Koľko ste pribrali do 22 týždňa?
kolko ste pribrali do 22tyzdna?? 🙂 🙂
22tt a +4,5kg.
6 kg
stále 0 😵
8kg
ja som pribrala do 22 týždňa 10 kíl. Ale našťastie po pôrode to išlo rýchlo dolu.
+5 , vlastne tych 5 co som v prvych 3 mesiacoch schudla som nabrala naspat.
baby, smiem sa spytat, kolko vody zvyknete pit denne, do mna uz ani ta voda nejde, tak len by som chcela vediet, kolko by som mala vypit, hoc aj nasilu, dakujem 🙂
@1veverica nemáš za čo 😉 je to dobré, čím viac, tým lepšie (ale čítala som už o tom, že to netreba preháňať, lebo sa vodou dá vraj "otráviť" ale to pri extremnych mnozstvách 10 l) ono najťažší je prvý mesiac, keď si dáš pozor, potom si telo bude pýtať 😉 len sa drž a staraj sa o seba 😉
baby dokedy ste papali kys.listovu? dakujem
@1veverica Ahoj ja som pri prvom tehu jedla kys. listovu kazdy den a teraz pri druhom som prve tri mesiace poctivo kazd den a teraz si dam tak kazdy druhy den. Citala som ze je velmi dolezita na vyvoj mozgu dietata tak ju nechcem vysadit uplne....aj ked sa odporuca len v prvom trimestri =)
@1veverica No myslim ze potom ked ti bude tvrdnut brusko co mne asi ked som bola okolo 32 tyzdna tak som si davala aj tri tabletky denne , lebo doktorka mi hovorila ze magnezium nema dlhy ucinok v tele iba niekolko hodin =) A v ktorom si teraz tyzdni? Ja som zacala 22. takze to ma este cas =)
@mibo11 ja som este len zacala 15t. ja viem ze som otravna, len u mna je to prve babo, aj to nie prirodzene ale IVF, tak sa radsej vsetko pytam, aby som nieco nezanedbala. Ja sa zatial citim dobre, dokonca ani nejake nevolnosti ma netrapia, ale viem ze to nebude az take jednoduche dokonca tehu 🙂
@1veverica Ale neboj mozno to bude jednoduche do konca tehu lebo ani mne nebolo zle, ani predtým ani teraz a jedine co sa vyskytlo ale to je bezne ked sa roztahuje panva tak bolia kusok bedrove klby a horsie sa potom spinka uz s velkym bruskom =) A niesi otravna, je lepsie sa radsej pytat =) a hlavne ked ide o vytuzene babätko, clovek nic nechce zanedbat =)
@mibo11 dakujem si fakt zlata, a pocuj ak sa este smiem spytat, teraz asi tyzden ma trapi fakt nocne spanie, skoro vzdy presne sa zobudim o tretej a kycham smoklim, asi hodinku ma to trapi ale potom zaspim, som citala ze vraj tehotne trapi zapchaty nos, aj teba to trapilo, neviem ci to mam povedat dr. ci nie, zas zbytocne po lekaroch sa mi nechce chodit, ale ked kycham vzdy ma tak pichne v bruchu, neskodi to babu?
@1veverica Ja som toto necitala, ale dobre vediet =) lebo aj mna v kuse trapi natcha a mam dost casto zapchatý nos tak uz aspon viem preco =) ja sa ale v noci na to nebudim. A nebude to nejaka alergia? Aj ja ked kychnem ma obcas pichne v bruchu, ale ja si myslim ze to su asi len brusne svaly a ze by to nemalo skodit. No hadam ta to prejde, lebo coskoro sa v noci navstavas este dost ;)
@mibo11 🙂 to si ma potesila, ale ano mas pravdu, ja idem v pondelok do poradne, a skusim sa spytat dr. lebo sa mi to uz fakt nepaci, vzdy vstanem okolo tretej, a kycham, zeby to bola alergia na spanok? bo ked chodim cez den, tak je to ok, akoze sem tam kychnem, ale to tak raz za den, ja som si aj myslela ci to nie je na prach, alebo nieco take, ale to kycham aj ked spim inde nie len doma, tak to je uz fakt cudne. predpokladam ze uz mas nakupene pre babo, prostim ta uplne nove veci co si kupila si aj vyvarala, ci si len dala do pracky?
@1veverica Tak nieco mam po dcerke, ale teraz neviem este co cakame takze som dokupila zopar veciciek. Ja som ich len dala vyprat klasicky do pracky s detským praskom, kupujem Lovelu ta krasne vonia =). A ked ides do poradne robi ti Dr. vzdy ultrazvuk? Lebo tem moj len trikrat za tehotenstvo takze najblizsie az v 32. týzdni =(
@mibo11 tak ja som bola v poradni zatial len raz a to ano robila mi sono, a povedala ze zakazdym bude robit, aby si bola ista, ze je vsetko ok, kedze ja som po IVF, predsa len je to rizikovejsie ako prirodne tehu. Ja este nemam vobec nic kupene, kedze je to nase prve babo, a v rodine mame uz samych skolakov, cize uz ani nie je po kom "zdedit", budem musiet vsetko pokupit, len som chcela vediet, ci je lepsie vyprat, alebo vyvarit, viem ze moja mamina vyvarala, ale to bolo davno, pradavno 🙂
@1veverica Ja som pri prvom tiez vela nekupovala lebo som mala kamaratku co mala o devät mesiacov starsiu dcerku tak teraz dokupujem lebo zhodou okolnosti tiez cakaju druhe babo. tak mi uz nebude moct pozicat=) ale ak uz budes vediet co to je tak sa oplati aj tu na modrom koniku kupit balicek oblecenia za peknu cenu. Ja som uz kukala celkom dost je na vyber. A kedy mas termin?
@mibo11 tak ja som vyber mena nechala na mojho, ak to bude chalan tak po otcovi Martin, a ked to bude baba tak to je este otazne pacia sa mu Laura, Viktoria a Sofia, nevie si vybrat, este dobre ze na to ma skoro pol rok rozhodovania. Ja by som to uz tiez chcela mat za sebou, hlavne uz ho mat domka, ako si pisala 🙂

Ja zatial 4kg zda sa mi ze to je malo ale jem stale