Koľko kilogramov ste pribrali v tehotenstve?
Ahojte baby, koľko kíl ste pribrali v tehotenstve vy?
Napríklad ja som v 23 týždni a mam 9 kíl plus :/ samozrejme som rada že mala ma svoju váhu to je hlavne 🙂,,,, len tak ma to trosku zaujíma ako ste to mali vy... Samozrejme ďakujem za každú odpoveď 🙂
Na čo ti je takáto info? Robíš dajaký prieskum? Lebo ak nie, tak nechápem, na čo ti he taka info.🤔🤔 Iba ak by si sa chcela porovnávať,, nebodaj držať prísnu dietuv v tehu.
tak ju to zaujima, ako to mali ine zeny. vsak co je na tom zle? 🙂
15kg
@simonaluk V prvom 15 a cítila som sa strasne, v druhom 7,5. Obe deti sa narodili 3,5 kg cca.
Pred tehotenstvom 52 v deň pôrodu 74, deň po pôrode 61 :D
Syn mál 4390kg
to ako aj ja mam kamosky, ze ledva 11 kil pocas tehotenstva a z porodnice odisli ako modelky. hold je to individualne 🙂 velmi by som sa neporovnavala v tomto 🙂
@simonaluk 32, 17, 24...🙈
Prve tehu 6,5 kg... syn mal 3,5 kg, preco som tak malicko pribrala...vlastne schudla pocas tehu netusim ale jedla som ako slon, 😀, druhe tehu len 4,5 kg ..syn sa narodil 3,8 kg a to som fakt uz jedla aj nemozne...lebo som chcela vahu zvysit...neslo to....moja obycajna vaha je od 55 do 58 kg, cely zivot jem kolko potrebujem a stale je to tak...som za to ale rada.
19kg a po porode islo dole 25kg 😂 9kg som mala na sebe uz v 14tt, zial to bol znak ineho problemu. Vacsina kg boli voda
4
V prvom tehotenstve 13kg a teraz pri druhom som v 34tt a zatiaľ 4,5kg.zavisi aj od toho, na akej váhe žena začína. Myslím že by som teraz aj naberala viac, ale zistili mi tehotensku cukrovku, takže to skôr stoji alebo ide dole
@simonaluk 16kg. Teraz mám menej ako pred pôrodom.
Otehotnela som 68 kg šla rodit 105 kg ....cca 7 mesiacov od pôrodu 56 kg tie mám dodnes
@tulipanicek a to si malo spala jedla suzovala sa alebo ako to?
Babo úplne OK?
@mareka49 Nič mi nebolo. Dosť som spala, normálne som jedla a bola som šťastná. Babo bolo ok. Tehotenstvo bezproblémové.
Pár týždňov pred tehu som začala jest ešte zdravšie ako predtým a plus som v tehu nemohla žiaden cukor, inak mi bolo zle ešte 3 dni (to mi ostalo doteraz 🤦♀️ )
Lekár to vôbec neriešil 🙃 keďže babo bolo ok, tabuľkové a všetky vyšetrenia tip top
16kg. Vsetko islo dole.
Ja zatiaľ nepriberám, stále sa mi drží predpôrodná váha lebo počas tých týždňov kedy som vracala každú potravinu som schudla dve kg, teraz mám zas to čo pred tehotenstvom a som v 5 mesiaci-19tt5d

@simonaluk 8, v porodnici ostalo 10