Pohlavie v 19. týždni
Je mi jasné, že je to chlapček, len ma to zo zvedavosti zaujíma, že či to má už aj semenníky a to malinké, pri tej hviezdicke je cikač. Alebo je to iba miesok a cikač, alebo iba cikač? 🙂 😉
prosím zdrzte sa takých fráz, že či to nie je jedno, hlavne aby bolo zdravé a pod. samozrejme je to u nas na prvom mieste, ale aj toto patrí k tehotenstvu a radostnemu očakávaniu. Je to dosť odľahčená téma, tak to berte ako zábavu a ak viete tak poradte, prip. pridajte svoju foto 😃😉

Ahoj, pohlavie sa da urcit uz od 14tt ale je to vela o stasti, ako sa babetko otoci a tak. okrem toho sa casto stane zamena medzi pupocnou snurou a pipikom. vela chlapcekov si pipika vie sikovne tiez schovat ;). pri prvom babätku mi doktorka uz v 14 tt povedala, co to bude a mala pravdu. pri druhom mi do 30tt hovoril lekar, ze to bude 100% dievcatko a zrazu ze vsak je to jednoznacny chlapec. a to bol skuseny lekar. takze treba si trosku pockat a mozno urobit 3D ultrazvuk, ten niekedy pomoze presnejsie urcit ak ti je to dolezite. a pohlavne organy u babätok su vyvinute od 11tt, takze urcite ak ma tvoj drobec pipika, tak je uz vyvinuty a bude sa v priebehu nasledujucich mesiacov uz len zdokonalovat.
@emakiki ja z tej fotky ani nevidím kde má hlavu tobôž či je to chlapec🙂
@carrot_apple
Hlavu tam nie je vidieť. Je to chlapček
@bienennest áno mne to dr. povedala už v 14 tt a každou poradnou, sme ho kontrolovali, nie je to až také dôležité ako som napisala je to odľahčená téma, ja viem že je uz vyvinuté, ale nepochopila si otázku, či je to len prázdny miesok s cikulkou alebo je to celé iba cikulka😉 samozrejme na 4D ideme 18.12. 😃
@carrot_apple hlavu by si hľadala márne 😂😂😂 keď je tam cikulka medzi nožičkami 😉
ja som nikdy z ulrazvuku neprišla na to kde je čo, keď to niekomu ukážeš tak to už potom vidí,ale inak u mňa bez šance. heheheehe 🙂
@emakiki ja som tu foto pochopila, ze to su nozky, mame rovnaku fotku, vsak mm povedz, ze ta vacsia gulka su semenniky a to trciace je pipik. Nemusi sa bat, este mu dorastie. 🙂
Nám v 13 týždni už povedali, že chlapec. V 20 tom po poriadnej prechádza a skákaniu potvrdil, keďže sa nechcel moc ukázať. Ale baby, v 13 týždni (nemám foto) bolo krásne vidieť "zarodok" pipika. Z 20tt mám foto a viete čo? Ja som si myslela, že to stále tváricku pozeráme 😀 (prikladám foto, šípka naznačuje pindika)
@mattkapd ved toto, že má to nikdy hneď nenapadne... 😃
@evinkah tak je to potom ten vacok buď s vajíčkami alebo bez a pipik, ako som si myslela, že?
@danusskaaa jale zlaté, si si myslela, že je to noštek ?😂😂😂toto zas vyzerá že to je bez vačku na vajka 😃

a čo tak pozrieť na nete, vývoj plodu a čo má v 19 týždni vyvinuté?