icon

Mám strach, či je bábo stále tam

myawilkinson
22. jún 2014

ahoj tehulky... Mavali resp. mavate to aj vy ? Mam stale strach ci je babo stale tam. Nejako extra nepocitujem , ze som tehotna okrem obcasnych nevolnosti (nezvraciam) po jedle a unavy... som v 15 tt a neustále to mám v hlave , ci je vp oriadku ci sa nieco nemohlo stat ci by mi telo dalo nejakym sposobom vediet , ze nieco nieje v poriadku... a hlavne tym , ze doteraz bli castejsie prehliadky u dr. takze som babo stale videla na ultrazvuku a pocula bit srdiecko odnasala si domov fotky.. a teraz musim cakat este 3 tyzdne kym pojdem na dalsie vysetrenie a pre mna je to tak neuveritelne dlhaaaaaaaaaaaaaaaaa doba , ze mimi neuvidim , nebudem pocut az mam strach. nech uz sa zacne hyyyyyyyyyyyyyybaaaaaaaat ach. ☹ 😔

pepka123
26. jún 2014

Ahojte tiež som na tom podobne...chodím do poradne ale ultrazvuk sa robí vraj až od 20tt tak si viete predstaviť v akom strese som ja ☹ pohyby ešte necítim a ešte ani tá čiarka sa mi nerobí...musím čakať kým nebudem v 20tt a pôjdem na ultrazvuk...pfuuu som ako na ihlach 😕 😕

myawilkinson
autor
26. jún 2014

@nataliaqwert presne ako pises.. odpocitavam dni do poradne... tak toje fajn... mne len malilinko brusko narastlo inak nic... ale vidno ze priberam aj do noh ... ale nic ine a tie bolesti v podbrusku mavam aj jaa take ako pred mrchou.... a njekedy zas take pichnutie

myawilkinson
autor
26. jún 2014

@pepka123 to vazne ? mne robia ultrazvuk uz od 8 tt ... uz som videla babo asi 5krat... aj fotky mam a to kde v akom meste az od 20 tt robia ? to je zvlastne..ale tak zas ja som v Nemecku takze je mozne zeje to ine ja uz mam 4 fotky testy na dawna mi robili na toxoplazmozu ultrazvuk odspodu napsledy uz cez brusko mi robili... 14 idem znovu takkkk som zvedavaaa velmi bojim sa... ci je vsetko ako ma byt a tu ciaru ani ja nemam.. nema to kazda..tak toho by som sa nebaala

nataliaqwert
27. jún 2014

@pepka123 od 20 tt??? 😲.... A to co je za doktora??sak ja koncim 15 tt a uz mam za sebou 2x krvne testy,asi 4x normalny ultrazvuk a jeden geneticky ci nema babatko nejake vyvojove vady....prvy ultrazvuk by mal byt urobeny najneskor do 12 tt lebo vtedy su merania vratane datumu porodu najpresnejsie...potom totiz každé babatko rastie uz individualnejsie takze sa tazko urcuje co je a co nie je v poriadku....

myawilkinson
autor
27. jún 2014

presne ako pise natalia.... tak isto mam vsetko za sebou... mne robili tak isto vyvojove vady downa, testy na toxoplazmozu, ultrazvuky, asi 4 krat minimalne mi brali krv aj ci vitaminy nechybaju ak ano akee.. ale medzi tym jedno bolo co som sla na pohotovost lebo sa zistilo, ze mimi ma inu krv ako ja... dostala som imunoglobulinovu inekciu a vsetko v poriadku.. tiez ma to velmi zarazilo ze az v 20tt to je dost neskoro hlavne kvoli tym vyvojovym vadam

nataliaqwert
28. jún 2014

@myawilkinson inak a ako sa ti to prejavilo ze babo ma inu krv ako ty?...aj ja som bola 2x na pohotovosti v 6 tt a v 10 tt lebo ma velmi bolelo to brusko a bala som sa ale zakazdym ma vysmiali a poslali domov ze maly je ok 🙂)... Chvalabohu 🙂... Neviem bud su oni neschopni alebo moje telo naozaj tazko znasa prítomnosť niekoho ineho ako som ja 🙂))

