icon

Pustia priateľa so mnou na 3D ultrazvuk?

tajnahostka
15. dec 2021

Baby prosim vas neviete niektora nahodou pustia mojho priatela somnou na 3D ultrazvuk? Teraz ked je ta pandemia.. bola by som velmi rada keby isiel somnou

agacela
15. dec 2021

@tajnahostka veď si daj urobiť záznam … 🙂
To urobí snad každý doktor

nikcabb
15. dec 2021

My sme boli v piatok u Dr. Brestanskeho v Hlohovci na 3D a bol so mnou normalne tatino dnu. Ale inde mozno nepustia

barbora0308
15. dec 2021

@tajnahostka tak zavisi asi od lekara, moj gynekolog napr. kvoli aktualnej situacii nepusti...

dada337
15. dec 2021

@tajnahostka môj dr. púšťa len na 3d, takže záleží od doktora, ktorému pôjdeš,, čiže treba sa priamo tam informovať.🙂

januska20
15. dec 2021

@tajnahostka v Košiciach , tam kde sa chystám nepúšťajú.

tajnahostka
autor
Autor odpoveď zmazal
cimage
15. dec 2021

Zalezi od lekara, treba si zistit

tajnahostka
autor
15. dec 2021

@januska20 a kde sa chystat ty? Ja tiez Kosice

januska20
15. dec 2021

@tajnahostka sonoclinic

marticka85po
15. dec 2021

@tajnahostka ja som bola v polke novembra v Sonoclinic ale v Presove. A bolo mi prizvukovane uz pri telefonickom objednani aj v smske ktoru poslali den pred terminom vysetrenia ze manzel nemoze byt pri vysetreni kvoli Covid situacii

biankaaaa
15. dec 2021

ja mám za sebou v KE od júla jeden 3D/4D usg u mudr. muránskej a dva v sonoclinic, no ani pri jednom manžel byť nemohol :/

thinateo14
18. dec 2021

@tajnahostka u mňa zatiaľ ani pri jednom vyšetrení ci u gynekológa alebo na morfologickom ultrazvuku priateľ byť nemohol kvôli zlej pandemickej situácii..

marika1918
4. júl 2022

@januska20 Ahooj tiež idem tam (Dr.Dankovčik) a chcem sa spýtať ako prebiehalo vyšetrenie