Pohyby bábätka v 14. týždni
Baby, možem cítiť už pohyby dieťatka, ked som ešte len v 14.tt ...ale som už 4 krát tehotná?? dakujem 🙂
Ahoj, ja som teraz 14 tt a vcera má tak koplo až ma trhlo a aukla som 😉 cítim pohyby už od 12 tt najprv iba šteklenie, potom v 13tt vlnenie a teraz už aj kope 😃 večer malo rososo.. 😂
U dcery aj syna prve pohyby v 16tt
Ahojte som v 14 tyzdni a niekedy zacitim take ostré až niekedy nepríjemne kopnutie teda ak sa to kopnutím dá nazvať ..... zakaždým to cítim na inej strane a polohe brušká dnes to bolo vľavo inokedy zase skôr v podbrušku ... môže ísť o pohyby ? Ďakujem
@tinapleskova urcite nie..v 14tt je privelmi skoro citit pohyby..a aj kazda bana vyssie co pisala ze citila..tak citila max.pohyb criev a nie babatka
@luciferkax to není vôbec pravda. Ak je niektorá Žena viacej senzitivna moze cítiť pohyby babatka skôr ako ostatné. Takže @tinapleskova kľudne môžeš cítiť ako sa tvoje drobciatko naťahuje. Véd nie sme všetky učebnicone. 😉
Nie až po 18tyzdni
@rococco ma nepresvedcials ze v 14-15tt sa dieta tak hybe ze robi vlny v bruchu..a este ako pisali ze citia po jedle..samozrejme ze creva
@luciferkax hlavne ked to babatko ma par cm🙂 ako ja som pomaly v 35tt a ano - robi vlny🙂 ale kto tie vlny robi v 14tt by aj mna zaujimalo😉 babo to ale urcite nie je🙂
@luciferkax mozem povedat, ze je to mozne! Moja kamoska cakala druhe a v 14tt naozaj citila babatko, ze sa hybe. Neveril jej to ani doktor, ale nakoniec uznal, ze ano, je to naozaj babo. Takze moze kludne citit aj par centimetrove babatko
@luciferkax predstav si že ja som cítila dokonca uhniezdovanie, až do 12tt... A pohyby som cítila od 14tt, nerob prosím ťa zo žien debilky, že nevedia čo cítia 😉
@dai kto tu píše o vlnách na bruchu, ja som napr. písala, že od 14tt som cítila steklenie, potom vlnenie (v bruchu) a nakoniec pohyby. A jeden krát medzi 14-16 tt som cítila taký ,,kopanec" až som sa zlakla, neviem doteraz ako je to možné, ale viem že črevá to neboli... Ale keď je žena veľmi chudá, tak tie pohyby môže aj vidieť, ja mám teda veľa slaniny na bruchu ale videla som ako sa mi brucho nadvihuje keď mi tepala pupocna šnúra a to dosť skoro. Každá sme iná a to že ti nezažije každý hneď neznamená že je niekto na hlavu...
ja som v 13tt a cítim motýliky. viem že je to maličké, svoje pohyby čriev poznám a je to iné
@michalka55 prepáčte môžem sa spýtať ako ich cítite že k čomu ich prirovnať lebo ja tiež cítim presne tam kde je bábo úložné ale len také slabulinke jak bublinka 😉😅

@maleprekvapenie ja som ho vcera vecer prvy krat citila kopat...az tak..ze mi robilo vlny na brusku..