icon

Mohol sa počas bozku dostať do mňa alkohol?

helena220
1. apr 2013

Ahojte baby, mam dost hlupu otazku🙂 vcera sa oslavovali narodeniny mojho muza, okrem ineho a on co to popil. Ja som samozrejme na ,,dzusikoch", som v 5.mesiaci tehotenstva. No pocas vecera sme si vymenili niekolko ,,vaznych" bozkov. A trapi ma otazka, zi sa mohla pocas bozkavania s nim dostat nejaka ta kvapka alkoholu aj do mojho organizmu? Neviem ako to je, ci je to mozne, alebo pravdepodobne. Dakujem pekne za odpovede a nazory na tuto trapnu otazku:/

Strana
z2
sailes
Autor odpoveď zmazal
adriana458
4. apr 2013

Niektoré tehule to s tým strach fakt preháňajú 😀

yuriko
4. apr 2013

Toto je ako dotaz z Brava... môžem otehotnieť po orále? 😀

stardust
17. dec 2013

o difuznych javoch sme uz poculi, ci nie???!

jaaty
17. dec 2013

.....môže, ak si si tie bozky vymieňala s fľaškou 😀

mokon
17. dec 2013

takže ak ma zastavia policajti a nafúkam, je to určite z bozkov 😀

jlp
17. dec 2013

som zomrela smiechom teraz ... akoze uz ked toto myslis vazne, tak neviem kolko musis mat rokov

ifkael
17. dec 2013

Uz tych priblblych tem stacilo...

zuzi0
17. dec 2013

😀 😀 😀

livi28
11. jún 2014

TO ČO JE ZA INTELIGENTNÚ OTÁZKU??? TY AJ DÝCHAŠ???? VIEŠ ČO JE V OVZDUŠÍ???? PREBOHA ZAPCHAJ SI RÝCHLO NOS

jolly84
11. jún 2014

@helena220 áno, určite by si nafukala aspoň jedno promile 🙂

m_ij_ka
11. jún 2014

kriste pane, to koľko máš rokov? ani sa nečudujem, že je položená takáto otázka, veď dnes bolo vyše 30stupňov.

selema
11. jún 2014

@m_ij_ka ten dnešný hic nemal nič spoločné s touto otázkou, keďže téma/otázka bola založená v apríli 2013 😉

michaela1182
11. jún 2014

Ja verím ,že to bol iba vtip. Ty máš koľko rokov, že sa spytas takúto kravinu. Si vôbec kompetentna vychovávať dieťa?

mayama
20. jún 2014

ty asi budeš ďalšia bio a tabuľková matka, som zvedava čo budeš vystrajať ked sa to narodí, nestresuj zakaždým a nekontroluj sa, ten stres oveľa viac škodi babetku ako tie tvoje "alkoholicke bozky".... 😖

zvolsiinylogin
20. jún 2014

😀 ja som vygooglila problem - vazena pani doktorka, mala som s priatelom sex, urobila som ho rukou, bola od toho cela vlhka...isla som domov v mraze cca hodinku a ked som prisla domov, isla som hned na zachod , a az ked som sa utrela prisla som na to, ze som si predtym neumyla ruku. Mozem byt tehotna? 😀 😀

lenkadenisa
22. jún 2014

@katy2 mňam, zas mám chuť na margotku, musela si ju spomínať? 😀

sepkev
22. jún 2014

@zvolsiinylogin aaaaaaaaaaaaaaa 😀 tak toto je pecka 🙂 sa pučím 🙂 poznám babu zo strednej, ktorá všetkým tvrdila, že otehotnela lebo sa jej chlap urobil na bruško 😀 skoro sme zomreli vtedy 😀 😀 musím sebakriticky priznať, že tiež mi občas napadne spýtať sa kravinu, ale našťastie mám vnútorný filter a nevypustím každú stupiditu na verejnosť 😀

celasapremenim
23. jún 2014

zabitemaaaa :D

atrami
23. jún 2014

Chúďa dieťa, dúfam, že bude pekné, keď už nemá po kom zdediť inteligenciu a trocha zdravého rozumu.

livi
24. jún 2014

nehrabe vám z toho tehotenstva niektorým????????? 😝 😝 😝 😝

ifkael
24. jún 2014

WTF

lenkadenisa
24. jún 2014

@xela555 ale bozkávaním to tehotenstvo často začína 😉 😀

lillyd1
24. jún 2014

.....ach jaj, zase tie letne prazdniny..to tu zas pribudne zopar duchaplnych tem🙂

sheila72
24. jún 2014

Omg, to je zas otázka....keby si si aj dala jedného frťana, tak sa ti nič nestane, ani dieťaťu. V minulosti sa to tak bežne robilo, nie že vypiť celú fľašu, ale dať si jeden, napr.ak tehotnú bolel žalúdok, alebo na zuby- potierat. A deti boli zdravé jak lusk, teraz matka do seba radšej natlačí lieky, kadejaké homeo a myslí si, aké to je pre dieťa super. Ale už trochu odbočujem od témy. Nemohol sa v žiadnom prípade do teba dostať alkohol. Neviem čo ta to napadlo.

Strana
z2