Pohlavie dieťatka v 16. týždni
ahojte povedali vam uz v 16 tt pohlavie ci vacsina lekarov az po 21tt ? budem chodit castejsie na utzv koli nejakym mensim problemom a chcem pocut vas nazor:D
@tonjadabik2
@afrika
@atreyu
preto sa na to pytam,pretoze v 12 tt sa cele pretrcalo :D a dr povedala nieco ako keby som nebola skuseny gynekolog tvrdila by som ze tam nieco ma (medzi nozkami)ako na chlapceka myslela ale netvrdila to lebo je to skoro ale teraz stale nad tym premyslam ze asi zase bude vajcur a mi by sme tak k nasej princeznicke chceli velmi este jednu aj do zivota,predsa len tie baby inaksie spolu vychadzaju aj v dospelosti:D no a na dalsi utzv koli placente idem v marci v tom 16 tt tak premyslam ze budem drankat:D:D nech pokuka
@lucka127 ved ja si myslim ze je to jedno co to bude nie? hlavne nech je to zdrave,vlastna skusenost..zdravie je to najcennejsie.. ale drzim palce nech ti to vide tak ako si prajes 🙂
@tonjadabik2 ano to je samozrejme.len ja sama som z 3 bab a viem ake mame vztahy a npr. muz ma dve sestry a viac si rozumeju segry spolu myslim to tak ze sa chodime navstevovat prespime pri sebe kazda byvame v inom meste:D aj s deckami je to take mile ale muz napr. so sestrami az takyto vztah nema maju sa radi aj vsetko len viac sa zameriava na zabezpecenie rodiny a pod..nvm ci mi rozumies ako to myslim😉 a chudak nasa Sela:D:D ak bude dalsi vajcur ju budu obtlkat:D:D
@lucka127 ahaa jasne chapem.. ja sama mam 2 bratov..a teda tam sa neda hovorit o vztahu.. ale keby som mala sestru tak to by bolo mozno ine..
@tonjadabik2 ved prave pre toto 🙂 😉 vedieme ich aby boli k sebe dobri a mali sa radi su v priblizne v podobnom veku,ale predsa len chlapi su chlopi🙂🙂 juj kiezby nam tak bolo pozehnane este jedno princeznickove:D:D ale to zdravie je naozaj na prvom mieste🙂🙂
nam uz doktor okolo 12 tt povedal ze to bude chlapec a aj bol.. ked sme sa ho na dalsiom ultrazvuku opytali ci je to ozaj chlapec tak sa zasmial ci mi myslime ze mu cosi odpadlo 😀 ..
@lucka127 Ja som sa pohlavie dozvedela presne v 16 tt, doktorka povedala, ze medzi nozickami nic "navyse" nevidi, vyzera to ako dievcatko...ale vraj sa na to vobec nemam spoliehat. Morfologicky ultrazvuk v 20. tt ukazal, ze ma pravdu...Chapem, ze ta to zaujima, ale aj tak je uz vsetko davno rozhodnute, ci uz ti to povedia teraz, alebo az o par tyzdnov 🙂
@lucka127 aj my by sme chceli dievcatko ale aj chlapceka.. noo to zdravie je naozaj to najcennejsie nech je to co chce.. nas maly ma tazky ekzem..od 3 mesiacov a trapime sa velmi..plus astma atd.. takze viem o com hovorim..len nech je zdrave.. 🙂
@tonjadabik2 o to ma mrzi:( drzim vam palceky..
nasi su zravotne oki ale s Benjaminkom sme sa vytrapili co sa chorob tyka statocne do roka a pol:(..ale uz teraz je celkom oki no uvidime ako to bude ked pojde do skolky..
@lucka127 noo ibaze nas maly uz bude mat 4 roky..a ostane mu to navzdy vraj..ale dufam a verim ze mu to vsetko zmizne v puberte..my do skolky nechodime..kedze je tazky ekzematik,alergik a astmatik.. takze musi byt doma..pojde mozno..v 5 rockoch do skolky ak sa mu zlepsie stav..ale pochybujem.pojde az do skoly..
mne prvého syna povedal doktor v 16 tom tyzdni, a teraz pri dvojičkách mi už v 12tom týždni povedal, že jeden je chlapec, no a keď som išla opäť v 16tom tak už aj druhý vytŕčal pinďa 🙂 takže zatiaľ žijem v tom že budem mať troch chlapcov 🙂 uvidíme po pôrode 😉 ale hlavne nech sú zdraví nezbedníci moji
@tonjadabik2 rozumiem mame jednu pani u nas jej chlapcek tiez nechodil do skolky boli teraz na zapise ale nejdu ani do skoly nakolko chuda ma stale tazku astmu,tusim ktosi spominal ze mate narok na specialne odklady:( to teda vdaka Bohu za nase zdrave deticky.to ste mali taketo problemy od narodenia? nemohlo to byt sposobene ockovanim? nie som presadzovatel nazorov,ale nasmu sme pokazili imunitu totalne rozbili prave ockovaniami a prvy dvaja pritom v pohode..ale tento nas treti Benjamincek..ma aj v karte od alergologa ze nedoporucuje dalsie ocko..
