icon

Koľko ste pribrali do 22 týždňa?

saska2208
17. apr 2012

kolko ste pribrali do 22tyzdna?? 🙂 🙂

mibo11
13. máj 2016

@1veverica Velmi pekne mena nad Viktoriou rozmyslam aj ja ....Lauru som chcela pre prvu lae uz jedna v rodine je =) a Sofinku mame kamosku. A aj u nas bude chlapec po otcovi takze Lubko =) Keby som nechala vyber mena na mojho tak by bol chlapec urcite Arnold alebo nejake ine uletene meno =D Ale nad dceriným sme sa zhodli mame doma Lilinku =)

1veverica
17. máj 2016

@mibo11 pekne meno, teraz je z coho vyberat, si myslim, vzdy krajsie ako Anca, ci Hana, Helena, no som rada ze sme v tejto dobe 🙂 som bola vcera v poradni, tak ma trosku sprdla ze som pribrala iba 0,5kg, ze ci vobec nejem, ale tak ked ja jem, proste sa mi nejako az tak neziada, ty si kolko pribrala do 4mesiaca? Ja som citala ze niektore baby aj nic, tak potom nechapem

mibo11
17. máj 2016

@1veverica joooj ja som pribrala vela, pri malej 7 kg, lebo som prestala cvicit a mat fitness stravu a teraz som do piateho pribrala sedem =). Ono to je hlavne tým ci ti je zle v prvých mesiacoch alebo nie. Mne nebolo zle ani teraz ani predtým a papat mi chutilo.....a neboj to dobehnes ked male zacne riadne briberat na vahe =)

1veverica
18. máj 2016

@mibo11 ja som len stacionar robila, ale zial toto mi dr. teraz zakazala kedze som po IVF, a odporucila len prechadzky a plavanie, lenze u nas je taka studena voda na plavarni, este ani raz som nebola ☹ takze sa tiez toho bojim. Zle nebolo ani mne, ale zas chutit ti poviem ze velmi som to nejako neprehanala, az ma moj drahy fakt niekedy karhal, ze nech nieco zjem, mne sa vobec neziadalo, skor ovocie a jogurty, tak tolko jogurtov som nezjedla asi za cely zivot ako teraz 🙂

ve_ro_ni_ka
18. máj 2016

Ja som pribrala 4 kg 🙂

katka708
18. máj 2016

Asi 6kg,az neskôr sa to rozbehlo 🙂

1veverica
19. máj 2016

@ve_ro_ni_ka ahoj, smiem sa ta opytat, uz si bola na tom 3D ultrazvuku co sa robi cca v 20t.? ak ano kde si bola? dakujem

1veverica
19. máj 2016

@katka708 ahoj, a do konca porodu si kolko pribrala, ked pises ze sa to rozbehlo?

katka708
19. máj 2016

@1veverica 7 mesiacov som priberala kilo mesačne, potom už po dve kilá mesačne 🙂

1veverica
19. máj 2016

@katka708 aha, ja som sa zlakla co napises, tak az take zle to nie je, a potom sa ti podarilo vsetko aj schudnut?

katka708
19. máj 2016

@1veverica áno do 4m som mala dole všetko, dokonca o 5kg menej ako pred tehu. Ale ako som prestala kojiť tak to šlo po troške hore a teraz som na rovnakej váhe ako pred tehotenstvom 🙂

1veverica
20. máj 2016

@katka708 aj si nieco preto robila, co ja viem sport alebo jedlo si upravila, ci to same slo dole?

katka708
20. máj 2016

@1veverica samé, až som tomu neverila. Prvý mesiac som sa bála niektoré veci jesť kvôli kojeniu alebo potom som jedla všetko normálne okrem kapusty a strukovín lebo som zistila že len to synovi nerobí dobre. No on mal aj tak veľmi silné koliky, najmä v noci vydržal plakať aj hodiny takže som bola nevyspatá, cez deň som koľkokrát aj zabudla dojesť raňajky a vlastne mi ani nejako nechutilo prežierať sa. Jediný čas kedy som bola hladná, bolo nočné kojenie ale to som odolala, rozhodla som sa že v noci jesť určite nebudem, tak som sa len napila a šla vždy rýchlo spať. no a kilá išli zo začiatku 0,5-1kg týždenne dolu, po 4 mesiaci 1kg mesačne. Asi to nebolo moc zdravé ale ja som sa nejako nesnažila chudnúť tak som tomu ani nevenovala pozornosť. Mala som dosť problémov s malým ako uvažovať nad svojou váhou. Ja si myslím že to kojenie spôsobuje zvýšený metabolizmus a keď sa pri tom neprejedáš tak kilá musia ísť automaticky dolu. No teraz keď už nekojím, tak dokážem pribrať aj z pohľadu na veterník 😀

