Som v 13. týždni a nechutí mi jesť
Mne je zle keď sa nenajem a keď sa najem 😅
@domak2 veď aj mne tak nejako podobne 🤣🙈 všetci hustia do mna že si tehotná mala by si jesť hovorím bohužiaľ nejde to tak ako si myslite 🙈
@beatrixx123 ja som dnes 18+6 a stále nemám chuť jesť (okrem pizze a coly😬), stále jem z donútenia. Večer mi je zase ťažko na žalúdku, pijem potom fatru... Schudla som 5kg a zatiaľ som nepribrala, ale bruško už rastie. Držím palce
@beatrixx123 Ja som prvy trimester fungovala len na detskej vyzive, ine som do seba nedostala
V kazdom tehu som to mala, myslela som ze mam.zaludok ako lieskovy orech. Hlavne v tretom to boko najhorsie v 6 mesiaci minus 2kg,uz lekar na mna zazeral a to mam nadvahu. Nakoniec som pribrala 8kg z coho cez 4kg malo dieta. Domov som isla bez gramu naviac. Skoda ze ma to nedrzi aj ked niesom tehotna.
@beatrixx123 pri prvom dieťati som jedla len suchý rožok a čistú vodu, aj to len preto, aby som prežila. Syn je zdravý, mal síce len 2700g,ale narodil sa o 3tt skôr
@beatrixx123 mala som 51kg už mám 47kg a len dufam že to prejde a budem normálne jesť tak by som jedla 🤤 ale je to hrozné keď sa nedá 🙈 ale ovocie nám ide najlepšie 🤣 tak jeme aspoň to 😁
Ja som prvé 4 mesiace málo čo do seba dostala, keďže mi bolo nonstop zle a väčšinu času som strávila pri záchodovej mise. Samozrejme snažila som sa do seba niečo dostať , ale to sa vo mne dlho neudržalo 😀 samozrejme keď odišla nevoľnosť, prišiel apetít 😀
@beatrixx123 ja som mala cca 2 týždne na začiatku také, že som nemala chut, no navykla som si na nealko radlera, pila som ho počas celého tehu a nič mi nebolo 🙂 všetky výsledky v pohode, žiadne nevoľnosti, žiadne zvracanie, nič ... a chuť do jedla veľká 😁
@beatrixx123 to je normálne,v prvom tehu žiadne nevoľnosti,v druhom vôbec ale že vôbec nič mi nechutilo,síce som zjedla v podstate všetko len mini množstvo.Teraz do cca 18-20tt veľké nevoľnosti,nalievala som sa nealkom a citrónovou vodou,potom to nejak preslo,zjem už v pohode okrem mäsa, vyprážané a korenene mi vadí veľmi.Som už 33tt,zas prišlo pálenie záhy,stlačený žalúdok,normálny obed bez šance zmestiť,no už mám riadne nabrate na sebe napriek tomu.Telo si proste uloží a miminu dá čo treba aj keď máš problém s jedením.A za pár týždňov ti bude lepšie

@beatrixx123 bezna vec v tehu..za mesiac sa moze stat ze budes pisat ze si stale hladna a mas chut stale jest