Nenašla som srdiečko s AngelSoundom
Srdiečko 14+2
Dievčatá dnes som skúšala angelsoundom nájsť srdiečko a ráno sa nepodarilo... Doteraz som vždy našla síce na jednu dve sekundy ale ukázalo sa...
Tak este popocuvaj, poskusaj, ked tak behni k lekarovi, pochopi to, ze sa bojis. Ja som tiez takto neskor nenasla a nemalo to dobry koniec. Drzim palce, nech sa tvoj drobcek proste len otocil.
Tak este popocuvaj, poskusaj, ked tak behni k lekarovi, pochopi to, ze sa bojis. Ja som tiez takto neskor nenasla a nemalo to dobry koniec. Drzim palce, nech sa tvoj drobcek proste len otocil.
@anjelicek26 v ktorom týždni ste nenašli?
@naty_123 14.tyzden
@anjelicek26 všetko v poriadku bola som u doktora chvalabohu
@anjelicek26 všetko v poriadku bola som u doktora chvalabohu
@naty_123 som rada, ze je drobcek v poriadku 😍😍
Tak a teraz vyhod to zariadenie inak sa do konca tehotenstva zblaznis
To načo sa doma ma počúvat ci bije srdce? Nikdy som o tom ani nepočula. To asi preto ze som už stará 😄
To načo sa doma ma počúvat ci bije srdce? Nikdy som o tom ani nepočula. To asi preto ze som už stará 😄
@bielasovicka je to krasne pre surodencov, pocut srdiecko ked este nic nevidno a kopance necitit, preto sme ho kupovali... dopadlo to ako dopadlo, pri poslednom tehotenstve po dlhom snazeni dosla kamoska a vysmarila mi to presne do popolnice, ze sa zblaznim mat to doma...sibalo mi po potrate aj tak solidne az do dna porodu som sa bala, ci sa nieco nepokazi... cela ta bezstarostnost bola prec.
@evcagabi 🥹🤣 tomu ver
@naty_123 nabudúce si to prehrievanie plodovej vody rozmysli a radšej to vyhoď lebo si skôr ublížiť
Angelsound19. 12. 2023 (16:57) , Autor: Registrovaný používateľ
Dobry den, chcem sa opytat aky mate nazor na domaci dopler/angelsound na odposluch srdiecka? Je to bezpecne pre plod? Som akt.v 14 tt uvazujem o kupe. Dakujm za nazor
Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.
Dobrý deň,
ja osobne považujem akýkoľvek zásah k plodu (aj dopplerovský ultrazvuk má určitý vplyv, aj keď sa považuje za bezpečný), ktorý nevedie k možnej zmene prístupu k tehotnosti za nežiadúci.
Teda neviem, či je dobré rušiť plod dopplerovským ultrazvukom zbytočne.
Okrem toho sa trocha obávam, že si matky omylom buď vypočujú vlastné srdce, alebo zachytia prechodné spomalenie pulzu plodu a budú vyplašené a vystresované vyhľadávať pohotovosť.
Musíš hľadať nad chlpkami, inak záleží aj kde máš placenta.. Ja mam v zadu a chytila som srdiečko krásne od 12+0 ak máš v predu chytíš ah neskôr, lebo tlmi .. A pohyby som začala cítiť ako bublinky asi od 13+0..tedaz som 17t a už cítim kopanceky.. Len som 3to rodička

Hladat nizsie tiez som hladala..ak nepocujetr dupot(srdce) skuste hladat tep silny moze byt otocene z3 nepocut srdce aj mne sa to stavalo dokonca raz 30min som nevedela najst dakde hlboko bolo ;)