Som tehotná a neviem meno otca
ahojte tazko sa mi o tom.pise v lete som spravila strasnu hlupost a vyspala sa s ex a aj priatelom ktory isli naplno samozrejme nie naraz s oboma ale som zufala a tehotna vsetci ma odsudili ze som ku.... a ja fakt neviem koho to babatko je ani jeden z moznych otcov somnou nekomunikuje 😞
@jamika27 my vieme, je mladá, a tááááááááááká b**á.
A nie, nie je to OK, ani správne. Ani pri chalanoch, ani pri babách. A ty nazývaš "užiť si" situáciu, kedy si zničí celý život, príde o "priateľov" a každý si myslí, že je k***a (tak to zhodnotila ona)?
@worker_falcon ako ja netvrdím ze je to správne ale nie som sudca. Normálne sa ani do fór nezapájal, na toto som natrafila náhodou, a sa bavím koľko tu je sudcov a mudrlantov. Netvrdím ze ju mame chváliť, ale nebudem odsudzovať. Ak sa mi to nepáči tak sa vyhnem príspevku. Myslím, ze oveľa horšie ako to čo urobila je ľudská zloba, nenávisť ktorá sa takto plodi a tieto vulgarizmy čo tu na ňu idu. (A to fakt tiez nemám rada podvadzacky) ale nikto nie je bez chyby
Nechapem, ze baba bez antiky necha dvoch chlapov do nej ... pardon za vyraz... Striekat a potom je smutna ze je tehotna.... A co si cakala? Zaplat si tie prenatalne testy otcovstva... Teda ak na to mas lebo je to drahsie.
@perzefona dokonca baba, ktora si sleduje plodne dni...
@nyusika ona dožubala život chlapovi?? ako tým že spolu spali??? ho znásilnila? on chýbal na prírodopise a nevie ako sa robia deti?
Ak si myslíš, že ju odsudzovať môžeš ... nech sa páči odsudzuj ak ti to spraví krajší deň. Však treba hádzať do ľudí kameňom hlavne keď my tí druhý sme bezchybný a dokonalý
@nyusika ak niekto sexuje bez ochrany s nasledkami musi pocitat a je jedno ci je to muz alebo zen. Akoze ten chlap nebol pri plodeni ucastny?
Tu je najväčší problém používanie alkoholu a takáto situácia sa vlastne môže znovu zopakovať,
takže tu bude treba najprv sa ukontrolovať pred alkoholom.
Muži radi využijú príležitosť, ale mať dieťa je veľký záväzok aj pre dvojicu, pre jednu osobu o to väčší.
Tu bude musieť byť použitý test, ktorý ukáže otca a potom postupovať podľa dohody príp. nedohody.
je take (pravdive) prislovie: ked suka neda - pes ne.uka.
Ja nechcem dieta - ja sa chranim
ja nechcem dieta - ja nesexujem
nebudem, cakat. ze toto za mna spravi niekto iny. ano, MOZE byt zodpovedny aj chlap, ale nemozem to brat ako samozrejmost...a ak uz ano, OPYTAM sa dopredu, ci ma kondom, alebo ako inak sa budeme chranit...najma, ked som takato vesela v rozkroku
dala dvom bez ochrany pocas plodnych dni - jej chyba, jej problem a ONA jedina si za to moze.
@nyusika ale trt. ona si moze za svoj stv a mozno len skomplikovany, mozno az zbabrany zivot a chlap si moze za svoj stav - tedadozivotny zavazok. tvojim slovnikom: ked chce chlap sukat, tiez musi ratat s tym, ze z toho moze byt dieta. tak nech si nesie svoj diel zodpovednosti. alebo, kurde, si obaja mysleli, ze deti sa nerobia pri sexe????? alebo ze baba je neplodna???? obaja rodicia dietata nech si znasaju svoje dosledky a ten treti, co nebude otcom, nech sa tesi a pouci do buducnosti.
hadzes vsetku vonu na babu, mas ty nejaky zly zazitok z okolia, alebo co?
