Odmietnutie testu na tehotenskú cukrovku
Ahojte. Vo štvrtok mam absolvovať tento test. Dá sa to odmietnuť.? Hoci co na prázdny žalúdok iné ako suchý rožok vyvraciam od začiatku tehotenstva. To sa týka aj vody. A je jedno ci čistej alebo ochutenej. Navyše odmalička som taká že čo mi nechuti a je hnusne nedám do seba ani keby co bolo. Je problém ak to odmietnem? Môžem uškodiť dieťatku? Ďakujem pekne za rady
Ja som tento test ani neabsolvovala 🤔
Ja som napríklad mala tehotenskú cukrovku a dr to vôbec neriešila, zakázala mi jesť akurát hrozno, hrušky a tusim banan alebo melon,teraz som si nie ista,že obsahujú najviac cukru,inak so mnou nerobila absolútne nič, len čo som sa musela každý mesiac terigat na vpich do prstu
V porodnici som mala držať akože dietu,prisiel doktor,povedal že žiadna dieta,práve porodila musí sa najest a tak 😊
Ahoj, mne pri tom prislo tiez zle, nakoniec som to.nevyvracala, takze ok. Ale spominam si, ze moja dr. vravela, ze ked ten test neabsolvujem, nestriela sa z toho. Keby mas skutocne vysoky cukor (hodnota nad 10) videli by to uz z moču. Na tomto teste sa zistuju jemnejsie odchylky od normy, ktore vraj vacsinou nie su take nebezpecne., len sa to sleduje.
No aj tak, ja som napr. taka, ze by som to isla este raz absolvovat, kvoli pokoju na dusi,.ako.hovoria baby, max. ti pride zle a povracias sa. Odberu.krvi da neboj, to ta len pichnu do prsta asi 2-3×

@lula313 no neviem 🤔mne po vypiti vystrelil cukor na 11 takze moc to asi neskresluje😅 ale inac ja sa pamatam ze ked prababke za tych vcias merali cukor vzdy si davala grep 2 dni vpred aby mala nizky tak neviem...ale aspon uz som po mna sa to uz chvala bohu netyka 🙏bala som sa od toho