@mariahodzova gratulujeeem jeeej to je pekne trio je zase ine ked su vsetci chlapci to si urcite budu rozumiet 😉 len u nas to bude komplikovanejsie chi:D:D ked Sels bude vytrcat medzi nimi,no uvidime za par tyzdnov cci sa teda prekecne:D:D
no to sa nám teda zadarilo 🙂 my sme chceli malému sestričku, ale ja som normálne mala citák už pred otehotnením, že bude chlapec...a keď mi potom povedali že dvojičky, a potom o pár dní že chlapci tak môj bol chudák mesiac v šoku, nebolo s ním reči🙂 on chcel veľmi princeznú 🙂 ale čo, berem to športovo. Ja si budem farbiť hlavu každý týždeň, a aspoň ušetrím na dámskych hygienických pomôckach ako poznamenala moja kamarátka, ktorá ma zas dvojičky dievčatá 🙂))
@lucka127 asi tak ze hej..len sa o tom nehovori.. zaockovali ho a asi za dva tyzdne sa to vsetko zacalo.. takze viem ze je to z ockovania.. naisto.. od narodenia nie..bol krasne zdrave babetko..aach.. a potom ho zaockovali a bolo po krasnom babetku.. a tiez doteraz nieje vobec ockovany proti nicomu.. chcu ho zaockovat proti ciernemu kaslu..ale ja sa bojim.. co ak mu to sposobi dalsie problemy???este horsie..musim ist za alergologom a ak on povie ze nie..tak maly bude zachraneny.. ale ak dovoli..ale pochybujem pretoze on maleho nedovoli zaockovat..vraj mu chcu dat specialnu latku ockovaciu bez zivych neviem co..ale vraj sa to neda ze je to somarina..ze niesu specialne latky na ockovanie pre taketo deticky.takze ja som totalne proti tomu.ockovaniu ktore zabija nase deti!!!!!!!
Ahoj, nám by povedali, keby drobec nemal rúčku medzi nohami 🙂
Tak sme sa to dozvedeli až v tom 21.tt a lekár sa trafil 🙂
u nas sa robi UTZ kazdy mesiac a az do porodu tvrdili, ze to vyzera na dievcatko..nikdy mi nepovedali , ze je to 100% 🙂
@lucka127 pri chlapcekoch je to vidno skor, ak ti robi utz skuseny gynekolog aj pri dievcatkach...napr nam povedali v 13tt ze asi dievcatko a potvrdili v 22tt, ale na specialnom 3d/4d, moja doktorka to este nevidela
cize zalezi od utz, lekara aj ako je babetko otocene (pri prvom sme to nemali 100%tne ani pri tom 3d/4d), ale po porode to uz bude 😀
my sme boli v 15 tt na na zistenie pohlavia vraj to bude baba tak dufam ze to tak aj ostane lebo sme jej kupili ruzove vecicky 🙂
Mne tiez povedali uz v tom 15 tt ze to bude chlapcek 🙂
@tonjadabik2 achh na toto sa mi ajlike tazko dava:( velmi ma to mrzi plne ta rozumiem mi sme absolvovali,vtedy sa rusili priam vakciny na tbc v porodnici ale mi sme este boli povinne ockovany aj napriek tomu ze som mala podpisane papiere ze nesuhlasim doki vraj nevsimla a to mal Ben silnu zltacku dlho sme pre to lezali na novorodeneckom, tak kym nas domov pustili a stiahli sme vobec zltacku dole, ruka sa mu zahojila az po roku tiez sme s tym boli na chire..a prva hexa vakcina dopadla katasdtrofalne nemocnica zapalene mal vsetko mozne aj nemozne uz vtedy mi to bolo zvlastne po 2 hej sme skoncili s laryngitidou v nemocnici o rozbitej imunite ani nevraviac cca do 8 mesiacov vybral 9 toro antibiotik z toho asi 3x sme boli v nemocnici..prepichovanie kanalikov ako z chorob co mal neustale sopliky bolo to hrozne potom alergologia v nemocnici sme boli ako doma az sme s muzom povedali stop,odvtedy akoby utal ziadna laryngitida ktora je prave specificka tym ze raz ked ju dieta dostane sa zvykne opakovat..u nas to bolo jasne ocko aj ked hovorim prvy dvaja nemali problem ale v tom roku nam skoncila aj dcerka po 5 rocnom preockovani v nemocnici na oddeleni s dvojitou rukou,nechcela nam to dr dat do karty vraj to moze byt z ustipnutia chapes v oktobri ju idu komare u nas na Orave stipat,ale nakoniec jej to napisali ze to bolo z ockovania..kukni album mam tam jej foto..:( hrozne pevne verim ze sa vam to casom popravi len pozor na imunitu,strasne az ma pri srdiecka stiska..mi sme pevne rozhodnuti ze ani toto dalsie nebude ockovane ani dcerku uz nedam, syn prvorodeny to znasal vsetko oki myslim ze ako nakombinovali viac ser v jednej vakcine to je bordel najvacsi,u nas uplne stop a nech mi pride domov aj svaty didny mam to vsetko zfotene,zdokumentovane tak vystrcim im papiere a nech si kazdy urobi svoj nazor 😖
mno ja kolko krat som poprosila gynekologa tak mi povedal ze nech si pockam na 3D takze cakam az do 24.2. a dufam ze babo bude otocene tak aby mi to povedali lebo som uz nedockava... no ale je to aj s toho dovodu ze kvoli vybvicke a tak ako sa zariadit 🙂 😉
@lucka127 ja tiez rozmyslam ze nedam zaockovat..ale vlacit sa po uradoch bo budu na mna kukat ze vymyslam..neviem este uvidim.. ale bojim sa aby zase male nechytilo ekzem..
@tonjadabik2 inak u vas je dost pravdepodobne ze vas vykryje alergolog ako sa on k tomu vyjadruje?
no mne to este nepovedal doktor ze je este skoro povedal... tak cakame ze kedy to zistime 🙂
@lucka127 k comu moja???

ahoj mne ano..ale zavisi aj od babetka ze ci ukaze 😀 a ako bude otocene.. aj mna to caka 🙂 tak som zvedava,..