Môže sa lekár mýliť ohľadom pohlavia bábätka?
Baby len taka malá otázočka, stalo sa vám niektorej už že vám povedali pohlavie a neskôr to bol opak? Ide totiž to o to že dnes som bola v nemocnici iba na kontrolný ultrazvuk kvôli žalúdočným ťažkostiam a lekárka mi povedala že dva x pozrela a dva krát to vyzerá na chlapca, dnes som začala 20tt. Môj obvodný sa k tomu ešte nevyjadril tak preto ma to zaujíma či z toho chlapca ešte môže byť dievča. 😃
@katarinka89 veru to máš pravdu. Len môj muž sa tešil na chlapca, zrazu bum dievčatko, nie že by nebol rád, ale bol to šok pre neho. A teraz keď chlapec, tak uz sa tešil na dievča 😄 Prežíva to viac ako ja.
@katarinka89 čo si nevieš predstaviť,ze som dala chlapcovi ružové pyžamko?? Normálne,veď ho nikto nevidel len ja s manželom a aj tak bol zabalený v perinke,tak to nebolo vidno. Ráno som mu dala neutrálne body. A druhá vec,že som bola rada,že sa postarám o 2 malé deti po cisárskom a nie ešte behať po obchodoch s 2 deťmi a zháňať pyžamko. Po týždni mi prišli veci od kamošky tak už mal aj modré. Manžel to sám navrhol a my sme boli aj tak nastavení,že to bude dievča lebo všetci vraveli,že keď je rozdiel medzi deťmi malý tak je malá pravdepodobnosť na iné pohlavie. A my sme výnimka,že máme v takom krátkom čase chlapca aj dievča. 🤣🤣🤣
@katarinka89 sesternica má už cca 15rokov takže vtedy asi mala doktorka starý ultrazvuk alebo bola slepá. Mne doktorka pri synovi nikdy nevedela povedať čo to je. Vždy bol otočený chrbátom alebo sa chvíľu predtým otočil 🤣🤣🤣. Ani deň pred pôrodom mi nevedeli povedať čo to je a to mi sono robili skoro polhodinu lebo mladym doktorom ukazovali meranie bábätka. Neteri povedala doktorka už v 14tt že chlapec,malý hneď ukázal vajíčka aj penis (pred 8rokmi). Ešte to má pekne aj na fotke zachytené. Raz ,tie deti sú prefikane už od splodenia,že niektoré sa ukážu hneď a niektoré sa skrývajú až do pôrodu alebo si robia srandu z rodičov už v bruchu 🤣🤣🤣
@spadnutaslivka dobrý deň a to jej povedali tento rok sa sa ešte zmýliť......
@lenochch nie, to je dobrých 10 rokov 😀
@mess123 áno, môže. Preto to nikdy nehovoria na 100%, ale povedia "asi", alebo "pravdepodobne", alebo "vyzerá to na...". Moja druhá dcéra sa na jednom uzv tak natočila že sme mali výhľad na parádne "kávové zrnko" a na to reagoval dr. "Ak toto bude chlapec, tak budem teda riadne prekvapený". Ale - nepovedal, že to nebude chlapec 😉.
@spadnutaslivka to asi bolo dost davno, ci?
@mess123 môj brat bol na ultrazvuku až do konca dievča...to bol potom šok keď sa narodil chlapec po 2 Babach doma...otec dlho rozdychaval (v dobrom samozrejme že má syna)
My čakáme dievčatko,povedal mi to môj gynekológ aj na speci ultrazvuku...tak to by bol šok ak by to bol chlapec 🙃 určite by sme sa tešili (nájme manžel)ale ja som už akosi nastavená na druhé dievčatko ❤️tak by som to asi musela rozdychat 🤣
@mess123 susedovi na 4d ultrazvuku povedali že to bude chlapec...keby nebol pri pôrode,neuverí,že má nelku...
Samozrejme... Až do posledného dňa. Bolo to tak u man😅

@evi5888 oni tie bábätká v brušku nám chcú dať prekvapenie len my rodičia sme nedočkaví