icon

Pohlavie dieťatka v 16. týždni

lucka127
17. feb 2014

ahojte povedali vam uz v 16 tt pohlavie ci vacsina lekarov az po 21tt ? budem chodit castejsie na utzv koli nejakym mensim problemom a chcem pocut vas nazor:D

tonjadabik2
8. mar 2014

@lucka127 a preco ti tak neskoro povedia? ved je to povinnost lekara povedat matke od 16tt ak sa da ze co to je ci chlapcek alebo dievcatko..

tonjadabik2
8. mar 2014

my este nevieme co to bude..mozno sa to dozvieme v dalsej poradni..

lucka127
autor
8. mar 2014

@tonjadabik2 viesco nie nasa dr nehovori kym si nie je na 100% ista a pori Benkovi mi tiez az 21tt...ale tajne dufam🙂

janulik979
8. mar 2014

@lucka127 mne prve povedali v 12. a aj tak bolo a druhe to az do 22. nevideli, potom povedal a nemylil sa....mame dvoch chalanov...

tonjadabik2
8. mar 2014

@lucka127 ahaaa kedy ides?v kolkom tyzdni? ja v 20tom. ta ja som zvedava..az viem ci mam chystat dievcenske alebo chlapcenske veci aj ked je to asi jedno ked babetko je v bielom... 😀 ta drzime si palce 🙂

lucka127
autor
8. mar 2014

@janulik979 no sama som zvedava🙂

@tonjadabik2 ja som 15 tt ked pojdem dalsi piatok uz budem tesne pred 16tt🙂 ja uz by som to rada vedela,nech vychytam zlavu na kocik🙂🙂 a viem kolko setrit🙂 lebo vyberam farbovo🙂🙂

tonjadabik2
10. mar 2014

@lucka127 no tak ako co mas nove? bola si u toho dr???uz vies co budete mat??? 😀

lucka127
autor
10. mar 2014

@tonjadabik2 v piatok idem🙂 ved som pisala ze dalsi neboj hend ti dam vediet ale nemyslim aj tak ze mi povie😉 co zistujem dookola po 20tt.🙂

tonjadabik2
10. mar 2014

@lucka127 ahaa.. 🙂 a v kolkom si uz? ja uz 18tt..a pohyby zatial ani ne..ale mohol by ti povedat ja pojdem tiez az v 20tom tt na poradnu. sak som zvedava ze co ta nezabudni mi napisat 😀

lucka127
autor
10. mar 2014

@tonjadabik2 neboj nic😉 aj tak sa strasne teskam ze znovu uvidim krpceka v akcii:D:D ja som sem tam citila ale teraz asi inak lezi lebo ani tuk🙂 ja som v 15 tt

tonjadabik2
10. mar 2014

@lucka127 jooj nech ti spravi fotku ak sa bude dat.. 😀 ja ako citim take narazy sem tam..ale niesom si ista..ci to je babo..alebo nie.. 😀 tesim sa s tebou joj bude tam vystrajat v tom brusku.. 😀

lucka127
autor
10. mar 2014

@tonjadabik2 🙂 uz jednu mame🙂🙂 teskam sa moc ani spat var nebudem dovtedy:D chi

tonjadabik2
10. mar 2014

@lucka127 ja mam asi 3 fotky uz.. ale joj to ti rychlo prejde neboooj 😀

funy
10. mar 2014

@voskovka kolko dni po odbere ti prisli vysledky? ja som bola v genetone v piatok? brali ti len krv ci aj moc, sliny? dakujem. a chodi ruzova obalka pri dievcatku? aj info mailom?

denda83
10. mar 2014

@lucka127 mne pri dcerke to povedali v 16tt, teraz pri druhom som bola v genetone🙂 nech viem co ma caka😀

voskovka
10. mar 2014

@funy na 4ty den od odberu....mne robili z krvi a platila som 84e. a neposielaju uz obalocky iba mailom poslu vysledok

funy
10. mar 2014

@voskovka dakujem za info

tonjadabik2
10. mar 2014

@lucka127 ides si dat epi alebo nie? po tomto clanku si asi nedam..

