icon

Gynekológ v 16. týždni nič neprezradil. Je to normálne?

dena424
Včera o 11:21

Ahojte som v 16 tt.. Dnes som mala poradňu ale moj gynekológ mi absolutne nič nepovedal čo nebolo zvykom stále mi povedal v akom som týždni koľko meria babetko že bije srdiečko teraz len povedal že sa hýbe a chcela som sa dozvedieť či je to chlapec alebo dievčatko tak to mi povedal a že je otočene zadočkom je to normálne? Nevadi to... Teraz mam take pochybnosti že je niečo zle preto mi už ani nič nepovedal alebo je to normálne

anonym_fe7213
Včera o 11:24

Ak by sa mu niečo nezdalo,tak by to povedal a riešil, snáď

anonym_70a2e7
Včera o 11:31

@dena424 áno, lekári bežne taja informácie o zdravotnom stave . A samozrejme mozu aj za to, že dieťa je otočené chrbtom... Kto to kedy videl takého neschopného lekára čo nevie od chrbta určiť pohlavie 🙄

dena424
autor
Včera o 11:36
@anonym_70a2e7

@dena424 áno, lekári bežne taja informácie o zdravotnom stave . A samozrejme mozu aj za to, že dieťa je otočené chrbtom... Kto to kedy videl takého neschopného lekára čo nevie od chrbta určiť pohlavie 🙄

@anonym_70a2e7 čo už no

anonym_e4c723
Včera o 11:37

No a ty si sa nič neopytala? Napr že aké je dlhé? Koľko váži? Nepustil ti srdiečko? Možno si bola jeho 30ta pacientka v ten deň a už mal dosť
Tak keď je otocene zadočkom, tak fakt nemôže vidieť aké je to pohlavie.

dena424
autor
Včera o 11:43
@anonym_e4c723

No a ty si sa nič neopytala? Napr že aké je dlhé? Koľko váži? Nepustil ti srdiečko? Možno si bola jeho 30ta pacientka v ten deň a už mal dosť
Tak keď je otocene zadočkom, tak fakt nemôže vidieť aké je to pohlavie.

@anonym_e4c723 o pohlavie mi nejde vôbec a doteraz to hovoril vždy koľko meria a srdiečko púšťal preto som prekvapená

anonym_0d8884
Včera o 11:51

žeby bol vyhorení? Máme niekoľko detí, ale ani pri jednom tehu mi lekár nepodával info. Možno aj preto že kedysi bolo omnoho viac tehu žien ako teraz - nebolo času.

anonym_c63efb
Včera o 12:15

@dena424 tak ked je otocene zadockom asi tazko bude vediet urcit pohlavie, jedine zeby zobral vestecku gulu. Kazdopadne, to ze nic nepovedal je divne ale pytala si sa ho aj a aj tak nepovedal alebo si bola ticho? Mne napriklad nikdy nepovedal kolko meria aj tak ja sa v tom nevyznam ale povedal ze je mensi oproti MS a srdiecko bije atd vzdy sa viac rozhovori. Viem, ze niektore zeny vedia presne aj HCg a mne cisla hodnot pri nicom nehovori len ci je v norme alebo znizene/zvysene. A info nemas ani na leksrskej sprave? Mne vzdy dava po vysetreni vytlacenu + aj do tehu knizky zapise.

uskrnica
Včera o 12:49

Ak by moje vysetrenie prebehlo takto bez slov, tak by som sa asi nieco opytala, ak by som mala zaujem, nie? Teda aspon ja to vidim takto 😀

anonym_8b71ec
Včera o 12:52

@dena424 teraz sú in siamské dvojčatá 😁

anonym_622de9
Včera o 13:37

@dena424 ja som v 16-17tt nemala ani sono tak buď rada.. môj lekár robil iba tie povinné sona

chlebikova
Včera o 14:36

@dena424 podla mna mal len zly den alebo ma nejake osobne problemy a preto nebol tak zhovorcivy. Prajem tebe a babatku vela zdravia ❤️

svetlonos
Včera o 18:59

@dena424
A prečo si sa ho nič nepýtala? Veď sa opýtaj a vybavená vec. Povedz, že pre neho si xyz tehotná aké pre teba je to vzácne a rada by si mala info.

dena424
autor
Včera o 20:37
@chlebikova

@dena424 podla mna mal len zly den alebo ma nejake osobne problemy a preto nebol tak zhovorcivy. Prajem tebe a babatku vela zdravia ❤️

@chlebikova ďakujem krasne❤️