icon

Kam na tehotenské cvičenia v Bratislave?

selly671
1. jan 2020

Ahojte, kam odporucate chodit na jogu a cvicenia pre tehotne v Bratislave? Zaujmali by ma vase osobne skuaenosti kedze tych centier som nasla viac.
Dakujem

Strana
z2
weronyca
15. jan 2020

@selly671 ty už môžeš cvičiť? Ako ai dopadla u dr?

selly671
autor
15. jan 2020

@weronyca aha tak skore uzdravenie zelam ! Ja dnes idem prvy krat do bellykick na tehotenske cvicenie, tak dam vediet ako tam bolo 🙂

selly671
autor
15. jan 2020

@weronyca anooo uz mozem 🙂 Vcera som bola na kontrole a povedal ze vsetko v poriadku, ze mozem chodit cvicit.

olivia_0309
15. jan 2020

@selly671 ahoooj este nie, dnes som mala screening a zajtra mam poradnu tak sa opytam Dr. ci mozem a idem na to😉 uz mam tie 2kg naspat a zajtra zacinam uz 15tt a nie 14🙈 cize ak nebude mat Dr. namietky tak som za. Ako cvicenie na ktorom si bola?

selly671
autor
16. jan 2020

@olivia_0309 Bolo so super ! Cvicili sme kruhovy trening, ze sme sa po minute striedali na stanoviskach. Bolo nas tam 6 - to je aj maximum. Kazdy trening sa vraj cvici nieco ine, nie vzdy je to prave kruhovy trening.

olivia_0309
16. jan 2020

@selly671 ahoj no super, tak ja rozmyslam no ze co s tym cvicenim co si dam...? Dr.mi cvicenie odobrila, take tehotenske ziadne tazke vahy a pod. Nad orbitrekom krutila hlavou...Ty si bola na nejakej uvodnej hodine alebo ako? Ako to funguje,ze si zakupis nejaky kurz a chodis tam napr.mesiac kym neuplynie alebo ako? Lebo na Sustekovej tusim je to vsetko raz za tyzden po dobu jedneho mesiaca a keby si to dam vsetko tak ma to vyjde aj s plavanim na 200e na mesiac co je teda riadna palka...

selly671
autor
16. jan 2020

@olivia_0309 ano ten Bellykick funguje tak isto, ze si zakupis 5 hodin a chodis raz do tyzdna, hodina vychadza 10 euro, ale pokial nemaju naplnenu tu kapacitu - 6 ludi tak vies prist a zaplatit si len za tu jednu hodinu. Zavolaj tam a dohodnete ta, velmi mila baba to tam vediet. Ja by som urcite nechodila cvicit sama bez dozoru, tu trenerka dava pozor na vsetky baby a vzdy ta upozorni ked robis nieco zle.
Okrem toho chcem este chodit na jogu. Ja som sa na to plavanie zabudla opytat, takze to zatial neriesim.

salonka22
30. mar 2022

@katkaba1 prosim ta, nasla si nakoniec nieco, s cim si bola spokojna? Tiez hladam nieco aktivnejsie, nie len kyvkanie sa do rytmu...

katkaba1
30. mar 2022

@salonka22 Ahoj, ja som nakoniec chodila len plávať a cvičila som doma. Mne sa zdali všetky tie tehu cvičenia také "vlažné". S dvojičkami v bruchu som ešte 3 týždne pred pôrodom umývala doma okná a denne nachodila 6km takže kondička bola super 🙂 3 týždne po pôrode nebolo vidieť, že som bola tehotná.

salonka22
30. mar 2022

@katkaba1 ved toto, ze mna tiez enormne nebavila tehotenska joga v prvom tehu (predtym som cvicila ashtangu)... A kam si chodila plavat? Treba mat pri tom v tehu nejaky speci tampon?

katkaba1
30. mar 2022

@salonka22 Ja som chodila do Petržalskej plavárne, nechodila som do žiadneho špeci tehu bazénu. Gynekolog mi odporúčil len vkladať si také tie napustené tampóny, tušim Swimpon sa volali, kupovala som v DM. Oni sú napustene vazelínou alebo čim a neprepustia tym pádom vodu. Klop-klop nemala som žiaden problém.

Strana
z2