Otázky na tie, čo absolvovali nifty
Tie cos te absolvovali nifty. Ako dlho pokial vam dosli vysledky? A ako vam zavolali len ci su negativne alebo pozitivne? Ak boli pozitivne povedali vam aj konkretne co? A co nasledovalo dalej. Isli ste s nimi ku svojmu lekarovi? Mam kopec nejasnosti.
Je tu niekto kto mal negativne triple testy a aj tak mal pozitivne nifty? Dakujem
@89katka89 to ti verim ja som bola uplne hotova, tiez predtym vsetky testy aj sona ok.
Vyhodou je ze zapadne SR ma vysledky zevraj skor aj skor byvaju chlapci, ze z vychodnej polky SR to dlhsie putuje plus ak cakas dievcatko, nejak overuju ci netestuju teba... baba co v sme si pisali cakala 9 kalend. dni, bola z kosic a cakala dievcatko, nastastie vsetko dobre jej vyslo. Ja som cakala 5 kalend dni, som z Trnavy a cakame chlapceka.
@lilsuri ahoj,môžem sa opýtať,či Ti boli preplatené nifty po falošne pozitívnom výsledku?Dakujem 🙂
@lilsuri ahoj a čo konkrétne si mala pozitívne prosím
@juliavolna ahoj.Turnerov syndróm
@livika2013 aj sa to potvrdilo ?
@juliavolna nie 🙂

@zuba1987 asi chodíme k rovnakému dokimu;) mne síce výsledky z tripple volala včera tj.pondelok. a dnes ráno - utorok som absolvovala nift testy. Tak dúfam že to čo najskôr odletí do Honkongu nech viem spávať.
A skvelé správy že to máš v poriadku! Sono v 16tt vyzeralo byť ôk a taktiež výsledky z prvej "tripple krvy.
Mam 32 r a prvé tehotenstvo tak som vystrašená ako myš vypustena v macacinci.