hatapkagb
10. mar 2014

chcem sa opytat ci v 12tt bude sa dat urcit pohlavie?asi nie vsak?budem musiet pockat do 20tt.len sa pytam dakujem

lucka127
autor
10. mar 2014

@tonjadabik2 ja som nemala ani pri jednom ani teraz si nedam 😉 ma to az privela vedlajsich ucinkov ktore sposobuju aj trvale následky aj ked sa o tom velmi nehovori mam par kamaratiek ktore mavaju dost silne migreny..

lucka127
autor
14. mar 2014

@tonjadabik2 je to princezna vajka tam veru nie su🙂🙂 dufam ze ani uz nedorastu sranda celkom som sa citila na chlapceka 😀

tonjadabik2
17. mar 2014

@lucka127 jeejky 😀 to je supeeer Gratulujeeeeeeeeem. ja stale neviem co cakame.. zistili nam nabeh na Dawnov syndrom aa este jedno neake postihnutie ☹ takze musime ist na odber plodovej vody..buduci pondelok ideme na pokec s primarom do SP.N.V. a v stredu by sme mali na ten odber.tam sa asi dozvieme co cakame..takze mame po radosti..bojime sa velmi..

lucka127
autor
17. mar 2014

@tonjadabik2 ☹ ☹ ☹ och to ma velmi mrziii, v kolkom tt sa toto zistuje? v 20 na velkom utzv + krvne vysledky zo 16 tt?, budeme sa za vas modlit aby to vsetko dobre dopadlo a vsetko sa vylucilo. nevesaj hlavu mam mnoho známych dokonca jednu pani po 40 tke tu v Istebnom, ktorej malému vyslo 99% postihnutie,dr povedala v ziline ze ona bude to 1% bez a donosila rodila predcasne vyse 2 mesiacov maly v inkubatore ale je uplne zdravy!! doteraz ich stretavam je ciperny vsade lieta cvicili sice tie vojtovky aj kopec navstev v martine ale nejavi ziadne znamky postihnutia,dr sa drzia len tabuliek, tiez mam sesternicu ktorej vsetko zle vyslo a maly je uz 17 rocny suhaj😉 uplne zdravy..poznam mnoho takýchto pripadov nestracajte vieru aj ked je to velmi velmi tazke uplne s tebou citim 😢
vdaka Bohu mne sadala do poriadku aj placenta,aj zrazenina je vstrebana akurát zajtra idem este na chiru lebo ma picha uz z tyzden vpravo v podbrusku dr ze to moze byt slepak tak,pre istotu

tonjadabik2
17. mar 2014

@lucka127 hej viem ze to len take vysledky snad bude naozaj zdrave..kazdy vecer sa modlim aby nam Panbožko dal zdrave babetko kedze sa maly nas trapi s ekzemom..nezvladla by som dalsie chore babetko.. som sa naplakala dennodenne chudak moj manzel..vidi ze som uplne zlomena..ale snazim sa..uz nech to mame za sebou..a uz nech vieme vysledky..to cakanie bude najhorsie..len jedna otazka ma trapi..ved mame tri deti a dost trapenia..tak preco my? ☹

lucka127
autor
17. mar 2014

@tonjadabik2 rozumiem ti..Pan vie komu ma ake dietatko dat a nikdy nam nenalozi na plecia viac ako sme schopni uniest, len vydrz🙂 neboj bude to dobre vsetko urcite,Boh vie co je pre nas najlepsie ako je napisane
"Hoc by som kracal temnym udolim nezlaknem sa lebo Ty si so mnou."urcite sa mi ozvi budeme na vas mysliet. aj do ip hocikedy🙂

tonjadabik2
17. mar 2014

@lucka127 jezin Dakujem ti velmi pekne..s radostou ti napisem co a ako.. ale do pondelka alebo stredy este daleko..

lucka127
autor
17. mar 2014

@tonjadabik2 najdlhsie cakanie vsak uff myslime na teba, 😉

tonjadabik2
18. mar 2014

@lucka127 Dakujem ti.. ☹

lucka127
autor
26. mar 2014

@tonjadabik2 ahoj no ako sa mas? verim ze mas len dpobre spravy.. 😉