Som v 13 týždni a chudnem
Ahojte, chcem sa spýtať, či je podľa vás normálne, že miesto priberania stále chudnem. Podľa mňa oveľa menej jedávam, lebo mi prestalo chutiť, ale zase keď mám na niečo chuť tak sa poriadne najem - niekedy mám pocit, že sa až moc prepchám.
Som asi v 13. týždni a na začiatku tehotenstva som asi 2kg pribrala no potom som postupne schudla cca 5kg.
Mám to podľa vás riešiť s doktorkou alebo mám počkať a neskôr začnem skutočne priberať?
@karamelka14 neboj, v prvom trimestri je to bezne, hlavne pokial ti nechuti...babatko si zoberie, co potrebuje z tvojich zasob, tak sa on nemusis bat...skor ide o to, ako sa citis ty, ak si slaba a unavena, mozu ti chybat nejake vitaminy, alebo mineraly...tak ak si si vedoma toho, ze nejes az tak kvalitne, skus sa v lekarni popytat na vitaminky pre tehule 😉
ahoj je to úplne normálne ja som celé tehotenstvo chudla a posledné mesiace som sa dostala na svoju pôvodnú hmotnosť ako ked som bola tehotná, dieťa si zoberie toľko koľko potrebuje
🙂
Aj ja som chudla, lebo som mala nevolnosti a za cele tehotenstvo som pribrala 7 kg a dcerka je zdrava ako repa..Ak sa babu dari v brušku a zodpoveda hmotnosti a pod. tak je to v poriadku. Samozrejme to konzultuj s lekarkou
@karamelka14 ahoj ja som mala prvych 5 mesiacov celedennu nevolnost takze som dooost chuda. Na kontrolach sa ma vsak pytali kolko vazim a sestricka nebola zhrozena ... ale zalezi kolko vazis celkovo...
Ahoj, ja som v 19. týždni a od začiatku tehotenstva som schudla 4 kilá a vôbec nepriberám. Skôr naopak. Ale nestresujem sa, lebo jem dosť. Asi chudnem aj preto, že som zmenila trošku jedálniček a vyhýbam sa ťažším jedlám.

@karamelka14 ahoj, môžeš to spomenúť aj doktorke najbližšie... ale ak dieťatko rastie, tak to nie je nič strašné... ja som pri našej prvej dcérke tiež prvé tri mesiace chudla... lenže mne bolo stále zle a tiež mi nič nechutilo ... tak som akosi nemala z čoho priberať, ale v druhom trimestri som to ku koncu "dobehla"😀 ...(a na konci som mala už dokonca také dve-tri kilá nadváhu...)