kittykiller
28. jún 2014

aj mne uz robili kopu testov z krvi a 3x mi robili ultrazvuk...a to som v 12tt...uz mám aj fotku babatka, ale tiez poznam ten pocit ked si nie steš iste ci je vsetko ok...ja som vera dost vela chodila a vecer ma strasne boleli krize tak som od vcera cela nesvoja...ale verim ze babatko je ok 🙂 musime byt vsetky silne 😉

myawilkinson
autor
28. jún 2014

@nataliaqwert krvacala som trosku... nevedeli preco tak mi robili testy , ze ak ma babo inu krv tak je to normalne a pichnu mi imunoglobulin.. a ak nie budu mi musiet robit njake ine testy este... tak sa zistilo , ze je to tak .. ma inu krv 🙂 brali mi krv vyteri a coja viem co vsetko uz :D

myawilkinson
autor
28. jún 2014

@nataliaqwert a to , ze ta boli brusko je normalne ja mavam tiez tie bolesti bud take ako pred menzesom alebo pichanie alebooo mozes mat aj vetry alebo vsetko dokopy :D :D no proste byva to tak.. a vraj ked brusko boli sa roztahuje maternica takze ak sa roztahuje takze ked boli tak by malo byt vsetko v poriadku s babom... ale su dni kedy ma vobec nepichne nezaboli nic..

trgypadl
28. jún 2014

@myawilkinson Ty si RH negativna?

myawilkinson
autor
28. jún 2014

@kittykiller ja chodim do posilovne :D a uplne v poriadku aj ked vela chodis je to vraj len dobre pre babenko 🙂 len ak citis nejaku velmi velku unavu velmi si zadychana silno zadyychana.. tak by si sa mala stopnut nachvilku a odpocinut.. inak ja normalne chodim na bicykel v posilke stou sirookou sedackou samozrejme v sede a opierkou nanormalny by sa nemalo.. aj na ine stroje cvicim vselico okrem bruska to sa snazim vobec nenapinat.

myawilkinson
autor
28. jún 2014

@trgypadl MAM NEGATIV 🙂 babo ma pozitiv ... tam hrozii (moze ,nemusi) tehotenska zltacka co je ale normalne stava sa to...

nataliaqwert
28. jún 2014

@myawilkinson no dufam ze mas pravdu a ja odidem z poradne vysmiata vo stvrtok 🙂...inak a mna boli brusko kazdy den len niekedy viac a niekedy iba trosicku... No posledne dva dni nic moc teda :-/

myawilkinson
autor
28. jún 2014

@nataliaqwert to nic 🙂 roztahuje sa maternica tie bolesti su normalne niekedy silnejsie niekedy slabsie... a niekedy vobec... urcite je vsetko v poriadku neboj 😉 ...tiez maavam hrozne stavy niekedy ci je vsetko ok.. ale uz sa pomalicky dokazem ukludnit po tom co vsetko mi povedali a ze telo by dalo uricte jasne najavo , ze sa nieco deje ...nestresuj uzivaj ...ja si uzivam prave svoje prve tehotenske saticky 😀 brusko uz rastie a ked sa napapam vyzeram jak v 7 mesiaci :D

nataliaqwert
28. jún 2014

@myawilkinson uz si kupovala saticky?🙂) aj my sme uz dostali nejake darceky neviem sa na to vynadivat 🙂)).... Najradšej by som mala stroj casu!! 😀

myawilkinson
autor
28. jún 2014

ano ano dostali sme aj my uz njjake darceky ale saticky som myslela pre mna :DDD tehotenske.. ale mam aj dupacky cumliky flasticky knizku tehotensku vselico smeuz dostali 🙂 strasne milee tojee :3

nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson jaj taaaak 😀... No tak to uz aj ja som bola nutena kupit si saty lebo v minulosti som strasne vela schudla ale vahu som si udržiavala umelo...jednoducho 1 jedlo za den a dost...no a akonahle som otehotnela priberala som odzaciatku rýchlosťou blesku :-/ a to som pritom jedla mozno menej ako hocijaka ina tehulka :-/ takže vlastne zo svojich normalnych veci neobleciem absolútne nic cize saty boli nutnost 😀

jatyono
29. jún 2014

Bola som na 4D ultrazvuku aj morfologickom ultrazvuku v Interklinik. Bolo to úžasné. 4D ultrazvuk so záznamom na USB bol skutočne zážitkom. Konečne som "verila", že mám v brušku moje dieťatko a je úžasné! Na morfologickom ultrazvuku mi doktorka pozrela cele dieťatko, či nemá Down, rázštep a podobne. Som teraz ovela kludnejsia a konečne si tehotenstvo užívam.

