icon

Mám strach, či je bábo stále tam

myawilkinson
22. jún 2014

ahoj tehulky... Mavali resp. mavate to aj vy ? Mam stale strach ci je babo stale tam. Nejako extra nepocitujem , ze som tehotna okrem obcasnych nevolnosti (nezvraciam) po jedle a unavy... som v 15 tt a neustále to mám v hlave , ci je vp oriadku ci sa nieco nemohlo stat ci by mi telo dalo nejakym sposobom vediet , ze nieco nieje v poriadku... a hlavne tym , ze doteraz bli castejsie prehliadky u dr. takze som babo stale videla na ultrazvuku a pocula bit srdiecko odnasala si domov fotky.. a teraz musim cakat este 3 tyzdne kym pojdem na dalsie vysetrenie a pre mna je to tak neuveritelne dlhaaaaaaaaaaaaaaaaa doba , ze mimi neuvidim , nebudem pocut az mam strach. nech uz sa zacne hyyyyyyyyyyyyyybaaaaaaaat ach. ☹ 😔

Strana
z3
nataliaqwert
29. jún 2014

@myawilkinson potvrdene 🙂

hryzka1412
30. jún 2014

Ahoj aj ja mam strach som asi v takom 18-19 tt a mam strasne male brusko a neviem ci sa uz hybe vobec kedy by sa malo zacat hybat

myawilkinson
autor
6. júl 2014

@hryzka1412 ak si prvorodicka okolo 20 az 25 tt by si mala zacat citit jemne pohyby

maciatko68
21. júl 2014

Aj ja som si kupila Angelsounds. Počúvam srdiečko dieťatka už od 12.týždňa a môžem iba doporučiť. Je to niečo úžasné a velmi ukludnujuce. www.angelsounds.sk

myawilkinson
autor
21. júl 2014

@maciatko68 uz ho mam 2tyzdne (angelsoumds) a uz aj kopacky mi dava poriadne take ,ze uz ich vidno aj cez brusko:D uz som stastna a spokojnaaa 🙂

minninka
26. júl 2014

@nikuska88 aj ja mam presne vtedy termin 29.12,

matulinuska
26. júl 2014

@myawilkinson nejsi ty nahodou z nemecka? 🙂

Strana
z3