icon

Kedy ste už mali pekne viditeľné bruško?

darina85
30. dec 2012

Dievčatá kedy ste už mali pekne viditeľné bruško? Som v 22tt a bruško skoro nevidno, ani mi nechcú veriť, že som tehotná :(

Strana
z2
lencika
1. jan 2013

mne brucho zacalo vidiet v 7 mesiaci tak ze som tehotna nie pribrata, malo som priberala a potom zrazu v 9 som pribrala tak nejak viac ale ked tieto veci su take individualne, ja som sa napriklad nefotila az niekedy 8 - 9 mesiaci aj to ked ma priatel nahovoril, nejak mi to prislo neprijemne

missia
1. jan 2013

niekomu vidno,niekomu menej uzijes si to vsetko rovnako 🙂 ja som mala veeelke brusko a chcela som este vacsie 🙂

marley11
1. jan 2013

Mne zacalo byt vidno v 4 mesiaci. Vsetci si hned vsimli. Za prve 4 mesiace som pribrala 12 kg ! Takze bodaj by nie 🙂

barborkos
7. jan 2013

ahoj, ja som v 20.tyzdni a brusko mi trci uz poriadne dlho, aj ked som pribrala len 4kg, brusko mam nafuknute uz asi od 14 tyzdna...ani ja sama neviem ako by to malo byt, lebo je to moje prve babo. sestricka u doktora povedala, ze som pribrala malo kilov, ale vsetci ostatni naokolo mi hovoria, ze mam nezvycajne velke brusko... 😀 tak si vyber... 😀

katecameron
7. jan 2013

no mne nebolo podiadne brusko vidno snad ani v 9mesiaci dva tyzdne pred porodom mi doktor povedal na chodbe ze ved vy ste ta co vcera rodila 😀 😕 a ja kukam ze prosím ved ja mam termín az o dva tyzdne 😀 to bolo pri prvom pri ostatnych detoch to bolo ine

lili235111
7. jan 2013

ked som bola v 7 mesiaci

babo_dadush
7. jan 2013

U mna vykuklo az okolo 25tt.

cacinka88
22. jan 2013

u mna uz v 2mesiaci 🙂

altaya
22. jan 2013

ahoj, ja som v 12 TT, ale veru nikde nič, akurát tukový vankúšik v dôsledku mierneho prejedania 🙂

kobercek1
29. jan 2013

no ja som v 16tt a brusko som registrovala od 10tt a myslim ze aj okolie, akoze nic velke ale vsimli si 🙂 a teraz mam pocit ze mi rastie z rana do vecera 🙂))

atreyu
29. jan 2013

Narastie neboj 😝

ladymum
30. jan 2013

Som v 19tt. a teraz to zacina byt vidiet male brusko, prsia sa mi zvacsovali uz od sameho zaciatku, pribrala som doteraz cca 5kg, vidiet to aj na tvari ale brusko rastie pomalicky.Osobne si myslim, ze vyhupne o par tyzdnov a bude zo mna slonica do konca 😀 😀 😀

peta4
11. feb 2013

ja som v 19tt. a az v 18tt. bolo vidno, ze som tehotna, dovtedy som vyzerala ako klasicky pribrata po sviatkoch 🙂. som konf. velk. L-XL

hexina
11. feb 2013

ja som v 22 tt a to iste..vyzeram ako dobre napapana :D a zatial mam -3 kg od stavu pred tehotenstvom 🙂 tiez sa mi to zdalo cudne, ze pomaly zacnem siesty mesiac a nic..ale tak kazda mame ine telo :D

gervidda
15. feb 2013

Ja som v 20tt a mam uz dost viditelne brusko. Kazdy sa ma pyta ci nahodou necakam dvojicky. Dufam, ze nie...😉))

chimenaaa
27. mar 2013

Ahojte ja som dnes presne 13tt a vidiet na mne pekne ze som tehu.. a vidno uz dost dlho... múj drahy vyhlasil, že to budu dvojčatá 🙂 ale ja sa teším brušku... velmi

moon321
27. mar 2013

Ja až v 5 mesiaci som začala priberat.ale za 3mesiace som nabrala jak turbina 23kg.a to som este o mesiac skôr rodila.

bambinka123
2. apr 2013

tak na mne prve naznaky bruska bolo vidno uz vo 8tt 🙂)) ale odvtedy sme nejako extra nepribrali - asi preto, ze mam maternicu viac vzadu...ked niekam ideme, strasne rada ukazujem brusko - som nan strasne hrda 🙂))) teraz sme v 16tt+5 a gulatieme 🙂))

samara6613
5. apr 2013

na prvej som 4 mesiac , druha 5 a posledna 6

bzzzz
28. jan 2014

Ahoj. Mne týždeň pred materskou kolega povedal, že nemám dvíhať malý kufor zo zeme, lebo čo ak som náhodou tehotná. A keď som povedala, že čírou náhodou v osmom mesiaci, nechcel veriť. A v siedmom mi nechceli veriť manželovi kamaráti na návšteve, keď som nechcela vypiť poldeci. V deviatom mi lekár na poradni povedal, že mám veľmi malé bruško a že bábätko nebude mať viac ako 2,5 kg. Som sa aj zľakla. A nakoniec sme mali cez 3 kilá. Takže o nerieš, buď rada, že nepotrebuješ kopu tehotenského oblečenia. Ja som do konca tehotenstva mohla nosiť bedrové rifle, čo stále a stačilo dlhšie širšie tričko- taká tunika k tomu. A vôbec sa neroztiahli, nosím ich ďalej.

darinkamirecko
16. apr 2014

ja som v 5 mesiaci a kazdy mi hovori ze namna nic nevidno

konkm819
19. apr 2014

ja mám tiež take a to som v 17 tt ale nikdy som nebola chudá som baculka takže men bruško riadne vydno 🙂

emkaemuska2895
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2