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert ja jem uplne normalne ako predtym 🙂 akurat, ze som straasne vyyberava :D strasne som si tu v Nemecku oblubila jednu Taliansku restauraciu proste tam raz do tyzdna musim ist :D ... a hlavne asi kvoli tomu su tam jedla vacsinou bez mäsa lebo to nemozem ani citit.. hlavne kuracie.. salamy a taketo v pohode ale varenee pecenee .. vobec. strasne vela polievok cestoviny ovocie 🙂 a sem tam mi ubehne mcdonald :DDDDDD Ale toho soms a prezrala uz vyslovene.. nazaciatku vnjakom 2 mesiaci .. takzeeeeee to uz ma nelaka ako kedysi a tam je zaujimave to , ze to maso napr v cheeseburgery mi vobec nevadi... mozno preto , zet o ani nebude maso najskor :D A ja som tiez chudla ale normaalne posilka zdrave jedlo atd. pekne som schudla a potom soms i zmyslela ze chcem baby :D nevadi potom zamakam aj teraz chodim do posilky ale iba taky light trening 🙂 na udrzanie

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert na porovnanie :D pred , teraz , a mimi <3 <3

nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson no tak ty mas perfektnu postavicku to by mi nevadilo ani keby som pribrala 20 kil 😀... Ja som na tom oooooovela horsie ale zas lepsie ako kedysi 🙂).... Ja zase neznesiem ryby a predtym som ich zboznovala a z mekacu teraz zjem iba wrap,predtym hocico 😀... A tiez uz ma preslo to obzerstvo z prvych 3 mesiacov chvalabohu 🙂).... Skusim ti aj ja poslat fotky ale trosku mi to blbne...uvidime 🙂

nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson pred tehotenstvom,minuly tyzden...a nasa mala laska 🙂 <3

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert ty mas take brusko ako jaa velike asi... jezis a ja si tu hladam akurat obrazky mamiciek v 16 tt , ze ja som njaka obrovska proti vsetkym sa mi zdalo lebo za 3 dni mi zrazu tak vyskocilo to brusko :D.. a aj nam doktor povedal ,ze vyzera na chlapceka 🙂))))

nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson ved aj ja som si myslela ze som oproti ostatnym nejaka ozrutna 😀.... A aj tebe sa tak nafuci ked sa napapas tak viacej?ja mam vtedy pocit jak keby som uz mala ist na salu 😀.... Jeeej tak gratulujem 😉... A kolkeho decembra mate termin?🙂... Inak zavidim ti ze budes rodit v nemecku ja sa tu toho strasne bojim :-/

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert NAFUCI JE SLABE SLOVO VYZERAM JAK TESNE PRED PORODOM :D ako prave teraz .. strasne vela zeleninovej polievky niekolko krat za den som zjedla a vyprazany karfil... 20 decembra mam termin 🙂 tak ale aspon im budes rozumiet pri porode :D ja neviem dobre nemecky ucim sa :D

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert TAK "TROSKU " :D :D :D Nemas nahodov Facebook ? niesom si ista ci som sa to uz nepytaala.. ale keby ano mozme sa tam informovat o takychto veciach kdyz tak

nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson aj ja mam 20.decembra 😀DD... No tak to som zvedava ci nam to tak aj vyjde 🙂))... No hlavne ze si tam 😉... My by sme sa tiez odtialto co najradsej dostali 🙂

nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson hehehh presne jak ja 😀 😀... mam... Aj ja uz som sa chcela spytat na tvoj FB 🙂))) Linda Mlada sa volam a fotku tam mam na takej motorke

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert neviem ta tam vyhladat... nejde mi najst ta skus ty tak isto ako tu som aj na fb Mya Wilkinson

myawilkinson
autor
29. jún 2014

@nataliaqwert uuz mam 🙂