Pohlavie bábätka v 13tt.
Ahojte baby,
Som v 13 TT tehotenstva chcela som sa opýtať kedy vám doktor povedal pohlavie bábätka,, alebo či ste mali nejaký zmysel pripadne príznaky co to bude 😊 mojej svagrinej povedali už v 12tt že to bude chlapec, nám ešte stále nič 🙈 tak čakáme
chlapca vacsinou poznaju dost skoro. a su urcite znaky, podla ktorych to dokazu rozoznat uz velmoi skoro., no tieto znaky neviem ci pozna kazdy gynekolog.
Nam dr v 13tt povedal ze to bude dievca a na morfologickom sa z toho vyklubal chlapec, co aj sedelo s tym co som tipovala ja podla priznakov. Mala som strasne suchu plet, chut na slane a nebolo mi vobec zle. To mi sedelo na chlapca a tak aj je 🙂
Keď sme boli na prvom morfologickom UTZ v 13 týždni nám podľa toho uhlu určil chlapca..teraz na druhom velkom UTZ v 22týždni nám už chlapca potvrdil 🙂
Mne povedal doktor na 3D sone predvčerom, že čakáme chlapčeka, som v 13tt 😊
Mne dneska 13+0 povedal ze dievcatko
Pri oboch dievcatach v 12tt na vysetreni sijoveho prejasnenia pre vylucenie downa. Ale to urcoval doktor podla polohy lonovej kosti - podla toho, ci bola vodorovne alebo zvislo. Samozrejme, doktor povedal, ze to nie je iste, ale trafil sa asi uplne vsetkym zenam, co u neho boli (a kedze k nemu chodia hadam vsetky, tak je to celkom silna vzorka 🙂 )...

Náš syn sa tiež už v 13tt ukázal 😂 ale môžeš si dať zistiť z krvi za 70-80€ a máš istotu 😊