije atd vzdy sa viac rozhovori. Viem, ze niektore zeny vedia presne aj HCg a mne cisla hodnot pri nicom nehovori len ci je v norme alebo znizene/zvysene. A info nemas ani na leksrskej sprave? Mne vzdy dava po vysetreni vytlacenu + aj do tehu knizky zapise.
Ak by moje vysetrenie prebehlo takto bez slov, tak by som sa asi nieco opytala, ak by som mala zaujem, nie? Teda aspon ja to vidim takto 😀
@dena424 ja som v 16-17tt nemala ani sono tak buď rada.. môj lekár robil iba tie povinné sona
@dena424 podla mna mal len zly den alebo ma nejake osobne problemy a preto nebol tak zhovorcivy. Prajem tebe a babatku vela zdravia ❤️
@dena424 podla mna mal len zly den alebo ma nejake osobne problemy a preto nebol tak zhovorcivy. Prajem tebe a babatku vela zdravia ❤️
@chlebikova ďakujem krasne❤️

Ak by sa mu niečo nezdalo,tak by to povedal a riešil, snáď