icon

Hanbím sa

mimsy
6. apr 2013

Prosím o radu ja viem bude sa vám to zdať trapošina ale ja sa hanbím prdnúť pred mojím mužom,stále utekám na wc,alebo na bakon 😠 Niekedy ma s toho až bolý brucho 🙄

sirinka
7. apr 2013

@betuska22 tvoj manzel by mal cim skor svoje tazkosti riesit, kym si neuzenie nieco naozaj vazne, vyzera to na nejake chronicke podrazdenie alebo zapal sliznic....

martinka_martinka
7. apr 2013

:D :D baby taaak sa smejem :D :D my už sme spolu s manželom 8 rokov, tiež som mala take stavy, že som sa hanbila pred nim prdnuť a aj ine veci 🙂 ale som si spomenula na jeden zažitok ... sme boli spolu nakupiť a ked sme prišli domov tak sme vybalovali nakup ja som čupela pri nakupe a vytahovala som z tasky veci co maju isť do chladnicky a podavala to mužovi :D tak jak som čupela mi trochu vyfucalo potichu a akurat otvoril muž chladničku a zhlboka sa nadychol a hovori mi, že v tej chladnicke je niečo pokazene ... a furt čuchal a čuchal ... baby ja som sa tak smiala... nevladala už vybalovať... hned mu bolo jasne že čo sa pokazilo :D :D :D tak sme sa na toms poločne zasmiali :D

bis
7. apr 2013

smejem sa,až mi slzy tečú..🙂)

kacoorka
7. apr 2013

Aka pekna tema aspon sa clovek trosku zasmeje, ja si pamatam situaciu v nemocke ked som kychla a vtedy to zo mna vyletelo supa jak hrom a moje spolubyvajuce kukali ze to co reku sorry ale tak toto som necakala ani ja sama, doma je to normalne

22beba
7. apr 2013

ja valim o 106 😀

srnqqa
7. apr 2013

@mimsy ja tiež ešte po 6 rokoch sa hanbím, a dokonca ho zavriem v inej izbe, keď musím na veľkú 😅 a mám panický strach aj z toho, ak by niekto počul, ako trhám toaleťák 🙄 je to strašne, ale strašne obmedzujúce 🤐 ☹ ☹

molly25
7. apr 2013

veeelmi sa smejeem na tejto teme,ale inak ja som s priatelom 8 rokov on prdi jak diva svina a mne to nevadi zvykla som si,ale ja som sa este neodvazila nuz co narobim hambim sa stale :D

molly25
7. apr 2013

@srnqqa no ja tiez neviem byt na velkej ked viem e je vedla nuz co narobime,kazde sme nejake,ale ked som naposledy mala crevnu virozu no neoblo mi vsetko jedno :D :D

srnqqa
7. apr 2013

@molly25 koľkokrát som sa pomaly nad wc až vznášala, aby to bolo podľa mojich predstáv.. 🙂 joj, tak závidím tým našim dietkam, tie s tým problémy nemajú 😀

zuzulica
7. apr 2013

@mimsy zo začiatku sme tiež pred sebou neprdeli,teraz už hej,len keď je to "aromatickejšie",tak utekám na chodbu...Inak pamätám si ako ma môj počul prvý krát prdnúť,keď som bola na wc,on išiel okolo a ja som ho nepočula, ešte celý večer sa smial 😀 No neviem si predstaviť,teraz keď som tehotná,že by som musela utekať mimo miestnosť,šak to by som sa mohla na tú chodbu nasťahovať 😀 😀

yuriko
8. apr 2013

Tak toto keby som riešila s mojím mužom, tak by nás porazilo. On sa potrebuje vyprdeť, ja sa potrebujem vyprdeť a tak sa vyprdíme. Klub VIP je do sekundy ... muž si prdne a do sekundy si prdnem ja 😎

lussi2
8. apr 2013

tak som sa z chuti na tychto prispevkoch zasmiala🙂konecne trosku vesela tema... 🙂

loulou02811
9. apr 2013

Ďakujem zakladateľke 😵 takto z chuti som sa ešte na žiadnej téme na MK nezasmiala.
Môj manžel ten sa ma nesmelo opýta: nebude ti vadiť keď si prdnem? Väčšinou nestihnem odpovedať... 😅
Ak to nesmrdí, smejem sa na jeho previnilom pohľade, ale ak áno, nadávam mu, že je zver! 🙂
Ja s tým problém pred ním nemám, ale pokiaľ je to možné, snažím sa vzdialiť od neho keď to na mňa príde.

