Mám strach, či je bábo stále tam
ahoj tehulky... Mavali resp. mavate to aj vy ? Mam stale strach ci je babo stale tam. Nejako extra nepocitujem , ze som tehotna okrem obcasnych nevolnosti (nezvraciam) po jedle a unavy... som v 15 tt a neustále to mám v hlave , ci je vp oriadku ci sa nieco nemohlo stat ci by mi telo dalo nejakym sposobom vediet , ze nieco nieje v poriadku... a hlavne tym , ze doteraz bli castejsie prehliadky u dr. takze som babo stale videla na ultrazvuku a pocula bit srdiecko odnasala si domov fotky.. a teraz musim cakat este 3 tyzdne kym pojdem na dalsie vysetrenie a pre mna je to tak neuveritelne dlhaaaaaaaaaaaaaaaaa doba , ze mimi neuvidim , nebudem pocut az mam strach. nech uz sa zacne hyyyyyyyyyyyyyybaaaaaaaat ach. ☹ 😔
Ahoj aj ja mam strach som asi v takom 18-19 tt a mam strasne male brusko a neviem ci sa uz hybe vobec kedy by sa malo zacat hybat
@hryzka1412 ak si prvorodicka okolo 20 az 25 tt by si mala zacat citit jemne pohyby
Aj ja som si kupila Angelsounds. Počúvam srdiečko dieťatka už od 12.týždňa a môžem iba doporučiť. Je to niečo úžasné a velmi ukludnujuce. www.angelsounds.sk
@maciatko68 uz ho mam 2tyzdne (angelsoumds) a uz aj kopacky mi dava poriadne take ,ze uz ich vidno aj cez brusko:D uz som stastna a spokojnaaa 🙂
@myawilkinson nejsi ty nahodou z nemecka? 🙂

@myawilkinson potvrdene 🙂