icon

Nenašla som srdiečko s AngelSoundom

naty_123
9. máj 2025

Srdiečko 14+2
Dievčatá dnes som skúšala angelsoundom nájsť srdiečko a ráno sa nepodarilo... Doteraz som vždy našla síce na jednu dve sekundy ale ukázalo sa...

zuzkaa1991
9. máj 2025

Hladat nizsie tiez som hladala..ak nepocujetr dupot(srdce) skuste hladat tep silny moze byt otocene z3 nepocut srdce aj mne sa to stavalo dokonca raz 30min som nevedela najst dakde hlboko bolo ;)

anjelicek26
9. máj 2025

Tak este popocuvaj, poskusaj, ked tak behni k lekarovi, pochopi to, ze sa bojis. Ja som tiez takto neskor nenasla a nemalo to dobry koniec. Drzim palce, nech sa tvoj drobcek proste len otocil.

naty_123
autor
9. máj 2025
@anjelicek26

Tak este popocuvaj, poskusaj, ked tak behni k lekarovi, pochopi to, ze sa bojis. Ja som tiez takto neskor nenasla a nemalo to dobry koniec. Drzim palce, nech sa tvoj drobcek proste len otocil.

@anjelicek26 v ktorom týždni ste nenašli?

anjelicek26
9. máj 2025
@naty_123

@anjelicek26 v ktorom týždni ste nenašli?

@naty_123 14.tyzden

naty_123
autor
9. máj 2025
@anjelicek26

@naty_123 14.tyzden

@anjelicek26 všetko v poriadku bola som u doktora chvalabohu

anjelicek26
9. máj 2025
@naty_123

@anjelicek26 všetko v poriadku bola som u doktora chvalabohu

@naty_123 som rada, ze je drobcek v poriadku 😍😍

evcagabi
9. máj 2025

Tak a teraz vyhod to zariadenie inak sa do konca tehotenstva zblaznis

naty_123
autor
9. máj 2025
@evcagabi

Tak a teraz vyhod to zariadenie inak sa do konca tehotenstva zblaznis

@evcagabi 🥹🤣 tomu ver

bielasovicka
9. máj 2025

To načo sa doma ma počúvat ci bije srdce? Nikdy som o tom ani nepočula. To asi preto ze som už stará 😄

anjelicek26
9. máj 2025
@bielasovicka

To načo sa doma ma počúvat ci bije srdce? Nikdy som o tom ani nepočula. To asi preto ze som už stará 😄

@bielasovicka je to krasne pre surodencov, pocut srdiecko ked este nic nevidno a kopance necitit, preto sme ho kupovali... dopadlo to ako dopadlo, pri poslednom tehotenstve po dlhom snazeni dosla kamoska a vysmarila mi to presne do popolnice, ze sa zblaznim mat to doma...sibalo mi po potrate aj tak solidne az do dna porodu som sa bala, ci sa nieco nepokazi... cela ta bezstarostnost bola prec.

mimuska328
9. máj 2025
@naty_123

@evcagabi 🥹🤣 tomu ver

@naty_123 presne pre toto som si to nekúpila a chvalabohu 🙏 naozaj to vyhod alebo predaj lebo sa budeš len stresovať..

simona20201309
9. máj 2025
@naty_123

@evcagabi 🥹🤣 tomu ver

@naty_123 nabudúce si to prehrievanie plodovej vody rozmysli a radšej to vyhoď lebo si skôr ublížiť

Angelsound19. 12. 2023 (16:57) , Autor: Registrovaný používateľ

Dobry den, chcem sa opytat aky mate nazor na domaci dopler/angelsound na odposluch srdiecka? Je to bezpecne pre plod? Som akt.v 14 tt uvazujem o kupe. Dakujm za nazor

Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

Dobrý deň,
ja osobne považujem akýkoľvek zásah k plodu (aj dopplerovský ultrazvuk má určitý vplyv, aj keď sa považuje za bezpečný), ktorý nevedie k možnej zmene prístupu k tehotnosti za nežiadúci.
Teda neviem, či je dobré rušiť plod dopplerovským ultrazvukom zbytočne.
Okrem toho sa trocha obávam, že si matky omylom buď vypočujú vlastné srdce, alebo zachytia prechodné spomalenie pulzu plodu a budú vyplašené a vystresované vyhľadávať pohotovosť.

okm221
10. máj 2025

Musíš hľadať nad chlpkami, inak záleží aj kde máš placenta.. Ja mam v zadu a chytila som srdiečko krásne od 12+0 ak máš v predu chytíš ah neskôr, lebo tlmi .. A pohyby som začala cítiť ako bublinky asi od 13+0..tedaz som 17t a už cítim kopanceky.. Len som 3to rodička