@kukurica11 no kedze si si ho nechala a nesla si na potrat,uz ti zostava len cakat na ktoreho sa bude podobat 🙂 kasli na oboch a zariad sa podla seba budes slobodna mamina tak sa na to priprav. Vychovas ho aj bez chlapov a okolie casom zabudne. Ale uznaj ze to bola pekna sprostost a dalsi dokaz ze pocitanie plodnych dni je uplne zbytocne. Ach jaj. Ale ak si zdrava aj babetko je zdrave tes sa. Co by ini za to dali mat tolko stastia v zivote. Casom si urcite najdes partnera ktory vas bude lubit oboch. Tito dvaja kedze sa nezaujimaju(co je pochopitelne) su uz minulost. Verim ze si sa poucila. Drzim palce
@ukulela nema zmysel sa hadat, kazdy mame na vec iny nazor.
mne sa taketo "spinave" zeny hnusia, ja ich odsudzujem a vy si myslite, co len chcete.
kazdy mame pravo na nazor.
slusne vychvane zeny toto nerobia...jasne. ze ani muzi, aj promiskuitni muzi sa mi hnusia, ja to neschvalujem.
ale nevsimla som si zeby temu zalozil chlap a bola o tom, ako to napalil za den do dvoch zien a obe otehptneli a on teraz nevie, ktoru si ma vziat za manzelku.
netvrdim ze som bez viny ale s ex sme boli spolu vyse 3roky s priiatelom skoro 2 a poznali sme sa neslo o sex s hocikym proste sa stalo a nasledky nesiem iba ja v zivote som nikdy nikoho nepodviedla ani neskakala od jedneho k druhemu ,,, zivotna chyba
@nyusika
@ukulela je úplne nespochybniteľné, že muž je rovnako zodpovedný za prípadné potomstvo. Ak ho nechce, má sa tak zariadiť. Takže v tomto majú na tom rovnaký podiel obaja, v tomto prípade traja. Kto tvrdí opak, má archaické názory, ktoré sa "nosili" roku pána, keď žena bola katolíkmi obiľagovaná ako stelesnený hriech a mohla prakticky za všetko a muž bol pánom tvorstva, ktorý mohol behať po svete a rozsievať na všetky strany. Hlupáci v sutanách 😀
Ale čo sa týka toho, že dáma nevie, kto je otec. to je iba jej chyba a je to veľmi nefér voči obom mužom. Ono ten druhý v poradí, by si možno ten sex s ňou ani nebol dal, keby vedel, že len pár dní dozadu ho mala s niekým iným a bez ochrany. Tu nejde len o neželané tehotenstvo, ale aj o riziko nákazy. Každopádne súdiť nie je čo, je to každého slobodné rozhodnutie ako a s kým a čo a každý si ponesie následky a to úplne stačí. Len som nepochopila, čo vlastne chce vyriešiť na MK 😎
@kukurica11 daj si spraviť tie testy, ináč to nezistíš nikdy v živote... potom keď budeš vedieť, ktorý to je už len zostáva čakať ako sa k tomu obaja postavia...držím palce 🙂
@kukurica11 gratulujem 🙂
niektoré tie vaše dementné komentáre...klobúk dole naozaj...už len sekera do ruky vám chýba
Tu aby sa človek bál aj napísať,že má problém.Dobre,že ste tu mladú neukamenovali niektoré tu.nyusika,ty si čo zač?svätá?špinavá žena?čo to tu trepes,čo sme v minulom storočí?len aby si ty náhodou nemala doma promiskuitneho chlapa.ak máš zakladatelku témy urážať,tak radšej nespis.liec si komplexy inde.a ak si v zivote spala len s jedným chlapom,tak to ta ľutujem.
Teraz k veci -môj exmanzel mi celé tehotenstvo tvrdil,že to nemám s ním.Ja som si bola istá,spala som len s ním.v tehotenstve sa testy DNA robiť nedali,iba ak by bolo podozrenie na dedicnu chorobu.syn sa narodil,ex sa dal zapísať ako otec do RL,ale vkuse mi pripomínal že malý nieje jeho.nedalo sa to vydržať.podala som o rozvod.vtedy si on dohodol v Košiciach testy DNA.šli sme.zaplatil okolo 12000 Sk.testy boli do 10 dní.syn je jeho,samozrejme.odvtedy chodil vysmiaty.akurát sa tým strapnil.
