icon

Pýta od vás gynekologička certifikáty?

livia235
10. nov 2020

Ahojte chcem sa spýtať ako to je s certifikátmy ,pýta od vás vaša gynekologička certifikát ?
Lebo z prvého testovania mám certifikát ale na druhe testovanie som nešla .
Ďakujem za odpovede. 😊

prcek2306
10. nov 2020

dnes som bola na poradni a pýtali si certifikát 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
livia235
autor
10. nov 2020

Ja mám ísť 19steho a do vtedy mi aj prejde 10 dní karanténý tak neviem že čo
Minule som bola na pohotovosti a nepýtali certifikát ešte som sa ich spýtala či im mám ukázať a oni povedali že nie netreba a doktor to iste povedal 😏

1aduliatko1
10. nov 2020

včera som bola na vyšetrení, ani sa ma nepýtali, či som testovaná. samozrejme, ak by som nebola, sedím doma.

adalmba
10. nov 2020

Môj pýtal. Veď tam chodia tehotné ženy, ženy na rizikovom... Neriskovala by som život a zdravie... iných

matvejka125
10. nov 2020

Áno pýtajú certifikát nielen na gynde, ale aj na iných vyšetreniach

eskop
10. nov 2020

@livia235 ano, aj ja mam dnes poradnu a sestricka mi vcera do telefonu povedala, ze si mam doniest negativny test z testovania

imrai
10. nov 2020

nie nepýta, závisí zrejme od lekára, najlepšie je si tam zavolať

mogaa
10. nov 2020

@livia235 máš to popletené.....karanténa platí pre pozitívneho....ak si nebola na testoch a si z červeného okresu(alebo gynekológ)teda tam kde sa testovalo, nestačí ti 10dní karantény, ale máš zákaz vychádzania s výnimkami do 15.11.

mogaa
10. nov 2020

@livia235 a či ťa lekár zoberie, je len na ňom....musí ťa ošetriť ak ide o akútny stav......pokiaľ máš len poradňu tak ťa nemusí bez certifikátu zobrať.....treba si to preložiť

mogaa
10. nov 2020

@livia235 teraz pozerám že máš ísť 19.11. - to už bude zrušený zákaz vychádzania s výnimkami, ten je do 15.11.

stanulienkat
10. nov 2020

Odo mna pytali v kniznici. Nemam im to za zle.

niky1234
10. nov 2020

Odomna nepytali len doktorka sa ma potom v ordinacii pytala ci som bola testovana s akym vysledkom a klasika ci sa necitim zle nemam teplotu atd atd...

barboraalexej
10. nov 2020

Z niektorých komentárov sa mi zastavuje rozum. Jasné ten váš certifikát po 2 týždňoch má výpovednú hodnotu asi ako rolka toaletného papiera (čo dnes priznal aj najvyšší boss bossov). Keďže s tým úžasným certifikátom sa mohlo behať kade tade, tak za 2 týždne je predpoklad, že ste stále negatívna asi ako hod mincov čiže presne 50 na 50....

marika39
10. nov 2020

odo mňa moja na vyšetrení pýtala

kristinkakvetinka
10. nov 2020

Nie ani gynekológ ani obvodný