Sebauspokojenie a sex v tehotenstve
Ahoj mamky. Vopred sa ospravedlňujem za túto tému. 😀 Som 14tt a nenormálne celé dni nadržaná. Sama sa uspokojujem 2x za deň a s priateľom máme sex každý večer. Žiadna divočina, len klasika. 😀 Nemala som ešte velmi možnosť sa lekára spýtať ale sex mi zakázaný nebol. Myslíte že je to riskantne kvoli sťatím maternice? Prešli ste si už niečím takýmto?
Kým nemáš zakázané môžeš.
Sex v tehotenstve nie je zakázaný, ak je všetko vporiadku. Lekára sa môžeš spýtať. Aj pred tehotenstvom si to takto mala? To máte vlastne celkom super, nie?
@slovakboy práveže pred tehu som bola maximálne frigidna a sex bol pre mňa skôr z povinnosti raz za dva týždne. 😅
To zavidim kazdej tehotnej zene. 😀 Toto je presne moj chtic ked tehotna niesom. Akonahle som, vsetka nadrzanost ustupi. Skoda, lebo nikdy som nedosiahla orgazmus tak lahko a rychlo ako pocas tychto mesiacov.
Uzivajte. Pre babo je to dobre, lebo vdaka tebe preziva takisto euforiu - teda inu ako ty, mam na mysli hormony, kt sa mu dostavaju.
@rebrambora presne 🤣 ja bez problémov dosiahnem orgazmus aj 2x a keď som bola tehotna ani raz. Bála som sa ze to tak zostane aj po pôrode 🤣
Mne to spustilo kontrakcie a skoro som potratila,ale tak tebe nemusi.
@iwesska a v ktorom týždni ste boli?
Kým nemáš žiadne problémy, kľudne sexuj. Užívaj si to!
@rebrambora
@lucia13022023
Podľa mňa to riadia hormony. Cez plodné dni je veľká nadrzanost a keď už tehotná si, telo chráni plod a libido klesne.
@ankare Mas pravdu, su to urcite hormony. Cez netehotenstvo ja ale absolutne nerozoznam kedy mam plodne dni a kedy nie, je to stale na rovnakej hladine.
Je ale velmi vela tehotnych zien, kt sa idu zblaznit nadrzanostou. Asi preto je vela muzov, kt su uplne hotovi z tehuliek. Ja som sa k tomu nutila len kvoli muzovi a tej blizkosti.
V 10tt som bola. Nastastie to mala prezila az do terminu. Ale uz som potom na to ani nepomyslela.
@ankare
@rebrambora ja taktiež neviem kedy mam plodné dni🤷♀️ a hej presne, počas tehotenstva to bolo "z donútenia" a ku koncu aby som porodila 🤣
@iwesska no v prvom trinestri sa neodporúča kvoli tomu že orgazmus moze vyvolať kvoli sťahom potrat
Sexuj keď sa dá a koľko sa dá ,či si tehotná či nie
@lucia13022023
@rebrambora no tak ja, keď mám plodné dni, doslova "teciem". 😅 som vlhka aj bez vzrusenia 😅 a mám vtedy často chuť na sex. 🤷
Aj tu nájdeš odpoveď:
🙂

Úplne normálne. Užívaj