Kamoska sa na guláši vyspala opitá s x chlapmi.otehotnela. po pôrode určila najschopnejsieho z nich že je otec.súdne.on to platil.otcom nebol.ona tvrdila svoje.druhé testy platila ona.zas mu nevyšli.jej synovi zistili dedičné ochorenie kĺbov.hneď bolo jasné,kto je otec.nikdy ho ale neurcila.chlapík medzičasom umrel,jej syn má 17 a doteraz naňho nedostala výživné a kauza otec je stále otvorená
Radím ti,ak chceš vedieť, kto je otcom,daj si po pôrode urobiť testy.pokiaľ sa dá,tak mimosúdne. je to rýchle.dostaneš príspevok pri narodení,zaplať to z toho.však ak testy vylúčia tvojho ex,tak otcom je priateľ.stačí zaplatiť jedny testy a budeš mať pokoj.ak ti je to jedno,daj do RL otec neznámy a budeš pýtať výživné od štátu.myslím,že sa to dá.prever si to.
Želám ti pevne nervy,veľa zdravia tebe aj babatku.mysli pozitívne, neboj,všetko sa dobre skončí ja som 11 rokov po tejto skúsenosti,môj ex žije v Austrálii syn teraz ide k nemu na dva mesiace. mám super priateľa a 10 mesačné dvojčatá.😃😃😃
a len tak mimochodom, slušne vychované ženy sa o cudzích ľuďoch nevyjadrujú ako keby boli posledná špinavá spodina ľudstva ;)
a len tak mimochodom, slušne vychované ženy nesexujú v rovnakom čase s dvoma mužmi a ešte k tomu bez ochrany 😉
ja reagujem na to aká je to špinavá žena a neviem čo všetko že to slušne vychované ženy nerobia. a to už je len slušné o niekom sa takto vyjadrovať??? k**rva, jebn*tá, špinavá žena a neviem čo.....??? to mi príde trošku choré niekoho takto urážať
@kukurica11 teš sa na bábätko, nevšímaj si blbé komentáre, v živote sa udeje hocičo. Tak ako ti tu už niekto napísal-nájdeš si časom zodpovedného priateľa, ktorý možno prijme tvoje dieťatko za svoje. Treba sa len poučiť a ísť ďalej. Držím ti palce, viem, že je to ťažké.
@nyusika pripadas mi ako tie baby co boli na zakladnej skole sikanovane za to ako vyzerali a potom si vzali prveho tutka ktory sa na nich pozrel.a samozrejme tie odsudzuju nadavaju su vecne neuspokojene a pre tieto zeny su vsetky k....vy len ony su dokonale
Nebudem ťa chváliť, ale napíšem ti prípad od nás z dediny. U nás bola tehotná jedna žena, musím napísať, že matka už dvoch detí,každé dieťa malo iného otca, v tej dobe mala okolo 37 rokov.Tiež neplánovane otehotnela a predstavte si, že na DNA išli piati muži. Dobre sa na tom v krčmách zabávali, že bude aj nižšia tržba. Takže nesmúť, teš sa na bábetko. Uvidíš, že čas všetko vyrieši a ten kto je otcom si určite minimálne ku tomu dieťatku cestu nájde.
Ozaj. Uz sa nevracaj k tomu ako sa to stalo. Proste sa to stalo. Radsej si ozaj pories s rodinou ci chces do toho sudu, alebo ti ozaj pomozu. Ja osobne si myslim, ze pre normalneho chlapa je trest, ze bude vediet, ze ma niekde dieta, ale nie je pri nom. No a takemu co to nebude vadit, tak ten by aj tam nestal ako otec za nic. Takze by som uviedla radsej otca neznameho a netahala sa po sudoch. Mas stastie, ze mas skvelu rodinu a dietatko ma tiez stastie, ze sa do nej narodi. A najdolezitejsia si ty ako maminka a dietatko. Mas 23 neboj to das aj sama a ty sama nie si. A co ta nezabije, to ta posilni. a vsetci sme porobili sprostosti. Len niektori vacsie iny mensie.
na Amazone kupis test otcovstva, ktory sa da robit uz po narodeni dietata myslim,

preboha @nyusika nesúúúď je mladá, nech si užije - netvrdím že je to správne, ale stalo sa. Sú aj horšie veci na svete. Keď chlapi vystriedajú baby aj niekoľko za noc tak je to ok? (nechcem tým povedať, že je to správne) Bohužiaľ negatívne skúsenosti nás ľudí učia a posúvajú ďalej. A baby hlavne - NIKDY NEHOVOR NIKDY