Pohlavie dieťatka v 16. týždni
ahojte povedali vam uz v 16 tt pohlavie ci vacsina lekarov az po 21tt ? budem chodit castejsie na utzv koli nejakym mensim problemom a chcem pocut vas nazor:D
@lucka127 aj ano ved on nam povedal ze to bolo z ockovania.. preto som ho uz nedala zaockovat..bolo by to velke riziko..v jeho stave..teraz ho chcu dat zaockovat proti ciernemu kaslu..ale dufam ze nam to on neschvali a nezockuju ho ak to on nepovoli..ja tiez nesuhlasim aby ho zaockovali..mi tam kecali bla bla doktorecky ale som im povedala nech mi zarucia jeho zdravie nech mi to daju na papier ta povedali ze sa nic nestane..taze asi tak ak sa osobne nezarucia..tak maju smolu nedam si syna zabit alebo znetvorit.. ake vselijake su ucinky dnesneho ockovania..
@tonjadabik2 ked ti takto povedal alergolog pytaj si to na papier nam napisala vzhladom na doterajsie diagnozy a zly zdravotny stav + po dohovore s rodicmi neodporucam dalsie ockovania.obvodna pytala moj podpis do karty ze nechcem ale som nepodpisala s tym ze to ma cierne na bielom od alergy.
@lucka127 sak doktorka tp ma od alergologa na papieri..ze neodporuca ziadne dalsie ockovania.. ale aj tak nas raz poslala v najvecsich horucavach do kosic..maly sa nam vo vlaku tak vyhodil ze nam ho aj tak nezaockovali..aj ked na nas tlacili..ale som povedala nie..a doktorka pochopila ze nema vyznam s nami bojovat.. 😀 .. dufam ze nam nedovolia ani to ockovanie na cierny kasel.. 😀
@tonjadabik2 tak ked mas toto v karte tak jej povedz ze to ma jasne tam napisane alebo zmen dr teraz ich je mnoho co neockuju "potajomky"
@lucka127 ale sak ona to vie.. uz nas nenuti k nicomu.. sak uvidim..
@tonjadabik2 ozvi sa potom🙂 ani nasa ta uz tiez rezignovala🙂
@kinna napis potom😉 ja to neviem odhadnut kazde tehu som mala celkom ine🙂🙂 akurát kila mi letia hore ako pri chlapcoch,ale na druhej strane je mi zle ako pri Selenke mi bolo🙂 fakt sa ´v tom nevyznam pri Benkovi mi brusko vybehlo az v 5-6 mesiaci teraz ho mam uz od 2:D a ma iny tvar pri Benovi spice teraz som cela akasi rozkysnuta,uvidime hlavne nech je zdrave🙂
@lucka127 ok vo stvrtok idem na poradnu tak som zvedava ze ako to dopadne.. dufam ze sa dozviem co cakame 😀 aj ked pan manzel 😝 to nechce vediet..ale ja chcem haha 🙂
@tonjadabik2 jeeej to som zvedavaa🙂 kolky si to tt?
@lucka127 uz 16tt 😀 a ty???
@tonjadabik2 ja 13🙂 az dalsi mesiac tam idem:D:D
@lucka127 ahaaa.. kazdym dnom cakam dalsie pohyby.. doteraz boli len obcas a bublinky..a asi 2 krat ma koplo.. uz aby to bolo...
@tonjadabik2 ja uz tiez raz az cas citim ale len uplne jemnulilinko🙂a vacsinou vecer po najedeni ked idem spat:D
No mne lekár nehovoril akého pohlavia je dieťa, ale je pravda, že ja som sa na to nepýtala 🙂 avšak na foto z 12 tt som našla guľky, i keď ostatní mi neverili, že sú to guľky, potom som bola na amnio takže v 19 tt som mala na 100% potvrdené, že je to chlapec 🙂
Nam v 13+4 ze bude chlapec a aj je. 😀
@lucka127 ja tiez raz za cas,,snad sa to rozbehne..uz by som velmi chcela.. ja aj vecer niekedy aj cez den a viacej v noci,,ale malo...
@lucka127 tak mojka zajtra idem na poradnu rano tak mi drz palce 😀 snad sa uz dozvieme co mame v brusku.. dufam ze je to zdrave..uz sme v 16tt a pohyby stale nic..len obcas bublinky.. ta cakam kedy to zacne.. a stale nic..
@tonjadabik2 neboj sa uz to bude kazdu chvilu ja citim tiez len velmi jemne😉 no som straaasne zvedava ozvi sa😉
@lucka127 noo tak som doma.. vzali krv..dala som im tel.c. kvoli tomu keby nieco ze zavolaju..ci je male zdrave alebo nie.. no a vysledky neboli velmi spokojni..teda s mojou vahou.. zase som schudla.. mam o 3 kila menej..uz treti mesiac ide vaha dole.. ta ale maly chory v noci nespavam..fungujem neoddychujem.. mam nakazane vela oddychovat a vela papat..ziadne chudnutie..aj ked ja nechudnem..neviem sak papam vsetko.. mam ist zase o mesiac..tak sa uz bojim ze aka bude vaha..pohyby ziadne..babetko kope 😀 tak aspon to ma tesi..ze je zive a zdrave zatial...
@tonjadabik2 a co mas zle? ci koli vahe? waw daj sem ja len kysnem🙂a pohlavie ti nepovedala? budem na teba mysliet nech mate dobru krvicku😉
@lucka127 sak vahu mam zlu..aj doktor sa az zlakol ze o tri kila menej? nie ze to je velmi malicke este ta nevidno ze co to je.. aj ked papam..ale mam co robit pri 3 detoch doma.. diki aj ja na teba.. a ty kedy ides ku dr?
@tonjadabik2 jeej ty mas tiez tri?:D:D
ja az o mesiac😉 okolo 23 mi t vychadza tak to ani mne potom nepovie fnuk:D
@lucka127 hej mam tri deti doma dve baby a synceka.aj ja idem 23.3 😀 asi ne mne povedal ze este male babetko je ze to nevidno..a ze pohyby tiez este asi nemam..nevadi..aspon ma nekare lebo manzel nechce vediet ze sa nechame prekvapit..ale ja si to zistim co to bude.. 😀
@tonjadabik2 som sa sekla v termine inak ze 23 kukam do knizky a to mam uz dalsi piatok ozvem sa :D:D ci daco povie lebo viem ze nasa velmi neraad az po 21 tt hovori..ale tak ak chlapcek snad prezradi:D
@lucka127 nevadi.. ja taky som sa sekla idem az 27... 😀 na poradnu. ale povie ti neboj..ak babetko ukaze..teda 🙂
@tonjadabik2 no budem ju prosiiit a prosiit ona to nerada pamatam si aj pri Benkovi ze nie az v 21 tt tak uvidíme:D:D ale snad no:D:D
@lucka127 Ahoj. Nám teraz pri druhom povedali pohlavie už v 12tt, tak na 80% a v 20tt to len potrvrdili. Podľa mne keď vidia, tak povedia 🙂

@tonjadabik2 k ekzemu pises ze sa ti zda ze tiez po ockovani,ci su to alergologovy nehovorila? videla som tu v neocko miestnosti kopec podobnych zial vedlajsich ucinkov