1veverica
20. máj 2016

@katka708 ty aspon z kolaca, ja aj z vody, akoze viem ze mam so stitnou zlazou problem, ale tak je to hruza, ja mozem robit cokolvek, a nejako neschudnem, ked som bola teraz u doktora tak mi povedal, ze prave tehotenstvo mi vraj moze pomoct, bo vraj babo si vytvara svoje hormony, a ze prave to mi moze vyvolat tu rovnovahu, tak som fakt zvedava, bo brat vkuse tabletky ma vobec nebavi. Ja som zatial v 4mesiaci a pribrala som 0,5kg. doktorka vravela ze je to ok, ja som taka vacsia baba mam 70kg, takze dost, ze to vraj ani nemusim vela pribrat ked budem normalne jest, sa snazim vela ovocia, zeleniny, a jogurty teraz vela papam, mi tak chutia, tolko som asi za cely zivot nezjedla ako teraz 🙂

ve_ro_ni_ka
20. máj 2016

@1veverica ahoj.no na ten morfologicky ultrazvuk idem teraz v pondelok do zeleznicnej nemocnice v ke 🙂

ve_ro_ni_ka
20. máj 2016

@1veverica ale ked ti mozem poradit tak skus ist bud do myslavy alebo do sace pretoze v zeleznicnej nemocnici ten ultrazvuk je najdrahsi :/
Ja son to zistila az neskor tak som to potom uz neriesila....a zase tam sa musis minimalne 3 tyzdne vopred objednat 🙂

1veverica
23. máj 2016

@ve_ro_ni_ka ahojik, tak s tou cenou mas pravdu, je to tam najdrahsie, tiez som to zistila, ale ja som objednana u dankovcika, je to spoluziak mojej svagrinej, tak preto tam, nejako to zmaknem, napis potom ako bolo ja idem o tri tyzdne

04091996
13. sep 2016

Ja som v 22tt a pribrala som až 8 kg ..

1veverica
14. sep 2016

@ve_ro_ni_ka ako sa ti dari? ty to uz mas za par, uz vies kam pojdes rodit?

karinka3107
20. sep 2016
karinka3107
20. sep 2016

Ja som v 23tt a uz 9kg mam na sebe😵😵😵

1veverica
21. sep 2016

@karinka3107 to si asi velmi chuducka, bo sa tak hovori, ze ked je maminka chuda pred otehotnenim tak viac trosku priberie,ako plnostihla

karinka3107
21. sep 2016

@1veverica
Ani nie zacala som so74kg😱😱😱

mariajuraj
22. sep 2016

Ja som dnes 23+6 tt a zatial nejake 4 kilecka sa na mna nalepili

1veverica
22. sep 2016

@karinka3107 neboj to vsetko zhodis, ja ked som pocula co vsetko sa nam teraz v tele zdvojnasobi, jajaj este aj chudsie budeme ako pred tehu 😉

eliz188
23. sep 2016

ahoj ja s vyskou nadváhou pri prvom 7 kíl a teraz pri druhom 1.5kg

tamimacko
12. okt 2016

+1 kg

saska6867
12. okt 2016

ja som v 22t a pribrala zatial 7 kil, chuti mi vsetko a casto 🙂

misko_alicka
20. okt 2016

Ja som v 20 tt a pribrala som asi 4-5 kg 🙂

rafaelsanti
4. nov 2016

Ahojte dievcence.Ja som dnes 20+1,cize sa zacal 21tt a pribrala som rovnych sest kileciek.Zdalo sa mi,ze je to naozaj dost,ale teraz som kludnejsia ked vidim,ze niesom sama😁Pred otehotnenim som mala rovnych 60 asi uz 10 rokov pri vyske 168..v 12tt som zacala brat hormony na stitnu zlazu,tak dufam,ze to neurobi nejake sarapaty s kileckami.Dalsie vec zadok a nohy mi riadne ochabli..cvicit nemam odvahu,praktizujem aspon chodzu a prechadzky.