Sklamanie z pohlavia dieťaťa
ahojte mamicky.dnes som bola u lekara na poradni a cela som z toho nijaka....v 13tyzdni mi lekar robil foto baby 3D a povedal mi aj pohlavie vyzeralo to jasne na chlapca 90%...manzel aj tuzil po synovi.Dnes som 20tyzden bola som na sone spytala som sa ci to teda bude na 100%chlapcek a on ze to pozre a tam pipinka ako vysita.....tak som sa aj potesila doma mam 6 rocneho synceka a 2rocnu dcerku,mne je to jedno co to je hlavne nech je zdrave.Po oznameny manzelovi som dostala studenu sprchu az mi bolo do placu a to je moj drahy velmi dobry chlap,ze nech si nerobim srandu a syn mi povedal,ze dievcatko nechce.svokor sa tiez tvaril odmerane....citim sa nechcena a nahnevana na nich....mate skusenosti
Ja mám chlapčeka skoro 4r a teraz tiež dúfam, že to bude dievčatko, veľmi po ňom túžime obaja,lebo sme si dosť pri synovi užili všetkého ke´d bol bábo. Ale nezbláznim sa, keď bude opať chlapec, budem chvíľu sklamaná a potom to prejde
@nefertiti7 ahoj... neviem co ste si uzili ale ver ze s pohlavim to nema nic spolocne🙂 ja mam pocit ze som si vsetko uzila s dcerou😉 koliky, reflux, nespanie, place od rana do rana😉 syn bol oproti nej anjelik😀
@dai no presne toto, koliky, nespavosť, neustály rev a ja verím, že dievčatká sú teda kľudnejšie, teda myslela som si to 🙂
@nefertiti7 nezalezi, chlapec dievca ze nema koliky a spi ci nespi.. kamoska ma malu, do troch rokov nespala skoro vobec, cele noci hore, ked spala, tak tak, ze ju drzali a hopsali na fitlopte... inak reeeeeeev den noc. 😅 neprajem to nikomu....
@neferttiti7 môj synček bol ako bábätko úžasný - spával pekne, papal pekne, koliky žiadne... úžasné bábätko 😵 uvidíme, čo druhé 😵
ja som si tiež myslela, že čakám chlapca, totálne som si to vsugerovala, aj manželovi som hovorila, že myslím, že to bude chlapec. a na 3d sone to bola jasná baba, zostali sme zaskočení obaja, ani mne nebolo moc do reči. muž humorne nadhodil, že dúfa, že nebude musieť mať 4 deti aby aspoň jeden bol syn. najviac nám pomohlo, keď sme tomu bábätku dali meno. Ale zvykli sme si naozaj rýchlo. Kamoška s manželom zasa tak strašne chceli dcéru aj boli presvedčení o tom, že to bude baba a na 3d sa ukázal jasný chalan. Zhodnotila to kamoška, že aspoň má čas si zvyknúť. ešte sme s kamoškou srandovali, že si ich potom vymeníme. Samozrejme že by sme ich nevymenili za nič na svete. Myslím, že to sklamanie netreba brať nejako tragicky, veď všetci si napokon zvyknú na tú myšlienku.
@nefertiti7 moja dcera ma 6 a este poriadne neprespi noc 😀 a teda prvy rok bol zabijak... toto suvisi skor s temperamentom dietatka ako s pohlavim - ver mi... teraz mam v okoli strasne vela druhych deti - dievcatiek, u kamosiek co mali prvych chlapcov - a pamaetam si ako mi vsetky radili co mam s malou robit, stale som akoze ja nieco robila zle - nedokazali pochopit ze aj taketo babaetko niekto moze mat... a ja mam pocit ako sa pan bozko s nami zahral nejaku hru🙂 mne sa druhy narodil chlapcek - zlate babaetko, krasne spinkajuci papkacik, 4hodinove prechadzky v kociku ( dcera mi tam nevydrzala ani 10 minut bez revu )... a im sa narodili dievcatka - oproti ich anjelikom chlapcekom male certicatka😉 tak teraz mi rozpravaju ze uz chapu ze jednoducho niektore babaetka su placlive, nespave etc. ...
