icon

Mám špicaté alebo guľaté bruško?

romanuella
3. feb 2021

Ahojte ako vyzera spicate ci gulate brusko? Resp. Ake ho mam ja? 😁 som 20tt. A este nevieme co to bude

Mám špicaté alebo guľaté bruško?
Strana
z2
sono2
5. feb 2021

@adriannasvk a možno si moc kritická!
Máš perfektnú postavu. Myslím miery

adriannasvk
5. feb 2021

@sono2 to je mozno pravda,v obleceni je to fajn,horsie to je ked sa mam vyzliect, a ked sa prekonam tak mi muz musi pripomenut,ze ine zeny nemaju a ja mam strie 😤🤣🤦‍♀️romantik,vtedy mam chut na seba dat vrece 😅

sono2
5. feb 2021
wendy1998
8. dec 2023

Ahojte baby chcela by som sa spýtať na vás názor, je to moje tretie tehotenstvo a som 38tt a neviem presne ci to bude chlapček alebo dievčatko lebo nevie to presne určiť od začiatku ani gynekológ.

h2
8. dec 2023

@wendy1998 ??? A čo čakáš od nás? Gynekológ, ktorý je odborník a má ultrazvuk a ďalšie prístroje, to nevie a my to máme vedieť z fotky brucha?

maryetta
8. dec 2023

Som 4x tehotna za kazdym ine pohlavie a brusko rovnake. Teraz mi nechceli verit ze dievca lebo sak je spicate. A co to dieta-mini chlapec ma spicate nohy? Abo co spravi inac ze by malo byt ine brusko? Niekomu ide dopredu. Niekomu do bokov….

wendy1998
8. dec 2023

@maryetta práveže mne povedal na začiatku chlapca a ku koncu dievča takže som s toho pomikove... Lebo aj pri druhom som celú dobu mala že dievča a v deň pôrodu chlapec.. Preto neverím moc lekárom ani ich prístrojom

Strana
z2