svet1
9. apr 2013

Parádna téma baby!
Ktoré sa v tomto vidíte??? Alebo počujete???

https://www.youtube.com/watch?v=VLBU2udB4Og

Mm bol zvedavý, na čom sa tu rehocem, tak som sa práve dozvedela, že on si pamätá môj prvý prd pred ním! Ja teda nie... ani ten jeho ani ten svoj. 🙂 Tie jeho sa mi zlievajú do jedného, ale na moje tvrdí, že každý je jedinečný! 😀 😀 😀

Po pôrodoch mám skôr problém to zadržať a vzdialiť sa...väčšinou nestíham ani keď chcem 😅 😅 😅

usacek79
9. apr 2013

nuz ja som si veru este jakziv pred ziadnym muzom neprdla, ani pred manzelom, ani predtym v 7rocnom vztahu..
ja som mala dokonca dlhodobo problem ist na velku v tom istom byte, kde sa muz nachadza! a ked nahodou na zachode vysiel zvuk, koniec, spotena som sa tam hanbila este 15 minut 😀
moj muz ma nuti, aby som si pred nim pokojne prdla, ze je to nezdrave zadrziavat veru niekedy ma riadne kruti, ale nedokazem to... tak chodim na WCko vypustit dzina 😀
ale niekedy sa v noci zobudim, ze som pustila a to su hotove muky! normalne sa zacnem strasne potit, tep mi vybehne na 130, mrakoty a len ciham, ci to nahodou nepocul 😀
je to sialene, ale myslim, ze tehu ma zmeni - grgam ako pohan o 106, z toho je niekedy muz az zdeseny, no a ak k tomu pridam prdy, tak uz mi neuveri, ze som princezna! 😀

katka1981
9. apr 2013

@mimsy, su dve skupiny zien, jedna je ta, ktora sa hanbi, lebo asi taka bola aj tvoja mama a ta druha, co si kludne ulavi. Ja som rovnaka ako ty, a vobec s tym nemam problem. Sme spolu skoro 12 rokov a jasne ked som bola tehotna to sa ani nedalo udrzat, lebo svalstvo je uvolnene a ked nahodou zacul, tvarila som sa ze onicom neviem a s usmevom som zaprela. Vlastne ja sa nehanbim, len mi to pride neslusne, lebo som v tom po mame. Zas moja babka kade chodila, tade prdela, a to sa mi ani nepacilo. Netrap sa prosim ta nad tym, keby si si aj ulavila, mozno ti zatlieska, ze konecne. Ver, ze si to zbytocne stazujes. Ja som kvoli tomu nikdy nesla nikam. Ked bol smrad, tvarila som sa, ze to ja nie, hoci to bolo jasne 😀 zaklad bol, aby nepocul, Ved sme ludia, ozaj sa vobec s tym netrap. Vsetci sme si rovni.

katka1981
9. apr 2013

@usacek79, presne k svokrovcom som na velku nikdy nesla, ani ked si zapli radiu, proste sa nedalo. Tehotenstvo z teba spravi cloveka 🙂

snopkulka
9. apr 2013

@mimsy nemáš vo "vizitke", či máte deti, alebo si tehotná, ale počas tehotenstva som prdela stále 😀 nestačila som na to ani pomyslieť, nie že ešte utekať na wc-ko 😀 😀 😀

kamca93
9. apr 2013

Myslim ze hanbit sa pred muzom je blbost... Vedhanbia sa teenegeri v takychto veciach a pokial sa nehanbis pred muzom vyzliect tak nechapem preco by si sa mala hanbit si prdnut......

