Je priberanie 1 kg v tehotenstve normálne?
Ahojte som v 26 tt, celodenné nevoľnosti mám od 3 mesiaca a nemôžem skoro nič zjesť.Ak aj niečo zjem všetko ide von....
Pribrala som 1 kg a neviem či je to v poriadku.
Je tu niekto, kto mal rovnaký problém ako ja?
Či je to v poriadku, ma predsa povedat lekar. Nie modry konik.
@ivik4 vďaka za odpoveď... len sa mi to osobne zdá málo 🙂↕️
@luciaruz Pýtala sa som sa už aj lekárky na to
Zalezi aj aka je tvoja "pociatocna" vaha. Ak si mala par kg navyse.... ja som mala akuratnu vahu a napriek tomu som v kazdom tehotenstve 5kg schudla. A potom priberala.
Mam kamaratku ktora v tehotenstve iba schudla-ale ona mala niekolko kg navyse.
Ja som v prvom tehu schudla cca 10kg. Ale dôležité pre gynekológa bolo, že dieťa rástlo- priberalo, takže to bolo v poriadku.
Ja začínam 18tt a nepribeala som ešte nič.. nevoľnosti od 6tt vela som schudla zatiaľ som len na povodnej vahe ktorú som mala pred otehotnenin nič navyše.. pri prvom tehotenstve som už o takomto čase mala hádam aj + 5kg teraz nič
Dr ma na poradni váži zatiaľ sa k tomu nevyjadrila takže to vôbec neriešim
Ja som v prvom trimestri schudla a uz v druhom priberám
Nevoľnosti len do 4 mesiaca
Ja som riesila vahu cele tehu, priberam iba posledne 2 mesiace (8,9) na svojej vahe a zatial mam 5 kg +. Podla manzela som dokonca chudsia. Tiez som mala obavy pytala som sa lekara, a odpoved bola kym dietatko rastie tak nemusis mat strach.
Ja som mala do 7 mesiaca nevoľnosti a pribrala som len 6kg teraz som 36tt a stále som hladná 🤣 takže je to tak.
Ja som pri prvom tehotenstve nabrala 10 kg, žiadne nevoľnosti úplne ukážkové tehotenstvo 🙂
Pri tomto druhom, hneď od začiatku krvácanie, bolesti a nevoľnosti.samozrejme beriem do úvahy, že keď celý deň zvraciam nebudem,,ja,, priberať.
Teraz má drobček okolo 980g čo je viac ako by mal mať, tento týždeň už 2 sono a meranie.
Ďakujem krásne všetkým za odpovede ❤️

Vela z nas ,,pribralo" len 1kg alebo o cosi malo viac