icon

Pribrali ste do druhého trimestra a potom nič?

lenkamama
10. apr 2013

som v 25 tt, mam + 14 kg!! moze sa mi stat, ze teraz vela priberam, a potom uz nebudem?

monika15
10. apr 2013

@lenkamama no sorry ale hlavne ze ste OK>>>> potom to schudnes... neries kila...

aj som pribrala ovela viac a som tu a co... mam zdrave dieta a to je zaklad.

anjelicek26
10. apr 2013

@lenkamama - no to sa nestane, v tretom trimestri sa este pribera a to dost 😖 Ale ty prosim neries vahu, su zienky, co priberu 25kg a o pol roka nemaju ani gram tuku... a su take, co priberu 5 kg za cl tehu a aj im ostanu. Nadych-vydych, vyhodit vahu za dvere a tesit sa na babo. Telo vie, co robi. Ak mas ale pocit, ze je to voda, co zadrzujes, teda nie vyslovene mega brusko a mega prsia - tak mozes obmedzit solenie, pit zihlavovy caj, moze to pomoct.

karin1234
10. apr 2013

@lenkamama vobec sa tym netráp, papaj zdravo, chod na prechádzky, vela spánku. telo vie čo robi, ved vynosit bábo a porodiť je zaberák o kojeni ani nehovorim. mam kamošky co pribrali počas tehotenstva dost a zase su krasne stihle, nic im neostalo navyse a jedna kamoška co malo pribrala tak naberala počas kojenia. telo asi potrebuje zasobu tuku aby malo z čoho čerpať počas kojenia.

babulina
10. apr 2013

@lenkamama ja som pribrala 22kil pri prvom, 18kil pri druhom dietati, vyse 10kg som nechala zakazdym v porodnici, ostatne do polroka bolo fuc, vahu neries, pokial si zdravotne ok ty aj babo tak sa len tes z toho ze si tehu a uzivaj si to

simonkazga
11. apr 2013

Ja ťa trochu poteším 😀 Tiež som priberala veľmi rýchlo. Pravdu povediac kým som dostala v 8tt tehu knižku už som mala +4kilá 😀 Nech som robila čo som chcela - tým nemyslím nejaké blbé diety, len som sa proste snažila zdravo stravovať a nejesť sladkosti - každý jeden mesiac som pribrala 2-3kilá. Bola som zúfalá. No, začiatkom tretieho trimestra sa to zastavilo. Mimi krásne priberalo, ale maminka už nie. Od 28. týždňa do pôrodu som pribrala tuším kilo. Lekár nechápal. Čiže stať sa môže čokoľvek, ale ako baby píšu: kašli na kilá, to najpodstatnejšie je, aby maličké bolo zdravučké.

katieg85
11. apr 2013

@lenkamama ja som do 20 tyzdna pribrala len 6 a potom 15 ale to sa sipalo jak hodiny,to aj ked som sa pokusala menej jest a kontrolovat sa, to nejde v tehotenstve to je tak idu kila aj zo vzduchu.tiez som nechapala.ale nic si z toho nerob po porode to zhodis. 🙂

sisi31
11. apr 2013

Ja som pri prvom tehotenstve pribrala 27 kg a 8 mesiacov po pôrode som mala svoju váhu naspäť,hoci som kojila len 2 mesiace.Teraz som v 11 tt,už mám + 3 kg,hoci sa snažím zdravo jesť a chodím na hodinovú prachádzku každý deň.Už sa nevmestím do žiadnych vecí,ale asi to tak má byť.A ešte niečo.Moja kolegyňa si povedala,že počas tehotenstva nepriberie viac ako 12 kg.Aj sa jej to skutočne podarilo.Lenže teraz,4 mesiace po pôrode má stále tých 12 kg navyše + ďalších 5 kg.Dobré,čo?

moni221
11. apr 2013

Ja som teraz 17-18 tyzden a mam plus 6 kg ,, je to uz velmi vela ale to teda som moc zdravo nejedla , ale od dnes uz zacinam 🙂 drzim palce hlavne nech ste zdravi 🙂

daniela_4
11. apr 2013

ja som najviac pribrala okolo 33tt...a to za tyzdnen az 3kg.z toho mala za tyzden pol kg.a potom sa to ustalilo...a jem rovnako...

sense
11. apr 2013

lenkamama...neviem ako to bude u teba ale ja som najviac pribrala 32-37tt a to asi 6-7kg,a dovtedy len nejake 3-4kg....a tiez jem rovnako ako predtym mozno este trochu menej nakolko uz nemam moc miesta v zaludku....

kiki75
15. apr 2013

@simonkazga ja takisto 🙂 teraz mam plus 7kg a to som len v 20. tyzdni... ja by som to neriesila, ale lekarka mi to zakazdym zdoraznuje, ze je to vela a musim na to davat pozor.... aj teraz ma upozornila, ze pozor, maximalne 15 kg mozem pribrat.....

lucymk
15. apr 2013

@lenkamama ja som v 24t+2dni a mam uz hore +10kg.od zaciatku tehu jem stale rovnako,ale od toho 19t sa to nejak zacalo sipat ☹ kazdy tyzden +1kg.neviem cim to je a kolko este priberiem.tiez ma to sere,lebo po prvom pôrode mi ostalo este +7kyl,ale neda sa to ovplivnit. hlavne ze babo je v poriatku a potom to niejak uz zhodim 🙂