moja mamina vždy chcela vnuka, ale keďže sa jej viac páči dievčenské meno, než chlapčenské, tak chce vnučku 😠
@barbara088 ahoj, tak ako to dopadlo, teší sa nakoniec tatino aj z dcérky? verím tomu, že áno 🙂
ale ano tesi,jeho to potom preslo 🙂
znamej muz sa s nou 3 dni nebavil po tom ,co zistil ,ze caka dievcatko 😠 blbec!!!-teraz sa rozvadzaju
@marissenka coze...ja som chcela odjakziva prvého chlapca...priatel chcel dievca ...nakonec mame uz pomali 3rocneho chlapca a miljeme ho strasne moc...my sme totizto stastní ze je zdravý
Moj dedko bol sklamany,ze sa mu narodil druhy syn,nebavil sa s babkou. Ale ona urobila skvely tah-pomenovala ho po nom.nakoniec to bol jeho milacik,myslim,ze ho mal radsej,ako mojho otca.
Manžel chcel velmi chlapca mali sme nínku po 3 rokoch sa zadarilo zase tak skôr náhodou po prvom cikacom teste mi vyšlo dievča manžel bol sklamaný aj ja ale dali sme jej meno lili ja som sa tesila manzel to nevedel velmi spracovat az kym mi Tripple testy vyšli nie moc dobre tak som išla na amniocentezu manžel bol velmi velmi nervózny aby bolo babo zdrave a nadaval si aky bol debil 😀 Ked došli výsledky vsetko bolo našťastie v poriadku az na maly detail. Maximko ma 8 mesiacov 😀 manzel plakal ked som mu to hovorila do telefonu. obe deti ukazkove babatka az na časté nočné budenie na kojenie ale spala som s malou aj malým takze pohodicka. Takto do paru je to skvele 😀
Ja mam Chlapca, dievca a tretie som bola tak velmi nastavena ze bude princezna,strasne som sa tesila inak ako bambula som nehovorila urobila som si test gender maker..a vyslo dievca cela happy som ankupila ruzove vecicky ruzovy matrac,mala vybraty ruzovy kocik a na sono sla s dcérkou ze pod ideme kuk
a dr no je tu pipik jasny chlapec spadla mi sanka Selenka hovori ale ja neceeem chlapcekaa a teraz ho milujeme najviac na svete z nasej princeznej je Benjamín ale je tak rozkosny ukecany a vecne usmiaty, bol skvele babatko,ale vtedy ked som odchadzala s ambulancie som plakala,velmi sa ma to dotklo,mm v aute mi hovori ci mi sibe mam sa tesit ze je zdrave,potom sme si zvykli ruzovu som predala:D a nemenila by som za nic na svete..teraz cakame opat, velmi som tuzila po dievcatku najma koli dcerke ze v dospelosti predsa len baby s rodinami maju ine vztahy (ja som z 3 sesstier ,muz ma 2 sestry viem o com hovorim chi🙂) ale uz teraz som v stadiu 14tt kedy si myslim ze bude chlapcek a tesim sa na chlapceka..no to som ale zvedava:D:D
@nefertiti7 ahoj, aj my mame doma 4rocneho chlapceka a teraz cakame druhe babo. Velmi tuzim po dievcatku,ale moj muz mi odzaciatku hovori,ze on mi urobil chlapca, ze to tak citi. No ja neviem, ale jeho presvedcenie lame to moje, ze to bude dievca. Ale ty si uz vo vyssom stadiu tehu takze uz by si to mohla vediet, co cakate?
