Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?
Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??
Ja som nepribrala ešte ani 1kg...:(
Ja som do 17 tt schudla 6 kilogramov. Som v 35 tt a mám o 1 kg viac než pred tehotenstvom.
😉
Ja som pribrala 3 kg 🙂), ale nemala som žiadne nevolnosti
kilo... teraz som 30tt a mám +4
ahojte
ja som v 20 týždni a čakám dvojičky a tiež som toho moc nepribrala iba bruško mi rastie
tak dúfam, že to takto vydržím čo najdlhšie a aj deti budú dostatočne vyživované kedže sa snažím stravovať zdravo a viackrát po malých dávkach
Ahojte kocky, ja som v 17.tt. a nic som nepribrala, uz len chodim a pozeram co by som zjedla a stale mam chute na hocico, ked vidim nieco v tv, hned dostanem chut na to co tam varia a idem si to spravit. ale nepribrala som nic.
6kg som pribrala
ja som v 18tt a zatial som -2,5kg. 😅 vdaka bohu, na to že som celý život priberala aj z vody , vždy som si myslela že v tehu budem ako slon a teraz ma ludia stretávaju na ulici a chvália ako som pekne schudla, ani nevidieť že som tehu, teda iba večer 🙂
ja som schudla 10kg ☹ celé dni som gracala ☹ fnujky 😒
Ahojte, prvýkrát sa zapájam do diskusie tak snád nie naposledy :D
Ja som momentálne v 15. tyzdni plus 3 dni :D
Neverim sama tomu ale pribrala som uz 5 kg, co sa mi zda byt vela, brusko mi je dost vidno, na to ze som len v 15. uz kazdy na mne vidi ze cakam babatko :D
Termin mam na januar 2014 rada by som bola, keby sa tu nasla este minimalne jedna kocka co ma taky termin, nech mozme vymenit starosti aj radosti :D
ja som nepribrala nič, práve opačne, bývalo mi zle, tak som ešte 1,5 kg schudla...Teraz v 22 mám toľko kg ako pred otehotnením....a pri prvom som tiež nič nepribrala do konca 5 mesiaca...
leuska4 Ahoj,aj ja mam termin v January.Som rada,ze budem mat s kym pokecat.Kedy,kolkeho mas termin?Ja az 25.
som v 17tyzdni a pribrala som 3kg..hoci brusko mam gulate...cakame v januari..tak dufam dovtedy nenaberem23kg..ako pri tehotenstvach predtzm..paa
ja som v 15 týyźdni a nič,,ale brusko rastie len tie vecerne nevolnosti
ja čakám tretie dieta som v 16tt a pribrala som 1,5kg pri prvej som pribrala16kga pri druhej slečne som pribrala 5kg
🙂
leuska
Ahojte, ja som teraz 15 +4 tt a doteraz sme pribrali +3 kg.. 😒
Ahojte 🙂 mne dnes začal 19 týždeň, a pribrala som 6 kg 🙂
Do 40 tt som pribrala 5,5 kila 😀, takže do 17 tt možno tak kilo
ja som do 17. tt pribralam 7 kg...
som 18 tt a schudla som zatial kilo
Ahojte baby, ja som v 16 tt a zatial som pribrala iba 1,5 kg a babätko čakame na prelome januara-februara
Ja som len 10tt a uz mam plus 4,5kg 😒 chut na sladke je neprekonatelna akurat mam tatianu otvorenu 😝
som v 17tt+5 a pribrala som 5,5 kg
ahojte, ja som v 22tt a pribrala som cca 3,5kg 🙂 A leuska4 čakáme koncom decembra/začiatkom januára 🙂
Ahojte ja som v 15.tt a dneska som sa postavila na váhu a skoro som odpadla +6kg.Som na rizikovom,nemožem skoro nič robiť,veľa ležím,beriem od začiatku Duphaston.Aj pri prvom dieťati som pribrala 25kg,pri druhom do 23.tt som pribrala 6kg(potratila som v 23:tt).
Ahojte, kilami sa vobec netreba trapit, kazdy organizmus je iny, ked je babo ok tak je vsetko ok 😉 Ja som na konci 16 tyzdna a mam zatial +1 kilo.. A to lieta hore dole podla toho ako sa najem a vyprazdnim 🙂 🙂 Pred dvoma dnami mi uz zacalo aj brusko rast 🙂
ahojte, som v 17 tt a pribrala som iba 2 kilogramy.....nieje to malo?
ahojte! ja som v 15.tt, bruško už je pekne vystúpené ale zatiaľ som pribrala iba 1 kilečko. S obavami očakávam kedy príde zvýšený apetít 😖

Dnes som bola na poradni, 16+4 a pribrala som uz 4,2kg... zasnem... 🙂 kym som nebola tehotna som nikdy nedokazala pribrat ani kilo... vzdy som mala 52kg pri vyske 170cm a to uz poslednych 10 rokov. Konecne normalne vyzeram.. 🙂 🙂 🙂