Kedy ste cítili prvé pohyby vášho dieťaťa?
ahojte.chcem sa pytat v ktorom tyzdni(mesiaci)ste citili prve pohyby svojho dietatka?
práve pred dvoma dňami, 18 tt
18+4tt
22tt pri oboch tehotenstvach 🙂 placentu mam v predu...
neisté pohyby v 22 tt, poriadne v 23 tt. Placentu mám v predu 🙂
no ja som zatial nepocitila ziadne pohyby a som v 15 tyzdni...ale mam sa naco tesit podla toho co povedala doktorka...pri ultrazvuku ho nevedela najprv najst lebo sa tak hybe...vraj je ako zive striebro... 😀 😀 😀
20tt a potom hlavne po jedení
kedy, to neviem, ale bolo to v elektricke 😀
v 20+1 tt, to som si uz bola ista, ze je to ono. placentu mam vpredu, dietatko som citila velmi zretelne v podbrusku, akoby tam skakalo na trampolinke 🙂 je to uzasny pocit...
bublinkovanie v 17tt a prvý zretelný kopanček presne 18tt+0 🙂 Placentu mám v predu tak sa občas stáva že ho pol dňa aj viac necítim. až ked sa dá dole hlavičkou a nožkami kope pri pupku viac na lavej strane ho krásne cítim
ja som mala prvé dva riadne kopančeky v 16 tt, o tri týždne neskôr- na MDD- pocítil aj tatinko 🙂
21tt na prednaske 🙂
Ahoj, tak ja som cítila prvé pohyby presne 15+0, teda také bublinky zrazu, ako keby mi preplávala cez podbruško rybička. Viem, že je to skoro, ale dovtedy som nič také nezažila, takže som hneď vedela, že to je ono. A odvtedy cítim len mrvenie, ale iba ak som v kľude 🙂
19 tt. Bolo to úžasné 🙂
V 21-tyzdni az
prvé v 19 týž.,druhé v 18,a toto 15,6 ,ale len večer pred spaním
od cca 19tt, ale až v 21tt som si bola na betón istá, že je to ono 🙂
prve od 20tt a toto druhe v 17tt
ahoj ja som v 17 tyzdni a necitim este pohyby babätka a bojim sa ze ci je to normalne je to moje prvé bábo....... 🙂
ja som v 19 týždni a ešte som necítila... :( segra je v 17 a tá už cíti dlhšie...ale možno aj preto že ja čakám prvé bábo a ona druhé...bohvie,ale dúfam že onedlho dá o sebe poriadne vedieť a bolo by pekné keby to bolo aj na vianoce 🙂
Ahoj, ja som prvé pohyby cítila v prvom aj v druhom tehotenstve už v 16t.t., teraz pri treťom to bolo skôr, na konci 15t.t.Ale teraz to neboli žiadne praskajúce bublinky, ale rovno jemné kopančeky, a teraz tomu malému už nieje rady, som 20t.t. 😀
Obe babule v 18tt 😉
v 19 tt 🙂
ja tiez necitim ziadne pohyby.... ☹ ???
Prvý zreteľný kopancek 16tt na opere Aida (dodnes neviem či preto že sa mu operná hudba páčila či naopak 😝 ) ale potom ďalšie až o mesiac

17+