Mi az zabehlo pri prvotnom precitani..ty kokos...akoby nebolo jedno ci chlapec alebo dievca...ale ono to zvykne byt ze nakoniec tatino po porode bude lietat minimalne 1 meter nad zemou a tvrdit kazdemu ze ma tu najkrajsiu dceru na svete 🙂 🙂
baby bože, nič v zlom vočí vám a vašim názorom, ale tu sa bavíme o pohlaví a sklamaní či nesklamaní z pohlavia. Mám kamošku, ktorá nie a nie otehotnieť dlhé dlhé roky, známej sa až na 21krát umelého oplodnenia podarilo otehotnieť. Treba sa radovať z daru dieťatka a kašľať na pohlavie. Pekný deň
Ja som v 21. tyždni tehu, doktor ešte nevidel nič, lebo ako povedal, bábo si sedí na zadku a nie je nič vidieť. Prvého máme chalana a mužíček sa dušuje, že teraz spravil princeznú, obaja chceme dievčatko, no ak bude chlapec, nič sa samozrejme nedeje a radosť nebude o nič menšia, akurát sa mi výbava v skrini scvrkne na tretinu, lebo sa mi to tam už pekne ružoveje.🙂 No a ešte mi mužícek zahlásil, že to bude určite dievča, nakoľko pri synovi som bola oveľa krajšia, že vidno, že dievča krásu berie, no nenakopli by ste ho. 🙂 Ale ja ho poznám, berie všetko s humorom a podpichuje ma a má trochu aj pravdu, fakt vyzerám hrozne, tvár vyrážkavá, večne unavený výzor, toto tehu mi dáva aj oveľa viac zabrať ako pri synovi, chvíľami sa čudujem, že som neskončila v nemocnici. No keby sa mi chlap nejako vážne urazil, že sa narodilo niečo iné ako chcel, tak neviem, asi by som si aj poplakala, a pri prvej príležitosti by som mu zahryzla do niečoho. 🙂
@fenemka ahoj, vraj dievčatko, ale kým neuvidím tak neuverím 🙂 potvrdila to aj amniocentéza
@nefertiti7 tak to si myslim mas na 100%. Mne zostava len dufat v ruzovy koniec 🙂
@fenemka ešte máš čas, nezúfaj, ja som sa aj cítila inak ako pri prvom tehotenstve
@nefertiti7 ja ten pocit nemam iny, teda nie nejak diametralne iny, zle mi bolo vtedy aj teraz akurat vtedy som priberala rapidne a teraz zatial nic, len sa to na mne akosi presuva, ale to je skor sposobene rozlicnym stravovanim vtedy a teraz 🙂 budem optimista a tesit sa nech pride to ci ono 😉
toto som nasla 🙂
To, či nosíte v brušku dievčatko alebo chlapca vie predpovedať nie tvar brucha, ale prsníkov! Ženy, ktoré nosia dievčatká majú spravidla väčšie prsia ako ženy, ktoré nosia v brušku chlapcov. Objem poprsia sa im zväčší v priemere až o osem centimetrov, kým u mamičiek chlapčekov približne len o 6,3 centimetra. Čím to je? Plody mužského pohlavia produkujú viac testosterónu a vyžadujú od matky viac energie, pretože sú zvyčajne väčšie ako plody ženského rodu. Tieto dôvody môžu potlačiť rast prsníkov u budúcich mamičiek.
čo su na hlavu ked si to prečita nejaka žena čo čakaju roky tak si povie aby išli k psychiatrovy je to normalne že otec ktory to dieťa urobil môže ratať iba zo synom ved to je chore na hlavu aj všetci tvoji rodiny prislušnici teraz ked pride na svet a bude to dievčatko čo ho daš na adopciu či čo ju budu nenavydieť nechapem niečo čudne ked chlap ide urobiť žene dieťa musi ratať z obidvomi možnosťami to sa na želanie neda a povery že som mala take alebo take brucho to su somariny mam kamaratku ktora bola na umelom oplodneni hadam aj 20 krat a nič tak ideš byť sklamana ja by som pekne irečito po slovensky povedala tomu tvojmu mužovi čo pride mala na svet a ju bude nenavidieť tuto otazku by som mu položila či jej normalny čo ma byť sklamany musel ratať aj s chlapčekom a aj dievčatkom to že pišeš že už maš do paru aj aj nevydim dôvod že by bol sklamany koniec koncov je to jedno hlavne aby bolo zdrave hoci ťa nepoznam mam pre tvojho muža navrch nech si zoberie moju postihnutu ležiacu dcerku ktoru treba opatrovať 24 hodin a potom by si rozmyslel diamanty by som dala zato že aby bola zdrava a neidem si vyberať či to alebo to najdôležitejšie je zdrave dieťa a nie či to bude chlapec alebo dievča nech sa nad sebou zamysli a nech porozmyšľa čo je najviac na svete zdrave deti nech su ake chcu či dievča alebo chlapec.
bud rada ze si tehotna, je tu kopec zien, ktore roky tuzia po dietati a nedari sa im, bolo by im to uplne jedno ci to bude chlapec alebo dievca

moj manžel má z prveho partnerstvas dceru, ja mam z prveho manželstva dceru (obe maju 4.r) potom sme mali spolu... hadajte čo? no predsa dceru 🙂 a teraz som tehu (30tt) a čakáme hadajte čo??? no predsa dceru 🙂 🙂 takže budeme mat 4 baby a aj ja,aj manžel vieme, že je to to najlepšie čo nás mohlo v živote stretnut 🙂