tomkovazuzi
11. apr 2013

Môj manžel povedal, že som ako starý šofér kamiónu / teda že tak hnusne a smradľavo prdím/, ale našla som si výhovorku, že to malý v bruchu šarapatí 😎 . Občas sa na mojich výkonoch aj dobre pobavíme, lebo to prekračuje hranice normálnosti a teda dúfa, že keď porodím tak sa to skončí 😀

tomkovazuzi
11. apr 2013

@reanda tak to sme boli už po trojtýždňovej známosti :D

paris3
11. apr 2013

😀 fakt dobra tema 😀 😀 😀
len sa chcem spytat dievcat, ktore si pred svojim chlapom nikdy neprdnu... to sa aj v posteli tak dokonale ovladate? lebo neviem ci by ma bavil taky sex, ze by som si dala pozor na vsetko, co by mohlo byt negustiozne 😉

kika1111
11. apr 2013

@tanitta odpadla som 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kika1111
11. apr 2013

@mimsy urob si mätový čaj a budeš v pohode 😀 😀 😀 😀

ellysa
11. apr 2013

keď sme spolu začali z mužom chodiť, tak nám jedna kamarátka povedala, že vzťah je až vtedy vážny, keď sa jeden pred druhým nehanbia prdnúť si 😀 😀 😀 😀 😀 a je to tak

sea23
11. apr 2013

no a čo na to tvoj manžel?myslím,že on je ten s ktorým by si to mala poriešiť...mne ked sa to stalo prvý krát,tak mi moj poveda"to bol taký nežný,ženský " 🙂 a bolo 😉

moncitka
11. apr 2013

😀 😀 Fakt dobrá téma😀 my sme spolu 2roky a celé 2 roky spolu bývame a tiež na začiatku to bolo divné lebo máme aj kupelnu s WC ale teraz normálka ja sa kupem a drahý sedí na záchode😀 alebo v posteli si spokojne poprdkáva 😀 😀 Uplne normálna vec 😀

tintinamartina
11. apr 2013

baby som chorá ako pes, bez nálady, ale že táto téma je toooop 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ďakujem zakladateľke. bez urážky, ja sa tak rehocem 😀 😀 😀 ma brucho bolí 😀 😀 😀 😀
my sme s manželom spolu 9 rokov a neprdkáme pred sebou, zatiaľ. ale nespájam si to vôbec s nedôverou, alebo že by sme boli vo vzťahu napatí,,, alebo čokoľvek iné. proste ideme na wc, ak máme potrebu uľaviť si.
zato v prvom manželstve sme si s mužom spolu svorne poprdkávali, jeden pred druhým a naše manželstvo skončilo na PRD 😒 😒 takže neviem, či prdenie je vrchol manželstva 😅 😅

valeria1985
11. apr 2013

ja som v tom tiež zdržanlivá..som to robila pri priateľovi potichúčky a keď som už vedela že to nedám tak som šla radšej preč od neho, no on sa nehanbil...ale stalo sa že sme tak raz ležali v posteli pri nás bol aj havino...a zrazu delovka...ha ha..no zvaľoval to na mňa či sa nehanbím, keď som sa rozosmiala že ja som to rozhodne nebola...chudáčik havino si to odniesol, dokonca som tomu aj uverila..no pri druhej delovke bol už jej tvorca jasný 😀 😀 😀

zarica
24. máj 2013

😀 😀 😀 😀 😀 ha ha haaa haaa... to to je mi vas luto baby.... akoze naduvat sa vo vlastnom byte s vlastnym manzelom/priatelom/partnerom je smiesne... prdy ako aj grgy su pre nas prirodzene a chlapy nie su blby, nemyslia si, ze ste vonave konvalinky.... a ked budete mat dieta bude grgat a prdet to akoze tiez nie je v norme ???? sak ste si dali slub aj v dobrom aj v zlom 😀 vela stastia so zastavenymi vetrami vo vlastnej obyvacke 😉