icon

Je priberanie 1 kg v tehotenstve normálne?

15. jan 2025

Ahojte som v 26 tt, celodenné nevoľnosti mám od 3 mesiaca a nemôžem skoro nič zjesť.Ak aj niečo zjem všetko ide von....
Pribrala som 1 kg a neviem či je to v poriadku.
Je tu niekto, kto mal rovnaký problém ako ja?

ivik4
15. jan 2025

Vela z nas ,,pribralo" len 1kg alebo o cosi malo viac

luciaruz
15. jan 2025

Či je to v poriadku, ma predsa povedat lekar. Nie modry konik.

autor
15. jan 2025

@ivik4 vďaka za odpoveď... len sa mi to osobne zdá málo 🙂‍↕️

autor
15. jan 2025

@luciaruz Pýtala sa som sa už aj lekárky na to

maryetta
15. jan 2025

Zalezi aj aka je tvoja "pociatocna" vaha. Ak si mala par kg navyse.... ja som mala akuratnu vahu a napriek tomu som v kazdom tehotenstve 5kg schudla. A potom priberala.
Mam kamaratku ktora v tehotenstve iba schudla-ale ona mala niekolko kg navyse.

zara1357
15. jan 2025

Ja som v prvom tehu schudla cca 10kg. Ale dôležité pre gynekológa bolo, že dieťa rástlo- priberalo, takže to bolo v poriadku.

mtn112233
20. jan 2025

Ja začínam 18tt a nepribeala som ešte nič.. nevoľnosti od 6tt vela som schudla zatiaľ som len na povodnej vahe ktorú som mala pred otehotnenin nič navyše.. pri prvom tehotenstve som už o takomto čase mala hádam aj + 5kg teraz nič
Dr ma na poradni váži zatiaľ sa k tomu nevyjadrila takže to vôbec neriešim

zzzzza
20. jan 2025

Ja som v prvom trimestri schudla a uz v druhom priberám

zzzzza
20. jan 2025

Nevoľnosti len do 4 mesiaca

adaluc338
20. jan 2025

Ja som riesila vahu cele tehu, priberam iba posledne 2 mesiace (8,9) na svojej vahe a zatial mam 5 kg +. Podla manzela som dokonca chudsia. Tiez som mala obavy pytala som sa lekara, a odpoved bola kym dietatko rastie tak nemusis mat strach.

alina765
20. jan 2025

Ja som mala do 7 mesiaca nevoľnosti a pribrala som len 6kg teraz som 36tt a stále som hladná 🤣 takže je to tak.

autor
23. jan 2025

Ja som pri prvom tehotenstve nabrala 10 kg, žiadne nevoľnosti úplne ukážkové tehotenstvo 🙂
Pri tomto druhom, hneď od začiatku krvácanie, bolesti a nevoľnosti.samozrejme beriem do úvahy, že keď celý deň zvraciam nebudem,,ja,, priberať.
Teraz má drobček okolo 980g čo je viac ako by mal mať, tento týždeň už 2 sono a meranie.
Ďakujem krásne všetkým za odpovede ❤️