Kedy ste už mali pekne viditeľné bruško?
Dievčatá kedy ste už mali pekne viditeľné bruško? Som v 22tt a bruško skoro nevidno, ani mi nechcú veriť, že som tehotná :(
niekomu vidno,niekomu menej uzijes si to vsetko rovnako 🙂 ja som mala veeelke brusko a chcela som este vacsie 🙂
Mne zacalo byt vidno v 4 mesiaci. Vsetci si hned vsimli. Za prve 4 mesiace som pribrala 12 kg ! Takze bodaj by nie 🙂
ahoj, ja som v 20.tyzdni a brusko mi trci uz poriadne dlho, aj ked som pribrala len 4kg, brusko mam nafuknute uz asi od 14 tyzdna...ani ja sama neviem ako by to malo byt, lebo je to moje prve babo. sestricka u doktora povedala, ze som pribrala malo kilov, ale vsetci ostatni naokolo mi hovoria, ze mam nezvycajne velke brusko... 😀 tak si vyber... 😀
no mne nebolo podiadne brusko vidno snad ani v 9mesiaci dva tyzdne pred porodom mi doktor povedal na chodbe ze ved vy ste ta co vcera rodila 😀 😕 a ja kukam ze prosím ved ja mam termín az o dva tyzdne 😀 to bolo pri prvom pri ostatnych detoch to bolo ine
ked som bola v 7 mesiaci
U mna vykuklo az okolo 25tt.
u mna uz v 2mesiaci 🙂
ahoj, ja som v 12 TT, ale veru nikde nič, akurát tukový vankúšik v dôsledku mierneho prejedania 🙂
no ja som v 16tt a brusko som registrovala od 10tt a myslim ze aj okolie, akoze nic velke ale vsimli si 🙂 a teraz mam pocit ze mi rastie z rana do vecera 🙂))
Som v 19tt. a teraz to zacina byt vidiet male brusko, prsia sa mi zvacsovali uz od sameho zaciatku, pribrala som doteraz cca 5kg, vidiet to aj na tvari ale brusko rastie pomalicky.Osobne si myslim, ze vyhupne o par tyzdnov a bude zo mna slonica do konca 😀 😀 😀
ja som v 19tt. a az v 18tt. bolo vidno, ze som tehotna, dovtedy som vyzerala ako klasicky pribrata po sviatkoch 🙂. som konf. velk. L-XL
ja som v 22 tt a to iste..vyzeram ako dobre napapana :D a zatial mam -3 kg od stavu pred tehotenstvom 🙂 tiez sa mi to zdalo cudne, ze pomaly zacnem siesty mesiac a nic..ale tak kazda mame ine telo :D
Ja som v 20tt a mam uz dost viditelne brusko. Kazdy sa ma pyta ci nahodou necakam dvojicky. Dufam, ze nie...😉))
Ahojte ja som dnes presne 13tt a vidiet na mne pekne ze som tehu.. a vidno uz dost dlho... múj drahy vyhlasil, že to budu dvojčatá 🙂 ale ja sa teším brušku... velmi
Ja až v 5 mesiaci som začala priberat.ale za 3mesiace som nabrala jak turbina 23kg.a to som este o mesiac skôr rodila.
Ahoj. Mne týždeň pred materskou kolega povedal, že nemám dvíhať malý kufor zo zeme, lebo čo ak som náhodou tehotná. A keď som povedala, že čírou náhodou v osmom mesiaci, nechcel veriť. A v siedmom mi nechceli veriť manželovi kamaráti na návšteve, keď som nechcela vypiť poldeci. V deviatom mi lekár na poradni povedal, že mám veľmi malé bruško a že bábätko nebude mať viac ako 2,5 kg. Som sa aj zľakla. A nakoniec sme mali cez 3 kilá. Takže o nerieš, buď rada, že nepotrebuješ kopu tehotenského oblečenia. Ja som do konca tehotenstva mohla nosiť bedrové rifle, čo stále a stačilo dlhšie širšie tričko- taká tunika k tomu. A vôbec sa neroztiahli, nosím ich ďalej.
ja mám tiež take a to som v 17 tt ale nikdy som nebola chudá som baculka takže men bruško riadne vydno 🙂

mne brucho zacalo vidiet v 7 mesiaci tak ze som tehotna nie pribrata, malo som priberala a potom zrazu v 9 som pribrala tak nejak viac ale ked tieto veci su take individualne, ja som sa napriklad nefotila az niekedy 8 - 9 mesiaci aj to ked ma priatel nahovoril, nejak mi to prislo neprijemne