Meno pre dievčatko
Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔
@michovka ja som dala večere meno Žofia
@ivanameskova1 My mame aj Tamarku. Ta bola od zaciatku jasna 🙂 Pri Filipkovi sa mne pacila Šarlota, priatel chcel Katku, s cim som ja nesuhlasila. (Ja som Katka)
My mame doma Mínu. 🙂
U mna vyhráva Lujza,ale páči sa mi aj Gréta,Adelka,Zina
Valentína alebo Alžbetka to boli moje topky 😃
pri Adamkovi som chcela Grétku, ale manžel nechcel, tak sme sa zhodli na Agátke
@lulu369 aj my sme Lucia a Štefan 😀
Ešte aj Olívia a ak čisto slovenské, tak sa mi páči Hanka
ja mám nachystané meno Alica, tak hádam raz sa dočkám
Ja mam Slavku, sestra Elisku a Karin a dalsia sestra Sarah, c rodinne este Mame Luciu, bibianu Kristina nelu mariu mirku ceroniku dominiku vierku juliu Katarinu viktoriu, Lenka Anna, Slava , bianka, michaela, jana, zdenka
@annaandrusova kopec mien, ktoré sa ti zatiaľ pozdávajú?
@annaandrusova Michaela, to máme aj my a je to také slovenské a nie otrepane, aspoň v našom okolí nie je žiadna Miška 🙂
My mame Elenu. Volame ju Eli alebo Elenka. Ma 3 r. a zatial sme menovkynu medzi jej rovesnickami nestretli.
@solinkarka krásne slovenské mená máme 🙂
Ja mam tiez chlapca pred porodom sa ma pytali na dievcenske meno a bez vahania som povedala Laura ..dalej co sa mi pacia je Tamarka,Nina ,Lucy,Sofia a Vivien
Tersz este nevieme co to bude ak baba tak vyberame z Tamara,Eliska,Adela. Syna mame Martina
My Adelku a Paulinku
My mame doma Michaelku a Lindušku 🙂
My mame doma Mariannu 🙂 Je to krasne slovenske meno a teda v dnesnej dobe uz aj celkom netradicne..v zivote by ma nenapadlo, ze take raz dam! Povodne som chcela Oliviu, Laru, Stellu..muz chcel slovanske meno, tak sme spojili mena nasim mam: Maria+Anna, a je tu 😀
Elizka
@zviz aj my 😍
my máme Vanesku a Simonku 🙂
My máme dcérku menom Vivien Viktória
@annaandrusova Eva by sa volala, ale mám Viktora
Ja by som dala Maxima 🙂
moje baby su Zoe Miriam a zajtra sa narodi Mia Sofia ( syn je Teo Filip)

Prvý synček mal byť Sofia, druhý Alžbetka a tretí Adelka. Ak sa ešte niekedy podarí, chcela by som Elišku 🙂