Som v 18. týždni tehotenstva a necítim pohyby
Ahojte som v 18 týždňi tehotenstva a este necítim pohyby je to normálne či ? To je moja prve ťehu tak zato sa pitam
@tinett aj ja mam termin 1.1.😊
@tinett ahoj, ja som cítila pohyby až 22 TT, aj pri druhom, tiež som ich netrpezlivo očakávala😊. Ja len, že ak máš veľké obavy, tak na poradni popros Dr, nech ti urobí krátke sono, len kontrola srdiečka. Upokojí ta to a aj pre babenko bude lepšie ak sa nebudeš stresovat. Pripadne ak sa aj necítiš fyzicky v pohode, tak zbehni na gynekologická pohotovost, tam ta v šetria a skontrolujú aj baby. Len kľud, upokoj sa, všetko je v poriadku... Je prirodzené, že mamička sa bojí o svoje babatko, len nedovol aby ta to prevalcovalo. Moja gynekologická mi vravievala"všetko je a bude v poriadku, ja tomu verím a vy musíte tiež" 🍀. Držím palce
@andreatytler ahoj 🙂 ďakujem krásne. 29.6. sa nám narodila Juliana. Má sa veľmi dobre ❤️
@miskamicha vazne to je super a v ktorom tt si ? Us ci cítila pohyby ?
@tinett dnes 18+6. Uz citim 2 tyzdne, mam placentu na zadnej stene tak aj preto 🙂 uz viete co to bude?
@miskamicha tak to je super ♡♡♡ prajem veľa zdravia ♡♡,, ešte nie idem na 3D sono o necele 2 tiždne tak snáď sa mi ukáže, a vy už vieťe čo čakáte?

@tinett má sa robiť len 3x za tehotenstvo. V 12tt v 20tt a v 30tt. Plus samozrejme väčšina žien príde skôr k lekárovi ako v 12tt tak robia sono na diagnostiku tehotenstva, či žena je tehotná, či je plod v maternici, či je jeden alebo viac, či bije srdiečko... Ale iné okrem týchto troch sa robiť nemajú, ak gynekológ robí tak navyše. Aj poisťovňa prepláca len tie tri. Takže to už potom záleží od lekára