Pustia priateľa so mnou na 3D ultrazvuk?
Baby prosim vas neviete niektora nahodou pustia mojho priatela somnou na 3D ultrazvuk? Teraz ked je ta pandemia.. bola by som velmi rada keby isiel somnou
My sme boli v piatok u Dr. Brestanskeho v Hlohovci na 3D a bol so mnou normalne tatino dnu. Ale inde mozno nepustia
@tajnahostka tak zavisi asi od lekara, moj gynekolog napr. kvoli aktualnej situacii nepusti...
@tajnahostka môj dr. púšťa len na 3d, takže záleží od doktora, ktorému pôjdeš,, čiže treba sa priamo tam informovať.🙂
@tajnahostka v Košiciach , tam kde sa chystám nepúšťajú.
Zalezi od lekara, treba si zistit
@januska20 a kde sa chystat ty? Ja tiez Kosice
@tajnahostka sonoclinic
@tajnahostka ja som bola v polke novembra v Sonoclinic ale v Presove. A bolo mi prizvukovane uz pri telefonickom objednani aj v smske ktoru poslali den pred terminom vysetrenia ze manzel nemoze byt pri vysetreni kvoli Covid situacii
ja mám za sebou v KE od júla jeden 3D/4D usg u mudr. muránskej a dva v sonoclinic, no ani pri jednom manžel byť nemohol :/
@tajnahostka u mňa zatiaľ ani pri jednom vyšetrení ci u gynekológa alebo na morfologickom ultrazvuku priateľ byť nemohol kvôli zlej pandemickej situácii..
@januska20 Ahooj tiež idem tam (Dr.Dankovčik) a chcem sa spýtať ako prebiehalo vyšetrenie

@tajnahostka veď si daj urobiť záznam … 🙂
To urobí snad každý doktor