icon

Som v 17. týždni na rizikovom a mám pocit, že ide zo mňa hlienová zátka

hankamatias
27. mar 2019

Baby dnes keď som bola na vc som. Si všimla taký žltý sopel je to hlienova zátka ? Som len v 17 tt a ktomu mám rizikové tehotenstvo . Strašne sa bojím poraďte .hneď by som letela na pohotovosť nuž musím čakať na priateľa :(

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
hankamatias
autor
27. mar 2019

@veronika4495 ďakujem trocha som kludnejsia . No hádam všetko dobre dopadne

bobula46
27. mar 2019

@hankamatias žlté keď máš môže byť aj zápal močového. Nemáš bolesť pri močení? Neboj sa, hlienova zátka môže unikať aj postupne a to neznamená hneď pôrod, ja som napríklad ani nevedela že niečo také existuje, asi až v siedmom mesiaci mi o tom povedala tehotná sesternica.

hennyinnsbruck
27. mar 2019

Rizikové tehotenstvo a píšeš na koňa. A si len v 17tt...
Co dodať...

Odpoveď na tvoju otázku... Uvidíš ci porodís... U mňa to bol hlien s prímesou krvi.

silviavisz
27. mar 2019

@hankamatias ja som tiez na rizikovom (23tt) a casto mavam zlty vytok.vraj to je v tehotenstve normalnalne.ale ked som to mala prvy krat tak som sa tiez zlakla a spytala sestry ako to rozpoznam.ona porodila o mesiac skor a rano jej odisla zatka,ale vravela,ze to bolo skor biele a strasne vela,mala celu intimku plnu a musela sa aj viackrat utriet aby to bolo dobre.vraj by som to urcite rozpoznala.tak ked toho nebolo vela,tak to je urcite iba vytok.ale ked to tak citis,tak radsej zbehni k lekarovi.drzim palce 🙂

janulka2811
27. mar 2019

Ja som si tiez myslela,ze zatka no bol to iba vytok.
Ak nemas bolesti a nekrvacas nestresuj zbytocne ti to skodi na psychiku.Mam 2 rizik.tehu za sebou a deticky mam krasne a zdravucke.

deti95060810
27. mar 2019

asi nie, skôr výtok...

calmmeadow
27. mar 2019

zatka byva vacsinou s primesou krvi

ankare
27. mar 2019

Podľa mňa to nie je zátka, ale výtok. Zatku som mala krvavú a veľa hlienu.

mmoni89
27. mar 2019

Urcite to bude vytok,ja to.mavam od zaciatku a dost casto.mne sice zatka ked odisla tak bez krvi ale v tomto tyzdni bu som urcite z toho paniku nerobila.Mavam to bezne a som 22tt

rebelka2014
23. sep 2019

Zienky, co znamena krvava zatka? ..ze bol ten hlien sfarbeny cervenou krvou alebo moze byt aj slabohnedy?

rebelka2014
23. sep 2019

Je normalne mat natahovaci hlien? Po stolici ho mam viac (zatial teda 2x po stolici som to tak mala)..a pri navsteve wc len obcas a v mensom mnozstve.. No mam ho trosku sfarbeny dohneda. Neviem, ci to je u mna naznak spinenia, lebo mam hematom.. No uz par dni vobec nespinim. Naposledy som spinila minuly tyzden v stredu a vo stvrtok. No a ten hlien po stolici som mala v sobotu a dnes.

rebelka2014
23. sep 2019

Este dodam, ze som 17+2.

bobuema
4. apr 2021

@rebelka2014 ahoj čo to nakoniec bolo ten hlien po stolici?

rebelka2014
5. apr 2021

@bobuema bud hlien alebo hematom, neviem.. ale zatka to nebola, lebo som rodila normalne az v okoli terminu