icon

Pohlavie v 19. týždni

emakiki
5. dec 2016

Je mi jasné, že je to chlapček, len ma to zo zvedavosti zaujíma, že či to má už aj semenníky a to malinké, pri tej hviezdicke je cikač. Alebo je to iba miesok a cikač, alebo iba cikač? 🙂 😉

prosím zdrzte sa takých fráz, že či to nie je jedno, hlavne aby bolo zdravé a pod. samozrejme je to u nas na prvom mieste, ale aj toto patrí k tehotenstvu a radostnemu očakávaniu. Je to dosť odľahčená téma, tak to berte ako zábavu a ak viete tak poradte, prip. pridajte svoju foto 😃😉

Pohlavie v 19. týždni
moni244
5. dec 2016

a čo tak pozrieť na nete, vývoj plodu a čo má v 19 týždni vyvinuté?

dekys
5. dec 2016

@moni244 presne a ja tam nevidim ani jedno ani druhe :D

emakiki
autor
5. dec 2016

@moni244 samozrejme.som pozerala, našla som že semenníky schádzajú až okolo 34-35tt ale na nejakej fotke som videla uz aj zidene, len neviem v ktorom to bolo tt...

bienennest
5. dec 2016

Ahoj, pohlavie sa da urcit uz od 14tt ale je to vela o stasti, ako sa babetko otoci a tak. okrem toho sa casto stane zamena medzi pupocnou snurou a pipikom. vela chlapcekov si pipika vie sikovne tiez schovat ;). pri prvom babätku mi doktorka uz v 14 tt povedala, co to bude a mala pravdu. pri druhom mi do 30tt hovoril lekar, ze to bude 100% dievcatko a zrazu ze vsak je to jednoznacny chlapec. a to bol skuseny lekar. takze treba si trosku pockat a mozno urobit 3D ultrazvuk, ten niekedy pomoze presnejsie urcit ak ti je to dolezite. a pohlavne organy u babätok su vyvinute od 11tt, takze urcite ak ma tvoj drobec pipika, tak je uz vyvinuty a bude sa v priebehu nasledujucich mesiacov uz len zdokonalovat.

emakiki
autor
5. dec 2016

@dekys no ja to tam vidím dosť jasne 😉

carrot_apple
5. dec 2016

@emakiki ja z tej fotky ani nevidím kde má hlavu tobôž či je to chlapec🙂

mondolina
5. dec 2016

@carrot_apple
Hlavu tam nie je vidieť. Je to chlapček

dekys
5. dec 2016

@emakiki no ty tam vidis,lebo viesco tam mas vidiet.keby si mi ukazala kde co je,vidim to aj ja uz potom 🙂

emakiki
autor
5. dec 2016

@bienennest áno mne to dr. povedala už v 14 tt a každou poradnou, sme ho kontrolovali, nie je to až také dôležité ako som napisala je to odľahčená téma, ja viem že je uz vyvinuté, ale nepochopila si otázku, či je to len prázdny miesok s cikulkou alebo je to celé iba cikulka😉 samozrejme na 4D ideme 18.12. 😃

emakiki
autor
5. dec 2016

@dekys jaj tak to je pipik medzi nožičkami 😃 tam kde je hviezdička tak to v strede je cikulka 😃

emakiki
autor
5. dec 2016

@carrot_apple hlavu by si hľadala márne 😂😂😂 keď je tam cikulka medzi nožičkami 😉

carrot_apple
5. dec 2016

ja som nikdy z ulrazvuku neprišla na to kde je čo, keď to niekomu ukážeš tak to už potom vidí,ale inak u mňa bez šance. heheheehe 🙂

mattkapd
5. dec 2016

Pre vysvetlenie..predstavte si ze sedi na zachode a vy ho zo spodu odfotite..takto vidno nasho chlapceka

emakiki
autor
5. dec 2016

@mattkapd presne tak 😃 jeeej toto je čistá cikulka 😉 len ja neviem či ti ma celé cikulku alebo je to miesok ( vacok) na semenníky 😃 a plus to malilinke cikulka? 😃 Určite sa má to mm bude pýtať tak aby som mu to vedela vysvetliť😃

mattkapd
5. dec 2016

@emakiki rada by som ti poradila ale to vobec netusim..ledva som sa vyznala zo svojich fotiek skoda ze ta to nenapadlo sa opytat ked si bola u doktora ale mna tiez taketo veci napadli az vzdy ked som vysla z ordinacie..

majka99999
5. dec 2016

@emakiki ja som tu foto pochopila, ze to su nozky, mame rovnaku fotku, vsak mm povedz, ze ta vacsia gulka su semenniky a to trciace je pipik. Nemusi sa bat, este mu dorastie. 🙂

evinkah
5. dec 2016

@emakiki Nas chlapcek, 21.tt. Na tvojej foto vidim to iste... 😉

evinkah
5. dec 2016

@emakiki A nase dievcatko, 22.tt. Myslim, ze rozdiel je jasny 😉

danusskaaa
5. dec 2016

Nám v 13 týždni už povedali, že chlapec. V 20 tom po poriadnej prechádza a skákaniu potvrdil, keďže sa nechcel moc ukázať. Ale baby, v 13 týždni (nemám foto) bolo krásne vidieť "zarodok" pipika. Z 20tt mám foto a viete čo? Ja som si myslela, že to stále tváricku pozeráme 😀 (prikladám foto, šípka naznačuje pindika)

emakiki
autor
5. dec 2016

@mattkapd ved toto, že má to nikdy hneď nenapadne... 😃
@evinkah tak je to potom ten vacok buď s vajíčkami alebo bez a pipik, ako som si myslela, že?
@danusskaaa jale zlaté, si si myslela, že je to noštek ?😂😂😂toto zas vyzerá že to je bez vačku na vajka 😃

nivea777
5. dec 2016

@emakiki ja si myslim ze uz v 19tt ma semenniky.. ja mam foto z 3D a tam je pekne vidiet gulky a pipika

emakiki
autor
5. dec 2016

@evinkah tak priznám sa že n tej druhej fotke nevidím nič 😂

emakiki
autor
5. dec 2016

@nivea777 no ved toto ma metie, lebo pisu že až okolo 35 tt zchádzajú vajka, ale tak asi to bude len prázdny vacok 😉

evinkah
5. dec 2016

@emakiki Na druhej foto vedla toho cierneho flaku v tvare mesiaca (to je plodovka) - napravo je suska, tiez ako keby si pozerala na sediace dievca zo dna zachoda (krasne napisane)... 😀