Nervozita v tehotenstve
čaute žienky, mám taký problémik...ale dosť mi komplikuje život. Som strašne nervózna, navonok sa to snažím nedávať moc na javo ale vo vnútri ma ide rozorvať, najradšej by som sa niekedy rozplakala od zúfalstva, máte s tým niekto skúsenosti?Ako to riešite?Je pravda ž s viacerými vecami som nespokojná ale žeby sa to až takto prejavovalo?:(Bojím sa aby potom aj bábo nebolo také:/
@sarlotkaemes ahoj, no ja to mam asi trošku mierniejšie ale tiež sm celá nejaká nervózna histerická a trošku mi šibe..teda posledný týždeň už riadne, tiež mi chodia hlavou hluposti typu že drahý je nejako velice rád v poslednej dobe v robote strčený, na firmné párty chodí a podobne, čo teda nechodieva...
doma sa stale vadíme teraz, všetko ma vytáča na nom aj na našej komunikácii...
ja si chcem dať teraz od neho trochu "pauzu"(nedá sa uplne lebo samozrejme byvame spolu), budem si robiť vlstný program, skús aj ty, možno sa trošku ukludníš, chod na masáž, na kávičky, niečo si nakúp, niečo malému..a isto si začnete chýbať a bude dobre, môže by podľa mna aj zo sexu, že vám chýba. nám tiež, teda si skôr drahému, lebo ja nemám moc chuť :/
a to s tou príťažlivosťou mám momentálne tiež rovnaké pocity. skús si urobiť trošku čas pre seba a dopraj si a myslím že hned bude lepšie idem to skúsiť aj ja 🙂 držím palce
@sarlotkaemes skus pit magnezium, to je na nervy a v tehotenstve sa odporuca - je aj proti krcom
Skus si pustit nejaku prijemnu hudbu ked to na teba prijde alebo dobry film... Nervozita posobi na dietatko. Aj ja som mavala dost stresu a dietatko bolo placlive. Potom sa to ale da vynahradit laskou 🙂
precitaj si toto 🙂
http://www.prosimspinkaj.sk/19/post/2014/04/usp...
Prosim vas vedeli by ste mi poradit kolko hodin mozem odrobit ked som na dohodu?a ci vlastne mozem ist na pn?

@marianax ano, ked to takto pojde dalej, tak urcite nieco poviem.